-
spb time
-
-
Ναι, ρε! Αλλά έλεγα μήπως υπάρχει κάποιο που να είναι ΜΟΝΟ χρονόμετρο. Της spb κάνει και πολλά άλλα που μου είναι άχρηστα!
Αλήθεια. Πως μπορώ να εμφανίζω κάπου τoν πάροχο (Cosmote) όταν έχω απενεργοποιήσει το HTC Home?
-
Το εγκατέστησα, εγκάθετοι! 'δωρεάν'! Αμ' πως!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:lol:edit: Done!
Αλήθεια. Πως μπορώ να εμφανίζω κάπου τoν πάροχο (Cosmote) όταν έχω απενεργοποιήσει το HTC Home?
και επιπλέον. Πως αφαιρώ την ώρα από την μπάρα έναρξης?
-
μην τα ρωτάς αυτά τον Σπύρο....ανίδεος είναι.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:lol:
edit: Done!
Πω πω τι είσαι εσύ ρε,τα έχεις σκάσει τα παδιά,αφού δεν το μπορείς το ρημάδι,πάρε ενα κινητο με 30 ευρώ να κάνεις τη δουλειά σου.
Τα άλλα απ το pcExεις φάει τη μισή πλατφόρμα του φόρουμ για ερωτήσεις του κινητού
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
μην τα ρωτάς αυτά τον Σπύρο....ανίδεος είναι.Ναι, ναι! Ξέρω! 2 ώρες στο τηλέφωνο τον είχα! Αν δεν ήταν αυτός, δεν νομίζω να μπορούσα να το σετάρω όπως έπρεπε!
Το Spb Shell καλό Σπύρε? Το εγκατέστησα, ΚΑΙ αυτό!
-
Πού να αρχίσω να του λέω και για μαγειρεμένες rom.
-
το εβαλα το Spb Shell.
καλο μεν, αλλα δεν ειχε οση πληροφορια χρεαζομαι.
οποτε το εβγαλα!
-
Κάτσε να το δω, και θα σου πω αν μου κάνει!
Μαγειρεμένες rom, δεν πρόκειται να βάλω Νταχτιρντίνε!
-
Έτσι λένε όλοι. (ακόμα και εγώ)
-
Καλό το shell, αλλά με μπέρδεψε.
Με την απεγκατάσταση, το κάτω δεξιά soft key, από 'Επαφές' γύρισε σε 'Contacts'!
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
:lol:
edit: Done!
Πω πω τι είσαι εσύ ρε,τα έχεις σκάσει τα παδιά,αφού δεν το μπορείς το ρημάδι,πάρε ενα κινητο με 30 ευρώ να κάνεις τη δουλειά σου.
Τα άλλα απ το pcExεις φάει τη μισή πλατφόρμα του φόρουμ για ερωτήσεις του κινητού
Παίζοντας με gatzetάκια νοιώθει μικρός. Παλιμπαιδισμός ολκής.
-
Mio A501 αξίζει σαν συνδυασμός κινητού-gps? Τί λογοσμικό πλοήγησης χρησιμοποιεί?
http://www.e-cosmote.gr/cosmote/eshop.p ... paid=false -
Μiomap 3.3 ...καλό interface χάλια χάρτες...
μέτριο κινητό...δεν θα το έπαιρνα
-
Σε ευχαριστώ elteo . Έχεις υπόψιν σου κάποιον κατά το δυνατό καλύτερο συνδυασμό κινητού-πλοηγού?
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Μiomap 3.3 ...καλό interface χάλια χάρτες...μέτριο κινητό...δεν θα το έπαιρνα
+1
και σαν συσκευη δεν λεει πολλα, το εχω δουλεψει λιγο. Και μονο ο επεξεργαστης του σε αποθαρυνει... -
τωρα που βγηκε ο τομ κρουζις, κακομαθατε ολοι, ε?
εγω με τον ιδιο επεξεργαστη, δεν εχω καποιο προβλημα, παντως!
τωρα αν θες να του πεταξεις τα ματια εξω... -
Ε, ναι κ. πρέσβη. Μας κακομάθατε με το Cruise, Touch Cruise!
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#4]