-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Έχετε αρχίσει να κουράζετε με αυτό+1
-
Ελα την 4αρα σου τωρα κι εσυ και ΑΛΑΤΙ..
-
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Η γυναίκα είναι σκληρός άνθρωπος .-Δεν ξέρω αν είναι σκληρές, δεν ξέρω καν αν είναι άνθρωποι εκείνο που ξέρω είναι γουστάρουν τις εκπλήξεις. Χαλαρώστε και απολαύστε το με προσοχή
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Η γυναίκα είναι σκληρός άνθρωπος .-
Δεν ξέρω αν είναι σκληρές, δεν ξέρω καν αν είναι άνθρωποι εκείνο που ξέρω είναι γουστάρουν τις εκπλήξεις. Χαλαρώστε και απολαύστε το με προσοχή
θα συμφωνήσω με τον μον αμί μιράζ
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Έχετε αρχίσει να κουράζετε με αυτό
+1
+1
-
Ο χρήστης chazlp1989 έγραψε:
+1
+1
η δικαίωση ήρθε από αλλού
-
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
+1
+1
η δικαίωση ήρθε από αλλού
Eυτυχώς για δεν άντεχα να το ξανακούσω... Να το πάρει η ΑΕΚ, μπας και αποκτήσουμε καμία σωστή ομάδα στο Ελληνικό Πρωτάθλημα για δεν πάει άλλο... Χάλι μαύρο!
-
Στο ποδοσφαιρονήμα παρακαλώ!
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Στο ποδοσφαιρονήμα παρακαλώ! -
-
Άστο Σταύρο,δεν πρόκειται να βγάλεις άκρη.
-
Τι άκρη να βγάλει μωρέ; Στο τοπικο όπου γράφουμε όλα τα off topic αυτό τον πείραξε;
-
Είχα πάει το μεσημέρι να παρακολουθήσω το 30ο Ολυμπιακό Ράλλι στην ειδική της Φολόης.
Βρήκα ένα καλό σημείο,έκατσα και περίμενα.
Μετά από λίγο ήρθε μια οικογένεια,πατέρας,μάνα και 4 μικρά,3 αγόρια και ένα κοριτσάκι.
Έχε γούστο,είπα μέσα μου.Μπα δεν μπορεί να ήρθε εδώ πάνω.
Το ένα το μικρό ήταν πολύ ζωηρό και κάποια στιγμή απομακρύνθηκε λίγο.
Και τότε ήρθε η κεραμίδα,ακούγοντας τη γυναίκα να λέει στον άντρα της:
Ηλία ( ),το παιδί.Δεν είναι δυνατόν λέω,κάποιο λάθος θα έγινε,μάλλον δεν άκουσα καλά.Έλα όμως που ήρθε και ένας γνωστός τους και τον είπε και αυτός Ηλία.
Λέω,δεν είναι δυνατόν,τι εφιάλτης είναι αυτός,υπάρχει και άλλος Ηλίας στην Ηλεία με 4 παιδιά;
Τελοσπάντων,έκανα τουμπεκί μέχρι να τελειώσει η ειδική και μετά την έκανα με ελαφρά.... -
-
-
4Βασικά. Καλημέρα σας!
-
Καλημέρα καλή βδομάδα
-
Καλη εβδομαδα !
Pub - σουβλατζίδικο [#24]