-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
Αν θέλουν να φύγουν ζωντανοί από το ΣΕΦ, ας ξανασφυρίξουν όπως σφύριξαν στην Ισπανία.
Αυτο ειναι επιχειρημα καφρου,και δεν σε εχω για τετοιο
Λέω οτι δεν είμαι...
Αλλά όλα έχουν τα όριά τους... Ακόμα και η Γιαννακόπουλοι θα παραδεχόντουσαν οτι ήταν μια στεγνή, ασάλιωτη σφαγή στο γόνατο.
-
ρε παιδια εμεις σημερα παιζουμε?
Αν ναι τι ωρα? -
Σημερα, 9.15, SS1
-
δεν βλεπω τον αγωνα αλλα απο το σκορ που παρακολουθω στο ιντερνετ παιζουμε απο -7 εως -4
Μαλλον για εμας τελειωνει σε 10 λεπτα η φετινη ευρωλιγκα
Αντε και του χρονου -
3 και 46 πριν τη λήξη ο ΠΑΟ πέρασε μπροστά με 67-66 με μια στις δύο βολές του Γιασικεβίτσιους και στη συνέχεια ξαναπήρε τη μπάλα γιατί ένας παίκτης της Παρτίζαν έκανε επιθετικό φάουλ.
Μου φάνηκε ότι πίσω από το ένα πέταλο είδα ένα πανώ του ΠΑΟΚ; -
τωρα το γυρισα
ημασταν 1 ποντο μπροστα και ο μαλακας ο σαρας εκανε ενα φαουλ αχρηαστο και στην επιθεση εκανε λαθος πασα -
ΤΕΛΟΣ
Οπως ειπα αντε και του χρονου -
Εαν ειναι δυνατον να περναμε μπροστα με 1 ποντο 3 λεπτα πριν το τελος και να μην μπορουμε να παρουμε το παιχνιδι εναντια σε μια καλη αλλα απειρη ομαδα
-
χασατε;
-
Δεν πειραζει με τετοια κοιλια δεν αξιζαμε κατι καλυτερο
Ας μην ειμαστε και αγνωμονες 4 ΚΟΥΠΕΣ εχουμε -
77-73 υπέρ της Παρτίζαν 30 δεύτερα πριν το τέλος και οι Σέρβοι έχουν δύο βολές.
Λογικά τέλος ο ΠΑΟ.Να δω τι θα κάνουμε εμείς αύριο με την αντιπαθητική Ρεάλ.
-
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
77-73 υπέρ της Παρτίζαν 30 δεύτερα πριν το τέλος και οι Σέρβοι έχουν δύο βολές.
Λογικά τέλος ο ΠΑΟ.Να δω τι θα κάνουμε εμείς αύριο με την αντιπαθητική Ρεάλ.
Εδω και 3 λεπτα εχω πει πως τελος για φετος
-
Η παρτιζαν ποσα χρονια εχει να περασει στους 8?
-
@ bujinkan
Έγραφα εκείνη την ώρα και δεν το πρόσεξα.Πάντως δεν ήταν καλός και σήμερα ο Παναθηνα'ι'κός.
-
Δυστυχώς το όνειρο χάθηκε για φέτος. Οφείλουμε να σώσουμε την χρονιά με κατάκτηση του νταμπλ στην Ελλάδα.
Μακάρι πλέον να νικήσουν οι γαύροι μήπως και έχουμε ομάδα στο φ4.
Φυσικά και έχω απογοητευτεί απλά δεν είμαι αχάριστος με την συγκεκριμένη ομάδα. Το κενό στην θέση του σέντερ αποδείχθηκε δυσαναπλήρωτο τελικά...πάω να κλάψω πριβέ τώρα -
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
@ bujinkan
Έγραφα εκείνη την ώρα και δεν το πρόσεξα.Πάντως δεν ήταν καλός και σήμερα ο Παναθηνα'ι'κός.
Δυστηχως δεν μιλαμε πλεον για μια απλη κοιλια που παντα γινεται μεσα στη χρονια,αλλα για ενα παρατεταμενο ντεφορμαρισμα.Ο ζελικο πρεπει να βρει τι γινεται και να το διορθωσει,διοτι ερχεται και το πρωταθλημα.
Και πλεον πανε οι εποχες που τα παιρναμε τα πρωταθληματα με την φανελα.Ο ολυμπιακος δυναμωσε αρκετα(καλο αυτο)και θα πρεπει να προσεξουμε πολυ
Φυσικα κανενα παραπονο δεν εχω απο την παναθα μας,που μας εχει προσφερει τοσα πολλα τα τελευταια 10 χρονια.(του μπασκετ εννοειται ) -
Είχα γράψει προ ολίγων εβδομάδων ότι ο Παναθηναικός δεν περνάει ούτε κοιλιά ούτε σπλήνα ούτε συκώτι. Η ομάδα περνάει κρίση και μάλιστα σοβαρότατη.
