-
Δε μ αρεσει το χιουμορ του pjathan.
-
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
Έχει και στη Λιβαδειά ράλλυ το Σ.Κ.;όχι.....
αλλά έχει βροχή...... -
Δεν μ΄αρέσει που το αμάξι μου ακόμα μετά από εξαντλητικό πλύσιμο εξακολουθεί να είναι σκ@τά από την λασποβροχή.
-
Δεν μου αρέσει που ο pasxos φυτρώνει εκεί που δεν τον σπέρνουν,σαν κλασικός οπαδός του ΠΑΟ.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Δεν μ΄αρέσει που το αμάξι μου ακόμα μετά από εξαντλητικό πλύσιμο εξακολουθεί να είναι σκ@τά από την λασποβροχή.πάντως το δικό μου καθάρισε από την πολύ βροχή......
-
Άσχετο....αλλά...
γενικότερα.
-
Δεν μου αρέσει που ο pasxos φυτρώνει εκεί που δεν τον σπέρνουν,σαν κλασικός οπαδός του ΠΑΟ.τι λές τώρα?????
θα γίνει χαμός.....
ΩΧ!!!!!!!!!!!!! -
Somebody had a fine night...
-
Δεν μου αρέσει που ο τελειος αντρας φυτρώνει εκεί που δεν τον σπέρνουν,σαν κλασικός οπαδός του Θρασυβουλου.Μολις εστειλα το ποστ σου σε μοντ. Απαιτω την παραδειγματικη σου τιμωρια με μπαν τουλαχιστον 9 1/2 εβδομαδων.
-
Κόφτε το με τα report
-
Δεν είναι για χόρταση.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Δεν μου αρέσει που ο τελειος αντρας φυτρώνει εκεί που δεν τον σπέρνουν,σαν κλασικός οπαδός του Θρασυβουλου.
Μολις εστειλα το ποστ σου σε μοντ. Απαιτω την παραδειγματικη σου τιμωρια με μπαν τουλαχιστον** 9 1/2 εβδομαδων.**
ΚΙΜ;
Δεν μου αρέσει που μόλις δει τα ζόρικα ο pasxos τρέχει αμέσως στους mod.
-
Εγω δευτερη φορα στελνω αλλα οι μοντς βλεπουν αναρμοστη συμπεριφορα προς αλλο μελος και δεν κανουν τιποτα...
pjathan δε μιλαω με Πατρινους λεμέδες...
-
Δεν μου αρέσει που ο τελειος αντρας φυτρώνει εκεί που δεν τον σπέρνουν,σαν κλασικός οπαδός του Θρασυβουλου.
Μολις εστειλα το ποστ σου σε μοντ. Απαιτω την παραδειγματικη σου τιμωρια με μπαν τουλαχιστον** 9 1/2 εβδομαδων.**
ΚΙΜ;
Δεν μου αρέσει που μόλις δει τα ζόρικα ο pasxos τρέχει αμέσως στους mod.
ΜΜΜΜΜΜ.........
-
μαρέσει που το πρώτο όνομα μιας λίστας που έδωσα σε γνωστό mod πρόκειτε να πάει για banio λίαν συντόμως
-
Δεν μου αρέσουν τα offtopic σας.
-
Δεν μου αρέσει να κάνω τον ντεντέκτιβ για να βρίσκω διπλοεγγεγραμένους
-
πολύ παραξενιά έχει πέσει τελευταία.......
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Δεν μου αρέσει να κάνω τον ντεντέκτιβ για να βρίσκω διπλοεγγεγραμένουςτσακισέ τους......
-
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
πολύ παραξενιά έχει πέσει τελευταία.......
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#5]