-
Είσαι απίστευτος! Μπράβο!
Ρε θηρίο! Που βρήκες HRV με 8000euro;;;;;;
Το αυτοκίνητο είναι λαχείο!!!!Νομίζω ότι ζωγράφισες!
Έκανες την καλύτερη επιλογή που τα συνδυάζει όλα!!!!Καλοτάξιδο!!!!! Να το ευχαριστηθείς!!!!!!
-
kozo μήπως πέτυχες και κανένα 5θ εκεί που έψαχνες?
όντως ΠΟΛΥ καλή τιμή -
οντως φαινεται οτι ημουν τυχερος. και το κυριοτερο οτι το αυτοκινητο ειναι σε παρα πολυ καλη κατασταση. ολα τα σερβις ειχαν γινει σε εξουσιοδοτημενο και ολα ηταν γραμμενα στο book.
σημερα πηγα παρνασσο. ειμασταν 3 μαντραχαλοι με τα μπαγκαζια μας και μας πηγε μια χαρα. βεβαια δεν ειχε χιονια στον δρομο αλλα γενικα μου αφησε πολυ καλες εντυπωσεις. και στο ταξιδι πολυ καλο.
φιλε wannabe ο ιδιος που το αγορασα ειχε και ενα 5d τζιτζι. με το vtec κινητηρα και με ελαχιστα km (αν θυμαμαι καλα 60.000). μοντελο 2001. βεβαια η τιμη ηταν στα 13 νομιζω και πολυ εκτος του budget μου. αν θελεις details στειλε pm
-
είναι θέμα budget όπως λες και ξεφεύγει και για εμένα στα 13
-
οκ. παντως το 8Κ για '99 HR-V το συναντας πλεον αλλα θελει ψαξιμο. 5d δεν ξερω αν εβγαινε τοτε αλλα θελει προσοχη να μην ειναι εισαγωγης γιατι το '99 ειχαν βγει στο εξωτερικο και καποια μονο μπροστοκινητα τα οποια τα φερνουν διαφοροι επιτηδειοι μαντραδες και τα πουλανε για 4x4
-
Ο χρήστης kozo έγραψε:
ευχαριστω! 3θυρο, το 1.6 (χωρις vtec). το μαλι πηγε 8ΚΚαλοτάξιδο ... Ούτως ή άλλως το ήθελες απο την αρχή.
Έδωσες κάτι παραπάνω αλλά πήρες κάτι που σ'αρέσει. -
να εισαι καλα.
-
Καλοταξιδο καλοταξιδο!
-
Καλοριζικο και καλοταξιδο!!!
-
ευχαριστω παιδια. το αυτοκινητο το εχω κατευχαριστηθει απο τοτε που το πηρα. κινουμαι καθημερινα. ευκολο, ανετο, αθορυβο, οικονομικο
4x4 Μεχρι... 5000ευρω