-
Για την μητρική να δώσω κάτι παραπάνω για σύνδεση firewire ή θα μου φανεί άχρηστη?
-
Με λιγο tuning και 'ξεφορτωμα'... πετανε...
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
Για την μητρική να δώσω κάτι παραπάνω για σύνδεση firewire ή θα μου φανεί άχρηστη?Αν εχεις να συνδεσεις firewire συσκευες....
(πχ δισκους, βιντεοκαμερες κτλ)
Δεν χρησιμοποιειται ευρεως στα pc, αλλα ειναι πιο σταθερο και πιο γρηγορο απο usb.Υ.Γ.
Τι εφαρμογες θα τρεχει το νεο pc? -
κατάλαβα...οπότε μου είναι άχρηστο το firewire...
πέρα από τα κλασικά word,internet,win xp (όχι vista), άντε και παιχνίδια με αυτοκίνηταοπότε κλείνω σε μια παλιά κάρτα που έχω 6600, μνήμη 2G, ένα 250άρι σκληρό, μια μητρική της gigabyte και αφού ξεκολλήσω με τον επεξεργαστή θα πάρω την τελική απόφαση
οι μισοί λένε ότι ο 2200 είναι άχρηστος, οι άλλοι ότι για τα υπόλοιπα που έχει το pc και για την χρήση του...ειναι οκ
-
Για τις απαιτησεις που εχεις ειναι μια χαρα και ο 'μικρος' επεξεργαστης.
Απο εκει και περα, σιγουρα ο αλλος ειναι λιγο καλυτερος, αν δε σε πειραζει να δωσεις 30€ εξτρα, προχωρα.
Παρε και ενα επωνυμο και καλο τροφοδοτικο και θα εισαι μια χαρα. (Υπ'οψιν, στο τροφοδοτικο κοιταμε τα 'καθαρα' Watts και οχι αυτα που αποδιδει στο peak...) -
Σε pc με 2 GB RAM και μεγάλο δίσκο πόσο πρέπει να βάλω το pagefile (swap) σε XP;
Σε laptop (Eee) με 512 ΜΒ RAM και SSD δίσκο (σημαντικό να μην γράφει ακατάπαυστα) πόσο επίσης σε XP;
Μerci
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Σε pc με 2 GB RAM και μεγάλο δίσκο πόσο πρέπει να βάλω το pagefile (swap) σε XP;Σε laptop (Eee) με 512 ΜΒ RAM και SSD δίσκο (σημαντικό να μην γράφει ακατάπαυστα) πόσο επίσης σε XP;
Μerci
Kαταρχας, καλο θα ηταν να ορισεις το pagefile σε ξεχωριστο partition απο αυτο που εχεις εγκατεστημενα τα windows. Ακομα καλυτερα αν το partition αυτο ειναι φρεσκοφορμαρισμενο, χωρις αλλα δεδομενα αποθηκευμενα. Ακομα καλυτερα, χρησιμοποιησε ενα φλασακι...
Το ιδανικο μεγεθος εφ'οσων εχεις 2ΜΒ ram θα ηταν 768ΜΒ, σταθερο...Για το eee , κανε το ιδιο με μεγεθος σταθερο, ισο με το ελαχιστο που εχουν τα win εξ'ορισμου.
-
Παιδες εχει καποιος να μου σκαναρει μια αποδειξη απο αγορασμενο nero?
Εστειλα mail στην εταιρια για ενα προβλημα που ειχα (τα ηθελα κι εγω το ξερω) και βρηκαν οτι ειναι ''αγορασμενο'' και οτι θα κινησουν ολες τις νομικες διαδικασειες εκτος αν τους στειλω ''proof of purchace'' μεσα σε 15 ημερες.
Υπαρχει περιπτωση να με βρουν?
Αν ναι απο που?
Λιγο κουφο μου φαινεται ολο αυτο αλλα ειναι ενα αγχος.. -
Δεν ξέρω αν θα σε βοηθήσει μια οποιαδήποτε απόδειξη αγοράς. Αυτές λογικά θ' αναφέρουν τον αριθμό του προϊόντος που θα διαφέρει από τον δικό σου.
Από την άλλη, αν το αντίγραφό σου το έχουν μερικές χιλιάδες χρήστες ανά τον κόσμο, τί θα πεις; Ότι αγόρασες το αντίγραφο και μετά το έδωσες σε μερικά φιλαράκια ή ότι στο έκλεψαν χάκερζ;
Ρίχτο στην παλαβή καλύτερα, εκτός αν βρεις απόδειξη αγοράς που να μην αναφέρει serial number. -
Πρωτο και κυριο..
Γινεται να με βρουν?? -
Ο χρήστης g47 έγραψε:
Πρωτο και κυριο..
Γινεται να με βρουν??Oπου να'ναι θα σου χτυπησουν το κουδουνι...
Σοβαρα τωρα, δεν νομιζω να γινει τιποτα...
