-
Αύριο θα πέσει τρελό παπατζιλίκι
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Αύριο θα πέσει τρελό παπατζιλίκιναι..
μη χάσεις εσύ...... -
Γειά σας... Το καφεδάκι μου...
-
Γαμος...
Τώρα τελευταία βρίσκομαι συνέχεια σε οικογενειακά μίτινγκ λόγω του οτι έχουν έρθει όλοι οι συγγενείς απο τας εξωτερικάς και εχουν κανει κατάληψη στο σπιτι μας...
Αμέσως μετά το 'Αννα, τί κάνεις;', θα ακούσεις το γνωστό 'Αννα, πότε θα παντρευτείς και εσυ;'
Δεν ξέρω αν τους φορτώνομαι ή αν τρώγω το ψωμί τους, αλλά όλοι έχουν λυσσάξει να μας παντρέψουν. Και μένα και την αδερφή μου.
Ο πατέρας μου, υπ'οψιν, ένας χαβαλές-τρελος-12χρονος ενήλικας έχει παντρέψει όλες τις ανηψιές του απο τα 17 με προξενιά! Για τις κόρες του όμως, ούτε λόγος!
Οσες φορές και αν μεταξύ αστείου και σοβαρού του είπαν για ενα 'νεαρο-καλο-με δουλεια' πάντα νευρίαζε και έλεγε οτι είμαστε μικρές ακόμα, και οτι θα τους βρούμε μόνες μας!
Η αλήθεια είναι οτι κατα βάθος οι γονείς μας μάλλον δεν είναι και πολύ φανατισμένοι στο να παντρευτούν οι κορες τους! Και μάλλον κατα βάθος δεν έχουν καταλάβει οτι εχουμε φτάσει τα 31!
Σε ένα λατρεμένο επεισόδιο του Sex & the City η αγαπημένη Καρρυ, λέει :
'Μάλλον στο DNA μου δεν υπάρχει η μητρότητα! Πρέπει να το βάλουν σε δοκιμαστικό σωλήνα να το εξετάσουν!'
Ακριβώς το ίδιο συμβαίνει και με μένα και την αδερφή μου!
Τα αγαπάω τα παιδιά, και ίσως καποτε (αν προλάβω) να κάνω και εγώ! Θα είμαι θαυμάσια μαμα, το πιστεύω γιατί εχω μεγαλώσει μεσα σε μια καταπληκτική οικογένεια... Όμως όχι ακόμα!!!
Τις προάλλες, σε οικογενιακό γάμο, ενας θείος είπε : 'Αντε, μωρέ Αννα, να παντρευτείς, θα γίνει γλεντι τρικούβερτο' -'Θείο, φύλα την όρεξή σου για γλέντι για τη βαφτιση του παιδιού μου, μα πιο πιθανόν είναι αυτό παρά ενα γάμο'!!! του απάντησα!
Ο πατέρας μου ακόμα να συνέλθει...O γάμος λένε οτι είναι εμπόλεμη ζώνη... Και η καλύτερη στρατηγική η υποχώρηση... Με κόβεται εμένα να κάνω υποχωρήσεις;;;
Ξέρω οτι τον γάμο 'σε κάνουν να τον θές'... Και μενα για την ώρα δεν με 'εκανε' κανενας να τον δώ θετικά!!!
Αν λοιπόν κάποτε παντρευτώ, Ο γάμος θα γίνει σε μια παραλία, και το γλέντι ΔΕΝ θα έχει κρητικά!!! Δεν θα υπάρχει τούρτα, αλλά καροτσάκι με παγωτό χωνάκι, και ΔΕΝ θα χορέψουμε μπλούζ κ καποια πολυ-φορεμένη μπαλάντα! Νυφικό όμως θα βάλω! Ναί, και θα είναι και Valentino!
Και βέβαια πλάκα σας κάνω!Λοιπόν, σοβαρά τώρα, ο γαμος είναι μια μεγάλη υπόθεση!
