-
Ο χρήστης ethnikaras έγραψε:
... Εμεις που κυριως διαβαζουμε τα θεματα (ισως και πιο συχνα απο αλλους που γραφουν) αλλα δεν γραφουμε πολυ ειμαστε αρκετοι και δεν πρεπει να υπαρξει κανενα ξεσκαρταρισμα γιατι πολυ ευκολα μπορει να γινουν παρεξηγησεις και λαθος ενεργειες... Ταπεινη μου γνωμη..Μα δεν μιλησε κανεις -τουλαχιστον οχι εγω- για ξεσκαρταρισμα ή αποκλεισμο μελων. Απλα πιστευω οτι πιο καταλληλος κανονας ειναι ο εξης: Για να δημοσιευσεις, χρειαζεται υποχρεωτικα username και φυσικα login. Για απλη αναγνωση, δεν χρειαζεται ΤΙΠΟΤΑ. Οποιος θελει, μπαινει και διαβαζει.
Πιστευω οτι η διαγραφη των μελων μετα απο 1 χρονο χωρις login ειναι ευλογη. Αν καποιος ελειπε στην Αρκτικη, ας ανοιξει νεο κωδικο. Τα usernames ομως πρεπει να μενουν δεσμευμενα ισοβιως, για να μην υπαρχει συγχυση (εκτος κι αν ενα username δεν εχει κανει ποτε δημοσιευση).
Με τόσο που γράφω θα μπορούσα να έχω 10 users και να κάνουν όλοι δημοσίευση καθημερινά. Από την άλλη όμως έκανα 5 μήνες offline και αν οι συνθήκες παρέμεναν ως είχαν θα έκλεινα χαλαρά το 12μηνο χωρίς forum. Και θα διαγραφόμουν επειδή λόγω ανάγκης έμεινα κάποιον καιρό εκτός; Θα ερχόμουν και θα έκανα φορμάτ όλους τους σέρβερ!!!
ΟΚ, ξεχασα και τα στρατευμενα νιατα. Δεν νομιζω όμως ότι 12 μηνες εκτος forum είναι ο κανονας φιλε GeorgeTabs. Και εν πασει περιπτωσει, δεν συμφωνεις ότι θα πρεπει να υπαρχει ΚΑΠΟΙΟ οριο, από το οποιο και μετα ο user θα πρεπει να θεωρειται ανενεργος και να διαγραφεται; (2 χρονια, 3 χρονια;;; ΚΑΠΟΙΟ οριο). Όλα αυτά, για να μην παρεξηγηθω, υπο την προυποθεση ότι η αναγνωση είναι ελευθερη, ετσι; Αρα δεν αποκλειεται κανεις, απλα οποιος δεν δημοσιευσει για 2 πχ χρονια, χανει αυτο το δικαιωμα, συνεχιζει ομως να διαβαζει ελευθερα. Οσες φυλακες και να μαζεψεις, σε 2 χρονια θα εχεις τελειωσει σιγουρα
-
Πέραν όλων όσων έχουν ειπωθεί,να ξανατονίσω ότι ο τρόπος λειτουργίας του Φόρουμ υπαγορεύθηκε στους υπεύθυνους,απο καταστάσεις που προέκυψαν όταν λειτουργούσε όπως το περιγράφει ο kantoniou!
Μην ξεχνάμε ότι το Φόρουμ είναι των Τεχνικών Εκδόσεων,με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει σε κύρος στον χώρο των Αγώνων και όχι μόνο.Να προσθέσω όμως και κάτι.
Πρόσφατα η nifitsa αποφάσισε να γράψει!Ηταν ωραία να δεις ότι ενας χρήστης απο την 1/1/1970 εμφανίστηκε και τοποθετήθηκε!
Μου αρέσει να βλέπω απο πότε παρακολουθεί το Φόρουμ κάποιος!! -
Πολυλογαδες η μουγγοι ολοι σε αυτο που μας υπενθυμιζει ο Αποστολης.
