-
Ε ναι ρε παιδιά έλεος...Νικο120 είναι πολύ μεγάλη η φωτό σου και κουράζει.
-
Το adblock είναι ακούραστο.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
εγώ πάντως μια χαρά την βλέπω.
Ναι τη ξαναέφτιαξα τελικά.
Ευχαριστώ.
Θα μπει όριο στο μέγεθος των εικόνων στις υπογραφές. Σύντομα. Όσοι τις χάσετε ξαφνικά, να ξέρετε ότι θα είναι από αυτό.
Το όριο μπήκε και είναι 200χ100.
Έχετε δικαίωμα για μία μόνο εικόνα στην υπογραφή. Παρακαλώ όπως άπαντες συμμορφωθούν με αυτό. -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
εγώ πάντως μια χαρά την βλέπω.
Ναι τη ξαναέφτιαξα τελικά.
Ευχαριστώ.
Θα μπει όριο στο μέγεθος των εικόνων στις υπογραφές. Σύντομα. Όσοι τις χάσετε ξαφνικά, να ξέρετε ότι θα είναι από αυτό.
Το όριο μπήκε και είναι 200χ100.
Έχετε δικαίωμα για μία μόνο εικόνα στην υπογραφή. Παρακαλώ όπως άπαντες συμμορφωθούν με αυτό.Πολυ φαρδια η δικη μου;542 *67 ?
-
λοιπον, υστερα απο τοσο καιρο και μερικες μικροαλλαγες στο φορουμ, εχω να πω τουτο...
πλεον τα αβαταρ ουτε που τα κοιταω.. και να σου πω και κατι? δε με ενοχλει κι ολας!
με την χρωματικη αποσταση του ενος ποστ απο το αλλο, πλεον ειναι πιο διακριτο το τελος και η αρχη, ενω το ματι εμαθε να βλεπει ποιος κανει το ποστ...
μπηκε και το quickreply και ειμαστε ενταξει...
κανονιστε τωρα να φερετε τα avatar αριστερα και να χρειαστει να ξανα-εκαπαιδευτουμε! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Μια απορια.Τι εχει αλλαξει στην αποστολη pm; για πεστε μου με απλα λογια γιατι το IQ εξασθενει με γοργο ρυθμο.Εεεενας,ενας,μιλατε ολοι μαζι και δεν καταλαβαινω τιποτα.
-
Δημήτρη, διαλέγεις χρήστη που θα στείλεις το pm, βάζεις θέμα, γράφεις κείμενο και πατάς αποστολή. Τα υπόλοιπα, άστα. Κράτα τα ουσιώδη...π.χ....χοιρινό με πατάτες!
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Μια απορια.Τι εχει αλλαξει στην αποστολη pm; για πεστε μου με απλα λογια γιατι το IQ εξασθενει με γοργο ρυθμο.
Εεεενας,ενας,μιλατε ολοι μαζι και δεν καταλαβαινω τιποτα.
Εχεις πμ
-
Ευχαριστω και τους δυο σας.
Σιγα το πραμα,piece of cake.
-
Να ρωτήσω κάτι; Στο κέντρο θα μπει ή θα μείνουμε έτσι;
Ειλικρινή απάντηση εάν είναι δυνατόν. Ευχαριστώ
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Να ρωτήσω κάτι; Στο κέντρο θα μπει ή θα μείνουμε έτσι;Ειλικρινή απάντηση εάν είναι δυνατόν. Ευχαριστώ
μπορεις να μετακινησεις την οθονη πιο δεξια σαν τον βεγγο στη ταινια..
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
μπορεις να μετακινησεις την οθονη πιο δεξια σαν τον βεγγο στη ταινια..
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Να ρωτήσω κάτι; Στο κέντρο θα μπει ή θα μείνουμε έτσι;Ειλικρινή απάντηση εάν είναι δυνατόν. Ευχαριστώ
Δηλαδή, υπάρχει περίπτωση να σου πούμε και ψέματα, Σάββα?
Το έχει πει ο Κρους πιο πριν. Θα μετακινηθεί στο κέντρο και θα πλατύνει.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
όχι, απλά να ξέρω πόση υπομονή να κάνω. (βλέπε δικά σου σχόλια περι υπομονής ότι θα αναβαθμιστούμε... ...τα οποία έγιναν αρκετό καιρό πριν)
-
Αναβαθμιστείτε-αναβαθμιστείτε μας έλεγαν...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
όχι, απλά να ξέρω πόση υπομονή να κάνω. (βλέπε δικά σου σχόλια περι υπομονής ότι θα αναβαθμιστούμε... ...τα οποία έγιναν αρκετό καιρό πριν)
Αρα είσαι εκπαιδευμένος καλά Σάββα
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
λοιπον, υστερα απο τοσο καιρο και μερικες μικροαλλαγες στο φορουμ, εχω να πω τουτο...
πλεον τα αβαταρ ουτε που τα κοιταω.. και να σου πω και κατι? δε με ενοχλει κι ολας!
με την χρωματικη αποσταση του ενος ποστ απο το αλλο, πλεον ειναι πιο διακριτο το τελος και η αρχη, ενω το ματι εμαθε να βλεπει ποιος κανει το ποστ...
μπηκε και το quickreply και ειμαστε ενταξει...
κανονιστε τωρα να φερετε τα avatar αριστερα και να χρειαστει να ξανα-εκαπαιδευτουμε! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑEγω ακόμα να εγκλιματιστω.Ακομα μου φαίνεται πρόχειρο και άβολο.Λες και όλα τα συστατικα μπήκανε σε ενα τσουβαλι,ανακατευτηκανε κουνωντας το,και όπως βγηκαν....βγηκαν.
Και μονο στη σκεψη οτι έτσι θα ειναι για χρονια,χαλιέμαι -
Σας παρακαλω ...
Μην αλλάζετε υπογραφές ... τώρα με τα αβαταρ δεξιά, είναι ο μοναδικός τρόπος να σας αναγνωρίζω με μια ματιά
-
Βλέπετε τα banner δεξιά???
Εγώ δε βλέπω τίποτα...
-
εκεί είναι
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM