-
Εκτός και αν είναι γαλλικό, που μπορεί να πάρει φωτιά…
-
τελικα το πηγα και μου το φτιαξανε γιατι δεν ειχα και χρονο να ασχοληθω. σαν διαδικασια δεν ηταν τιποτα. ουτε 5 λεπτα για αυτον που ηξερε
ε οχι και γαλλικο! japan φυσικα (hr-v)
-
Ο χρήστης kozo έγραψε:
ε οχι και γαλλικο! japan φυσικα (hr-v)
Από εδώ και πέρα πρώτα θα ρωτάω και μετά, αν πληροίτε τις προϋποθέσεις, θα δίνω απάντηση.
-
Ψωνιο. Ρε για πες καμια λυση στο παρακατω:Εχει ξεκολλησει το πλαστικο στον καθρεφτη απο μεσα εκει που ειναι το tweeter.Εκει που στους χειροκινητους καθρεφτες εχει το ματζαφλαρι για να τον μετακινεις απο μεσα.Προφανως ο κιτσος που μου τοποθετησε τα ηχεια ηταν ασχετος αφου ξεκολλησε μονο του συνοδηγου που επιασε πρωτο να φτιαξει.Ξερεις κανα τροπο να το κολλησουμε.Ειναι και ενοχλητικο στις λακουβες γιατι κοπαναει.
-
Το μόνο είναι?
Υπάρχει λύση. Πάρε τηλέφωνο στο 210 55 37 000 ή μπες ΕΔΩ.
-
Σιλικόνη.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Το μόνο είναι?Υπάρχει λύση. Πάρε τηλέφωνο στο 210 55 37 000 ή μπες ΕΔΩ.
-
-
Ωραιο αστειο... :funis: Εχω δοκιμασει σιλικονη και μαλιστα αυτη τη θερμαινομενη αλλα και παλι ξεκολλαει..ειδικα με τις ζεστες επειδη ειναι και μαυρο.. Μαλλον θα θελει καμια πατεντα.
Υγ:Ουτε μια βοηθεια δε μπορει να ζητησει κανεις εδω μεσα.
-
Καλημέρα σε όλους,
λοιπόν έχω ένα mx5 2003 model και το εργοστασιακό ηχοσύστημα παίζει σαν τρανζιστοράκι. Έχω αλλάξει τα ηχεία με διαιρούμενα 6,5'' Peerless αλλά σχεδόν τίποτα. Βέβαια η εργοστασιακή πηγή είναι 4χ20 . Επειδή δεν θέλω να την αλλάξω για λόγους εμφάνισης ψάχνω για έναν ενισχυτή. Δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις παρά μόνο λίγο περισσότερο βάθος και ποιότητα. Οπότε ψάχνω για κάποιον που να δέχεται ενισχυμένο σήμα από μαμά πηγή και βρήακα κάποιον δικάναλο Sony που κάνει γύρω στα 90 ευρώ. Θα κάνω τίποτα ή πεταμένα λεφτά? Το έχει δοκιμάσει κανείς?
Ευχαριστώ,
Χρήστος -
Πεταμένα λεφτά. Πέραν αυτού όμως, κρατώντας την εργοστασιακή πηγή, ό,τι ενισχυτή κι αν πάρεις το σύστημα θα χωλαίνει πάντα στο θέμα της προενίσχυσης, δυστυχώς.
Εκτός κι αν πας σε λύση μεσολάβησης κάποιου επεξεργαστή ειδικά φτιαγμένου για εργοστασιακό ηχοσύστημα (αλλά εκεί το κόστος ανεβαίνει).
-
Νικόλα, η αντικατάσταση των μαμά ηχείων χωρίς κάποια άλλη αλλαγή θα έχει κάποια ουσιαστικά διαφορά;
-
Στο 307 αναφέρεσαι?
-
Το 304 δεν έχει καν ηχεία.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
....................Εχει ξεκολλησει το πλαστικο στον καθρεφτη ..............................πες τώρα ότι έχεις κ ιταλικό... .........
-
Πεταμένα λεφτά. Πέραν αυτού όμως, κρατώντας την εργοστασιακή πηγή, ό,τι ενισχυτή κι αν πάρεις το σύστημα θα χωλαίνει πάντα στο θέμα της προενίσχυσης, δυστυχώς.Εκτός κι αν πας σε λύση μεσολάβησης κάποιου επεξεργαστή ειδικά φτιαγμένου για εργοστασιακό ηχοσύστημα (αλλά εκεί το κόστος ανεβαίνει).
Δεν είμαι σίγουρος ότι σε έπιασα..sorry . Κάποιοι φτηνοί sony ενισχυτές λένε πως δέχονται speaker-level input..αυτό δεν έιναι? Δε θα είναι καλύτερα από την πηγή που έχει 4χ20 ενίσχυση?
Ευχαριστώ και πάλι
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
....................Εχει ξεκολλησει το πλαστικο στον καθρεφτη ..............................
πες τώρα ότι έχεις κ ιταλικό... .........
Δε φταει αυτο ρε (αυτο αλλωστε σε τιποτα δε φταιει..) Απλουστατα ειναι μαυρο το αγριμι μου και περσυ το καλοκαιρι υπερθερμανθηκε η κολλα που το ειχε κολλησει ο τυπας που μου περασε τα ηχεια..Κι απο τοτε αν και του το ξαναπηγα να βαλουμε κολλα πλαι ξεκολλαει και οχι μονο φαινεται αηδια αλλα μου σπαει τα νευρα που δεν κολλαει μια και καλη..
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Το 304 δεν έχει καν ηχεία.Εννοούσα για το 307 ή γενικά βρε.
Ναι, θα έχει διαφορά (κάποτε που δεν είχα τόση τρέλα, ήταν συνειδητά η πρώτη αλλαγή που έκανα πάντα στα αμάξια μου, τώρα έχω μαζέψει αρκετό εξοπλισμό στο σπίτι για 4 αυτοκίνητα). Ομως όπως έχω ξαναπεί, τα aftermarket μεγάφωνα δεν είναι τόσο ευκολοδιέγερτα όσο τα εργοστασιακά, που σημαίνει ότι χρειάζονται περισσότερη ισχύ για να παίξουν σωστά. Εξ ου και η ανάγκη για ενίσχυση, κοκ.
Οταν είχα πάρει την Xsara (αντίστοιχα μεγάφωνα) η πρώτη αλλαγή που είχα κάνει (2η μέρα) ήταν να τα αλλάξω με τα Audax μου (σειρά Aerogel). Ο ήχος ήταν πολύ καλύτερος, ακόμα και με το εργοστασιακό Clarion, αλλά είχα 'αναγκαστεί' να μη χρησιμοποιήσω το crossover που ερχόταν με το set γιατί απορροφούσε πολύ ρεύμα. Ετσι τα midbass συνδέθηκαν ελεύθερα και τα tweeters με πυκνωτή για αποκοπή των χαμηλών συχνοτήτων. Οταν αργότερα τα ενίσχυσα άλλαξε άρδην η ποιότητα.
Δεν είμαι σίγουρος ότι σε έπιασα..sorry . Κάποιοι φτηνοί sony ενισχυτές λένε πως δέχονται speaker-level input..αυτό δεν έιναι? Δε θα είναι καλύτερα από την πηγή που έχει 4χ20 ενίσχυση?
Ευχαριστώ και πάλι
Σχεδόν όλοι οι φτηνοί ενισχυτές δέχονται speaker level input, όχι μόνο οι Sony. Δυστυχώς ενώ η συγκεκριμένη εταιρεία στο παρελθόν είχε βγάλει πολύ καλά κομμάτια, από τότε που άρχισε να προωθεί τη σειρά Xplod η ποιότητα και η αξιοπιστία έπεσαν σε απίστευτα χαμηλά επίπεδα.
Θα ακούγεται καλύτερα απ'ό,τι μόνο με την εργοστασιακή πηγή, αλλά α) όχι τόσο ώστε να δικαιολογεί το κόστος και β) υπάρχει μεγάλο ενδεχόμενο να πάθει βλάβη αρκετά σύντομα.
-
Τι είπες Νικόλα ότι πήρες?
Οταν είχα πάρει την Xsara ....
Συμφωνώ με τα του Νικόλα,εγώ όταν άλλαξα πηγή δεν πίστευα στα αυτιά μου τι άκουγα απ τα εργοστασιακά ITT!!
Άρε γμτ λίγο μεγαλύτερα να ήταν τα πίσω (για μπάσο) δεν ήθελα τπτ άλλο -
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Άρε γμτ λίγο μεγαλύτερα να ήταν τα πίσω (για μπάσο) δεν ήθελα τπτ άλλο
Είσαι σίγουρος?
Car audio