Πλησιαζουν οι γιορτες και μεις μιλαμε για login και green horses -
Παραθετω ενα απλο αριθμητικο παραδειγμα, προς ενισχυση οσων υποστηριξα παραπανω. Ελπιζω να γινει κατανοητο:
Υποθετουμε οτι το ποσοστο των μελων που δημοσιευουν την αποψη τους στο forum ειναι πχ 40% και οτι το ποσοστο των ανθρωπων που φτανουν μεχρι το forum και επιθυμουν να το δουν, αλλα τελικα δεν τα καταφερνουν, διοτι ΔΕΝ επιθυμουν (για πολλους λογους) την υποχρεωτικη εγγραφη τους ειναι 30%. Τοτε φτανουμε στα εξης ενδιαφεροντα αποτελεσματα:
μελη που δημοσιευουν 40%
δεν επιθυμουν εγγραφη 30%Σημερα
φτανουν στο forum = 100
δεν επιθυμουν εγγραφη = 30
βλεπουν το forum = 70
εγγραφονται = 70**
δημοσιευουν = 28**
διαβαζουν μονο = 42Προταση
φτανουν στο forum = 100
δεν επιθυμουν εγγραφη = 0
βλεπουν το forum = 100
εγγραφονται = 40
δημοσιευουν = 40
διαβαζουν μονο = 60Οποια κι αν ειναι τα πραγματικα ποσοστα της παραπανω υποθεσης, ΠΟΤΕ οσοι δημοσιευουν δεν ειναι περισσοτεροι σημερα συγκριτικα με την προταση. Το πλεονεκτημα της σημερινης διαδικασιας υποχρεωτικης εγγραφης ειναι οτι εγγραφει περισσοτερα μελη (οχι παντα, αν παιξετε λιγο με τα ποσοστα, αυτο ανατρεπεται). Το μειονεκτημα της ειναι οτι στερει στα μελη, που για διαφορους λογους δεν εγγραφονται (δεν εχουν e-mail, βαριουνται τη διαδικασια, εχουν προσωπικους λογους κλπ) τη δυνατοτητα να δουν το forum και ενδεχομενως να συμμετεχουν.
Τα ποσοστα μπορει να τα αλλαξει κανεις. Αλλωστε το ποσοστο των οσων δεν επιθυμουν εγγραφη ειναι υποθετικο. Αντιθετα το ποσοστο οσων δημοσιευουν απο τα εγγεγραμμενα μελη πρεπει να ειναι γνωστο [kouk, μηπως το γνωριζουμε]. Τα συμπερασματα ομως δεν αλλαζουν πολυ.
Δεν ξοδεψα τον χρονο μου (και χρονο σας) για να 'επιβαλω' την αποψη μου (δεν θα μπορουσα αλλωστε). Απλα θετω καλοπροαιρετα εναν προβληματισμο.
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Πέραν όλων όσων έχουν ειπωθεί,να ξανατονίσω ότι ο τρόπος λειτουργίας του Φόρουμ υπαγορεύθηκε στους υπεύθυνους,απο καταστάσεις που προέκυψαν όταν λειτουργούσε όπως το περιγράφει ο kantoniou! Μην ξεχνάμε ότι το Φόρουμ είναι των Τεχνικών Εκδόσεων,με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει σε κύρος στον χώρο των Αγώνων και όχι μόνο.??????????????????????????????????
Δεν ξερω σε ποιες καταστασεις αναφερεσαι (νεος γαρ στο forum). Δεν νομιζω ομως οτι οσα περιγραφω θιγουν σε κατι το κυρος των ΤΕ (παλιος γαρ σε 4Τ και ΠΤΗΣΗ). -
Κώστα δεν έχει σχέση με εμάς τους χρήστες αυτό που είπα για κύρος!προς Θεού!
Αφορά στο ότι αυτά που γράφονταν (και γράφονται εδω!) ενδιαφέρουν πάρα πολύ κόσμο απο τον -περίεργο- χώρο των Αγώνων!
Επέλεξαν λοιπόν οι υπεύθυνοι να έχουν αυτή την δικλείδα ασφαλείας,που άλλωστε δεν στερεί και τίποτα!