Και εγώ στα μεγάλα ζητήματα δεν τα πάω καλά!(πάντα ήθελα να πώ κάτι άσχετο καπου-καπως-καποτε!!! )
-
Εδώ και μερικά χρόνια έχεις μπει σε μια ηλικιακή περίδο που είναι απόλυτα φυσιολογικό με τα σημερινά δεδομένα να σου συμβεί κάτι τέτοιο. Απλά ίσως δεν έχεις βρει ακόμα (ούτε και γω ) τον κατάλληλο άνθρωπο που θα σε κάνει να νιώσεις τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια για να επιλέξεις να κάνεις μαζί του αυτήν την πολύ σημαντική κίνηση. Όλα θα έρθουν ξαφνικά και χωρίς να το περιμένουμε. Μην λες όμως μεγάλες κουβέντες. Όλοι μας είμαστε υποψήφιοι ανά πάσα στιγμή.
-
γιατί δεν ενώνετε τις μοναξιές σας?
-
Σορρυ, αλλα διαδικτυακα ειμαι δωσμενη στον Random...
Σας τρόμαξα;;;
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
royksopp-what else is therehttp://www.youtube.com/watch?v=WOt15JsLloU' target='_blank
-
Ο χρήστης anna1976gr έγραψε:
Σορρυ, αλλα διαδικτυακα ειμαι δωσμενη στον Random...E καλα, κι ο ratanplan διαδικτυακα ειναι δοσμενος στην chazlp,δε λεει κατι αυτο.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
E καλα, κι ο ratanplan διαδικτυακα ειναι δοσμενος στην chazlp,δε λεει κατι αυτο.
Εχω την εντύπωση οτι γίναμε Χρυσό Κουφέτο!!!
-
Ρε πασκουάλε, αμέρικαν μπαρ το κάνανε πάλι εδώ μέσα. Σοβαρό ποστ στην παμπ; Θα τρελαθούμε; Τέτοιο πράμα έχει να γίνει από τότε που σας είπα για τον πρώτο και μοναδικό μου έρωτα στο κρύο της Σιβηρίας και της Αγίας Πετρούπολης.
-
Συγνωμη παραφερθηκα...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ρε πασκουάλε, αμέρικαν μπαρ το κάνανε πάλι εδώ μέσα. Σοβαρό ποστ στην παμπ; Θα τρελαθούμε; Τέτοιο πράμα έχει να γίνει από τότε που σας είπα για τον πρώτο και μοναδικό μου έρωτα στο κρύο της Σιβηρίας και της Αγίας Πετρούπολης.Τι λυρισμός
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
E καλα, κι ο ratanplan διαδικτυακα ειναι δοσμενος στην chazlp,δε λεει κατι αυτο.
Ρε τον βαζελο...κανει και αστειακια....
-
Εσυ με λες βαζελο,εγω σε λεω γκομενο της chazlp,ποιο λες να ειναι χειροτερο;;;;;;;
-
Νταξ τοτε εισαι βαζελος, gay, κουλος, και........ερωτευμενος με την chzlp και αυτη σε φτυνει!
-
Παψε να εισαι φαιδρος,πρωην της chazlp που ακομα την καψουρευεσαι.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Παψε να εισαι φαιδρος,πρωην της chazlp που ακομα την καψουρευεσαι.ΡΕ καμενε....σχεδον αυτο σου εγραψα πιο πανω....
-
Στα ξενα;
-
Για τον elteo
Royksopp - Only this moment
Youtube VideoElteo, πάρε όλα τους τα album θα σου αρέσουν πολύ έχουν πολύ ταξιδιάρικα τραγούδια. Όταν τα ακούω σκέφτομαι μια ωραία διαδρομή και μια γλυκιά κοπέλα δίπλα μου
Πάσχε εσύ μην διαβάζεις αυτά τα posts άκου καμια λαϊκουριά
Pub - σουβλατζίδικο [#24]