Όταν έχεις από την αρχή του αγώνα ξεγραμμένα τα ριμπάουντ(λογικό αφού δεν έχεις ψηλούς)περιμένεις το λιγότερο μια κάποια σοβαρότητα(τουτέστι δλδ πειθαρχία στον τρόπο παιχνιδιού) από τους παίκτες σου ώστε να ξεπεράσεις το συγκεκριμένο μειονέκτημα. Κι όμως. Στο κρισιμότερο φετινό παιχνίδι μέχρι στιγμής, ο πολύς Σάρας κι ο κύριος Πρκατσιν είχαν να λύσουν τα προσωπικά τους προβλήματα. Αποτέλεσμα; Ο Πρκατσιν(σε ένα παιχνίδι που τον έχεις τόσο ανάγκη)έμεινε πάγκο επί 30 λεπτά για να ηρεμήσει, κι ο κύριος Σάρας προτίμησε αντί να συγκεντρωθεί στον αγώνα να παριστάνει τον καραγκιόζη διαμαρτυρόμενος προς κάθε κατεύθυνση.Α... ξέχασα, όταν δεν διαμαρτυρόταν, γράφοντας στα αρχίδια του κάθε σύστημα του Ζέλικο τίναζε το παιχνιδάκι του Παναθηναικού στον άερα.
Ας μην γελιόμαστε με τις 40αρες εναντίον των ελληνικών ομάδων και τις 20αρες εναντίον της άλλης της ομάδας με τα κόκκινα.
Ο Παναθηναικός νοσεί.και -ΥΓ:Αν οι Γιαννακοπουλαίοι θέλουν να κάνουν απόσβεση του Σάρας ας τον κλειδώσουν στα αποδυτήρια. Ειλικρινά το παληκάρι δεν αντέχεται με καμία μαντόνα.
ΥΓ2:Για την αγελάδα από το Αμέρικα(Μπατίστ) δεν θα πω τίποτα, γιατί θα την αδικήσω. Δεν φταίει αυτή για τις μπασκετικές ονειρώξεις του Ζέλικο.
-
Κερδίσαμε την Ευρωλίγκα με αξιοπρέπεια, ας χάσουμε και με αξιοπρέπεια! Ας μην υποτιμούμε προσωπικότητες όπως ο Σάρας, αλλά ειδικά ο Μπατιστ που μας έχει προσφέρει τόσα.
Δεν τρέχει και τίποτα, όλα μέσα στη ζωή είναι.
-
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Είχα γράψει προ ολίγων εβδομάδων ότι ο Παναθηναικός δεν περνάει ούτε κοιλιά ούτε σπλήνα ούτε συκώτι. Η ομάδα περνάει κρίση και μάλιστα σοβαρότατη.Όταν έχεις από την αρχή του αγώνα ξεγραμμένα τα ριμπάουντ(λογικό αφού δεν έχεις ψηλούς)περιμένεις το λιγότερο μια κάποια σοβαρότητα(τουτέστι δλδ πειθαρχία στον τρόπο παιχνιδιού) από τους παίκτες σου ώστε να ξεπεράσεις το συγκεκριμένο μειονέκτημα. Κι όμως. Στο κρισιμότερο φετινό παιχνίδι μέχρι στιγμής, ο πολύς Σάρας κι ο κύριος Πρκατσιν είχαν να λύσουν τα προσωπικά τους προβλήματα. Αποτέλεσμα; Ο Πρκατσιν(σε ένα παιχνίδι που τον έχεις τόσο ανάγκη)έμεινε πάγκο επί 30 λεπτά για να ηρεμήσει, κι ο κύριος Σάρας προτίμησε αντί να συγκεντρωθεί στον αγώνα να παριστάνει τον καραγκιόζη διαμαρτυρόμενος προς κάθε κατεύθυνση.Α... ξέχασα, όταν δεν διαμαρτυρόταν, γράφοντας στα αρχίδια του κάθε σύστημα του Ζέλικο τίναζε το παιχνιδάκι του Παναθηναικού στον άερα.
Ας μην γελιόμαστε με τις 40αρες εναντίον των ελληνικών ομάδων και τις 20αρες εναντίον της άλλης της ομάδας με τα κόκκινα.
Ο Παναθηναικός νοσεί.και -ΥΓ:Αν οι Γιαννακοπουλαίοι θέλουν να κάνουν απόσβεση του Σάρας ας τον κλειδώσουν στα αποδυτήρια. Ειλικρινά το παληκάρι δεν αντέχεται με καμία μαντόνα.
ΥΓ2:Για την αγελάδα από το Αμέρικα(Μπατίστ) δεν θα πω τίποτα, γιατί θα την αδικήσω. Δεν φταίει αυτή για τις μπασκετικές ονειρώξεις του Ζέλικο.
Ειδα μονο απο το σημειο που ειχαμε περασει 1 ποντο μπροστα κανα 3λεπτο πριν το τελος
Αν και ειδα στα στατιστικα οτι ο σαρας εβαλε 20 ποντους αυτος ειναι που μας κατεστρεψε.κανει ασχετο φαουλ στην επιθεση τους με το οποι περνανε 1 μπροστα και στο καπακι κανει λαθος πασα στον μπατιστ στο 1 μετρο.Δυστηχως αυτος δεν κολλαει στο παιχνιδι της ομαδας μας.
Φυσικα μετρανε και οι απωλειες μας αλλα και η μη αντκατασταση του σισκα με ισαξιο παιχτη
Τελος παντων φετος δεν αξιζαμε για παραπερα οποτε κοιταμε για του χρονου
Αν και εχω μια παρα πολυ κακη πληροφορια για του χρονου αλλα δυστηχως δεν μπορω να την δημοσιοποιησω.
Οι εραστές της σπυριάρας (αλλιως ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2007-8)