- 

Το πρασινο των μόντς μου κανει τα γραμματα του ονόματός τους σχεδον αόρατα 
- 

Βρε παιδιά η λέξη ΑΠΑΝΤΗΣΗ γιατί εμφανίζεται ΑΠΑΝΤΗΣΗ; Κάντε κάτι με την ημερομηνία και την ώρα. Δεν είναι ορατή από το μήνα και δεξιά. 
- 

Ο χρήστης HUNTER έγραψε: 
 Το πρασινο των μόντς μου κανει τα γραμματα του ονόματός τους σχεδον αόραταΠρεσβυωπία; Δαλτωνισμός; 
 Ψυχραιμία. Εδώ είμαστε, όλα θα φτιαχτούν.Καλορίζικο. 
- 

Ο χρήστης Vasgti έγραψε: 
 Τώρα μάλιστα...Υπήρχε που υπήρχε η σύγχυση μεταξύ μωβ και μπλε, τώρα θα έχουμε να δώσουμε νέους ορισμούς και για την απόχρωση του 'πράσινου' στα διακριτικά του kouk... VasGolfΤσουΕνΛάϊ, μα πράσινο βρήκανε να με κάνουνε?! 
- 

Η επισύναψη έφυγε; 
- 

- 

Ο χρήστης Krusenstern έγραψε: Το πρασινο των μόντς μου κανει τα γραμματα του ονόματός τους σχεδον αόρατα Πρεσβυωπία; Δαλτωνισμός; 
 Ψυχραιμία. Εδώ είμαστε, όλα θα φτιαχτούν.Καλορίζικο. Aλήθεια δε φαίνονται ρε Σπύρο! 
- 

Ο χρήστης Krusenstern έγραψε: Το πρασινο των μόντς μου κανει τα γραμματα του ονόματός τους σχεδον αόρατα Πρεσβυωπία; Δαλτωνισμός; 
 Ψυχραιμία. Εδώ είμαστε, όλα θα φτιαχτούν.Καλορίζικο. Ψυχραιμοι ειμαστε Σπύρο.Οι παρατηρησεις δεν ειναι 'εν-βρασμω' ούτε και σκοπό εχουν να σας μαλώσουν. 
 Τωρα που γινονται οι ρυθμίσεις του φορουμ,πρεπει να ακουστούνε οι δικές μας παρατηρησεις.
 Ελπίζω αυτο να ειναι το ζητούμενο και απο μερους σας
- 

Εννοείται 
- 

Ο χρήστης charmak66 έγραψε: Το πρασινο των μόντς μου κανει τα γραμματα του ονόματός τους σχεδον αόρατα Πρεσβυωπία; Δαλτωνισμός; 
 Ψυχραιμία. Εδώ είμαστε, όλα θα φτιαχτούν.Καλορίζικο. Aλήθεια δε φαίνονται ρε Σπύρο! +1. σαν να λαμπυρίζουν όλα μαζί (και έχω άριστη όραση) 
 Κατά τα άλλα είναι ιδέα μου ή έχουν αλλάξει ελαφρώς τα χρώματα των μηνυμάτων;
- 

Tα έφτιαξα τα χρώματα των mods παίδες, ελπίζω να φαίνονται τώρα. 
- 

Σπύρο πολύ καλύτερα. 
- 

Ο χρήστης drdino έγραψε: 
 Σπύρο πολύ καλύτερα.Εσύ, ετοιμάσου 
- 

- 

Μπα σε καλό σας. 
- 

- 

Αυτό boss, αυτό 
- 

είναι τυχαίο ότι οι mods είναι ολοι montreal blue 
- 

Κατόπιν απαίτησης του κούκου, οι global mods θα είναι από τούδε και εφεξής, ΜΩΒ. Τα λοιπά μέλη αυτής της ομάδας, παρακαλούνται όπως υποβάλλουν τα παράπονά τους στον κούκο ΚΑΙ ΜΟΝΟ.- 
- 

Αυτη τη στιγμη,στους εγγεγραμενους χρηστες,εμφανιζεται ενα Google [Bot] ειναι κατι που θελει ρεγουλάρισμα; 

Νεο Forum - Παρατηρήσεις, απόψεις