-
Αν το επιδιώξουν, ναι. Αλλά είναι μεγάλος μπελάς για να τσιμπήσεις μόνο κάποιον μεμονωμένο χρήστη.
-
Το ιδιο (θελω να) πιστευω και εγω..
Ειδικα οταν το επιχειρημα μπαζει απο παντου...
Δεν εχω σταθερη Ip, ξεεγκαθιστω το προγραμμα απο το Pc, μπορει να μη μπω για 15 ημερες που θετουν ως deadline στο Internet, δεν εχουν τα στοιχεια μου...
Τεσπα! Θα δειξει! -
Πηγαινε στο πλαισιο και ζητα να σου δωσουν ενα Νero απο αυτα που δινουν οταν αγοραζεις καινουργιο DVD-RW... Κοστος περιπου 8€ (ειναι ΟΕΜ)
Επισης:
Παλιοτερα ειχα επιχειρησει να κανω update, πραμα που δεν εγινε ποτε γιατι αναγνωριστηκε το serial σαν μη αποδεκτο. Ακομα ζω ελευθερος... -
Πως το ζηταω?
Θα το κανω σε περιπτωση που δω οτι πραγματι με κυνηγουν!Ζητω αποδειξη λογω ημερομηνιας βεβαια, γιατι πρεπει να ειναι περασμενη και οχι πχ αυριανη....
-
Σιγα μη σε κυνηγησουν. Στη τελικη απεγκατεστησε το, και χρησιμοποιησε καποιο freeware προγραμμα.
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Kαταρχας, καλο θα ηταν να ορισεις το pagefile σε ξεχωριστο partition απο αυτο που εχεις εγκατεστημενα τα windows. Ακομα καλυτερα αν το partition αυτο ειναι φρεσκοφορμαρισμενο, χωρις αλλα δεδομενα αποθηκευμενα. Ακομα καλυτερα, χρησιμοποιησε ενα φλασακι...
Το ιδανικο μεγεθος εφ'οσων εχεις 2ΜΒ ram θα ηταν 768ΜΒ, σταθερο...μπα δεν μπλέκω με partition, την έχω πάθει και από τότε είπα ποτέ πια.
μπήκα τώρα και μου λέει 1612 min και 3072 max.Για το eee , κανε το ιδιο με μεγεθος σταθερο, ισο με το ελαχιστο που εχουν τα win εξ'ορισμου.
δηλ. δεν κατάλαβα... Επίσης μπορώ να το βάλω το pagefile στην κάρτα sd που έχει το Eee ;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Το ιδανικο μεγεθος εφ'οσων εχεις 2ΜΒ ram θα ηταν 768ΜΒ, σταθερο...μπα δεν μπλέκω με partition, την έχω πάθει και από τότε είπα ποτέ πια.
μπήκα τώρα και μου λέει 1612 min και 3072 max.Βαλε 768 σταθερο. Οχι μεταβλητο. Αν εχεις φλασακι, ορισε το εκει
Για το eee , κανε το ιδιο με μεγεθος σταθερο, ισο με το ελαχιστο που εχουν τα win εξ'ορισμου.
δηλ. δεν κατάλαβα... Επίσης μπορώ να το βάλω το pagefile στην κάρτα sd που έχει το Eee ;
Μπορεις να το βαλεις και σε Sd. Παλι ομως θα θεσεις σταθερο μεγεθος. Το μεγεθος θα ειναι τοσο, οσο οριζουν ως ελαχιστο εξ'ορισμου τα win.
-
Τις προάλλες πήρα κάποια παιχνίδια για να τα στείλω σε φίλο στην επαρχία. Προσωπικά δεν έχω σχεδόν ποτέ ασχοληθεί με PC gaming, αλλά μια και έπεσαν στα χέρια μου, λέω, δεν τα δοκιμάζω?
Ήξερα ότι τα top-notch παιχνίδια είναι ιδιαίτερα απαιτητικά για τον υπολογιστή, οπότε περίμενα το μηχανάκι μου να μην μπορεί να ανταπεξέλθει ικανοποιητικά...
(AMD 4200+ , 4Gb RAM, GPU: X800 GTO, 2150 GB SATA-2, 1500 Gb SATA-2, -XP SP2).
Οκ, τα έστησα, ψιλο-έπαιξα (και ψιλοβαρέθηκα, στο μεταξύ...) ΑΛΛΑ: το σύστημα κολλούσε απίστευτα. Μιλάμε για κρέμασμα κανονικότατο, ούτε Ctrl-Alt-Del δεν έχω. Μόνο με hard reset ξεμπερδεύω. Μετα το restart, κοιτάω στο event viewer, τίποτα.
(H πλάκα είναι ότι ο φίλος που το πήρε και τό'στησε σε laptop, με shared μνημη γραφικών, δεν αντιμετώπισε τέτοιο πρόβλημα...)
Καμιά ιδέα? -
Θερμοκρασιες ?
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#14]