-
ελα ρε οργανωσε το εσυ και εμεις ειμαστε μεσα
οριστε θα σου πω εγω και για λογαριασμο μερικων αλλων, αν ειναι κυριακη πρωι θα μπορει ο μονοφαρος(αν δεν εχει υγρασια ) και ο niga αλλα και ο stubos φανταζομαι
για πειτε οι υπολοιποι -
Αν είναι Κυριακή, και φέρετε και οικογένειες, και δε βρέχει, και δεν έχει αγώνα ο γιός μου, και δεν πάμε πάρα πολύ μακριά, και δεν είναι ο Ερμής ανάδρομος, και ο Ταύρος στην Τοξότη, μπορεί και να το σκεφτώ να το πώ στη γυναίκα μου, και αν θέλει μπορεί να έρθουμε...
-
Αν πω από μόνος μου θα αρχίσετε τα α, δεν μπορώ εγώ αυτή τη μέρα ο ένας, α την άλλη ο άλλος κλπ κλπ
Αντε, λοιπόν,
Ακούω προτάσεις για ημερομηνίες!
Για τοποθεσία, προτείνω την all times classic επίδαυρο, που έχει και να κάτσουμε για φαγητό, έχει και χώρο να ελευθερώσετε λιγάκι τα σπόρια να κάνουν κανένα ποδήλατο....
Θα πρέπει να φύγουμε νωρίς και να γυρίσουμε σχετικά νωρίς πάλι (πριν τις 3¨00) αν θέλουμε να αποφύγουμε τα μηχανάκια. Περίπου 110-120 χιλιόμετρα, τα 80 εθνικής και τα υπόλοιπα παραδείσου. -
Νά μαι και ο δυσκοίλιος! Καλή μεν η ιδέα αλλά....Αν εννοείτε και οικογένειες μαζί δεν έχω βάλει ζώνες πίσω για τα παιδιά, αν εννοείτε χωρίς οικογένειες δύσκολο να τους παρατήσω σπίτι Κυριακάτικα για να πάω βόλτα μόνος μου.....
-
Εκτός αν πούμε για τον Μάιο να προλάβω να μελετήσω το θέμα ζώνες πίσω στο Audi. Αλλά μου ανοίγετε καινούριες ιστορίες τώρα.....
-
ελεγα για κατι πιο κοντυνο, για 40χλμ. περιπου, ωστε να μπορουμε οι περισσοτεροι
ασε που στην επιδαυρο δε θα ερχεται αυθημερον η οδικη -
Ο χρήστης Euripides έγραψε:
Αν είναι Κυριακή, και φέρετε και οικογένειες, και δε βρέχει, και δεν έχει αγώνα ο γιός μου, και δεν πάμε πάρα πολύ μακριά, και δεν είναι ο Ερμής ανάδρομος, και ο Ταύρος στην Τοξότη, μπορεί και να το σκεφτώ να το πώ στη γυναίκα μου, και αν θέλει μπορεί να έρθουμε...γιουρι λεω να παμε πικ νικ στα μεγαρα, τι λες?
-
Η οδικη έρχεται διότι έχει έδρα τον ισθμό.
Αν τα 100τόσα χιλιόμετρα είναι πολλά (για κάτι μικρά... πολύ μικρά δλδ αυτοκίνητα, ισαμε... 40-50 κιλά παααανω κάτω λίγο μεγαλύτερα από ένα μέσο σκύλο, για να καταλάβετε, αλλά είναι πράσινα αυτά... και εγγλέζικα, αλλά καμμία σχέση με bulldog) τότε εντάξει!Βρειτε κάτι πιο κοντινο! Όχι,όμως και Μέγαρα ρε Βαγγέλη, να πάρουμε οξυγόνο θέλουμε όχι να δώσουμε!!
Πάμε στο κτήμα του τέως στη βαρυμπομπη για πικ νικ;(εκεί να δεις ποδήλατο τα πιτσιρίκια).
Πάλι, όμως, αν μιλάμε για Κυριακή, μόνον αν ξυπνήσουμε νωρίς (9 να είμαστε εκεί) γιατί γίνεται της...βαρυμπόπης! Και στο γυρισμό οι γενναίοι πάνε από μερκούρη, φωτογράφιση στους γιατρούς που είναι ιδανικά και μετά κατσιμίδι μαλακάσα και πίσω πάλι από εθνική...ε; -
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
γιουρι λεω να παμε πικ νικ στα μεγαρα, τι λες?Άσε που άμα είναι καλός ο καιρός θα θέλουμε να πάμε για κάνα κάρτ...
-
Aν περάσετε το αυλάκι,αν μέχρι τότε δεν έχω πουλήσει το αυτοκίνητο και αν ο μονοφάναρος δεήσει να μου δώσει το ασφαλιστήριο μου (για να μην κυκλοφορώ με φωτοτυπίες ή fax δεν θυμάμαι),τότε θα έρθω ανυπερθέτως.
Αν πρόκειται μάλιστα για Επίδαυρο, θα σας έρθω με το επόμενο κλασσικό μου,κάπως έτσι

Αλήθει α το motorino Si είναι κλασσικό;
-
Μόνο που στην επίδαυρο θα ερχόντουσαν και 2-3 άλλοι, νότιοι, που κανονικά δεν ξεκολλάνε ούτε με λοστό για να έρθουν επάνω!
edit... οι Νότιοι που λέγαμε; -
(Λαμπάδα το motorino)
-
Παίζει και μεσημεριανός καφές στο Σούνιο, Σάββατο μεσημέρι αφού κλείσουν τα καταστήματα οι κύριοι καταστηματάρχες;
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
(Λαμπάδα το motorino)Λαμπάδα ή Lambada;
-
εννοειται
εδω ειναι το garelli velocita vip3 πλεον κλασσικο!
-
Ο χρήστης Alba Parietti έγραψε:
Αλήθει α το motorino Si είναι κλασσικό;Kαι μετά θα βάλεις κι εσύ μία υπογραφή του τύπου: I proprii Lancisti guidano motorini!
-
Ημαρτον Θεέ μου!
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Παίζει και μεσημεριανός καφές στο Σούνιο, Σάββατο μεσημέρι αφού κλείσουν τα καταστήματα οι κύριοι καταστηματάρχες;Οι φλάντζες στο γυρισμό κερασμένες απο εσένα;
-
Ποιές φλάντζες;
-
Τα μοτοποδηλατάκια είναι ό,τι πρέπει.Δεν ξέρω όμως αν πρέπει να συνοδεύονται υποχρεωτικά από χαίτη,παπούτσια καρατέκα και jeans στο χρώμα της μούχλας για να έχουν κλασσικό status ή αν επιτρέπεται να τα κυκλοφοράμε και όπως είμαστε σήμερα;
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ "ΚΛΑΣΙΚΩΝ" ΓΙΑ ΚΑΦΕ