Αν θέλεις να εγγραφείς θα το κάνεις!Ισως έτσι να αποφεύγεις και πολλούς απλά περίεργους!Απο την λίστα μελών φαίνεται ότι 195 μέλη έχουν πάνω απο 100 δημοσιεύσεις!!Δεν συνέχισα για να βρω πόσοι έχουν έστω και μία δημοσίευση!
-
1879 μέλη με πάνω από μία δημοσίευση.
-
Ο χρήστης Castor έγραψε:
1879 μέλη με πάνω από μία δημοσίευση.Αρα κατα συμπτωση (ή κ..λ..φαρδια ) το ποσοστο 40% του 'σεναριου' ειναι σχεδον ακριβως ιδιο με το πραγματικο! (1879/4632=40,6%)
-
Το σενάριο μπάζει όμως στα ποσοστά σε σχέση με το 2ο παράδειγμα...
Λέει πως 40% θα γράψουν. Σωστά, 40% έγραψαν, αλλά από αυτούς που ΕΚΑΝΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ. (Στο 1ο σενάριο).
Στο 2ο σενάριο λέει πως 40% πάλι θα γράψουν, αλλά εδώ λέει το 40% ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ!!! Μα αυτός που στο 1ο παράδειγμα ΔΕΝ επιθυμούσε εγγραφή, αδύνατο μου κάνει να κάνει όχι μόνο εγγραφή, αλλά και κατάθεση άποψης - ψυχής...
Κακά τα ψέμματα, η υποχρεωτική εγγραφή ΔΕΝ έχει περιορίσει τις δημοσιεύσεις, αλλά τις προβολές. Και από την στιγμή που δεν με απασχολεί η προβολή της άποψής μου (όσο κι αν αυτό φαίνεται παράξενο για κάποιον που με ξέρει), δε με προβληματίζει η υποχρεωτική εγγραφή. Άσε που αποκλείει τους πέρα για πέρα διερχόμενους που δεν έχουν στόχο την ουσιαστική συμμετοχή, οπότε κάνει και πιο γρήγορο το φόρουμ, οπότε με βολεύει κιόλας!!
-
Ο χρήστης apostolis έγραψε:
Θα μου επιτρέψουν (πιστεύω) τα μέλη του forum , επειδή 'άνοιξα' το θέμα
στις 31/08/2003 , να σημειώσω :Πιστεύω , πως η πλειοψηφεία του forum είναι τα 'σιωπηλά' μέλη , με τις
μηδενικές , ελάχιστες , λίγες , όπως θέλετε ορίστε το, δημοσιεύσεις.
Είναι 'σιωπηλά' μέλη σαν τους panark , acro , charmak66 , ethnikaras (να με συγχωρήσουν για την προσωπική αναφορά) , που για τον
ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΛΟΓΟ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ , συμμετέχουν διαβάζοντας και όχι γράφοντας.
Αυτό ας το έχουμε κατά νού ΕΜΕΙΣ οι πολύγραφοι , γιατί απλά μας ΚΡΙΝΟΥΝ !!!ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ , ΟΜΩΣ , ΤΑ 'ΣΙΩΠΗΛΑ' ΜΕΛΗ , ΝΑ ΕΛΘΟΥΝ
ΜΠΡΟΣΤΑ , ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΝ . Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΦΙΠΛΕΥΡΗ.Και , όπως όλοι μας , πιστεύω πως γνωρίζουμε , το Forum έχει μία σημαντική εκκρεμότητα : την υλοποίηση της πρότασης του sirgus ,για
φιλανθρωπικό σκοπό.Εκεί , δεν πρέπει να λείψει ΚΑΝΕΝΑΣ , 'σιωπηλός' ή όχι .
Αποστόλης Κ. Νούσιας,
Γιάννενα.Εδω λοιπον και θα συμφωνησουμε και θα διαφωνησουμε. Συμφωνω απολυτα οτι και οι 'σιωπηλοι' πρεπει να βγαινουν λιγο πιο μπροστα σε περιπτωσεις σαν αυτες του φιλανθρωπικου σκοπου, καθ'οτι κατι τετοιο περνα τα στενα ορια της αυτοκινησης ή ενος forum και ειναι κοινωνικη υποχρεωση.
Από την αλλη όμως, το να θεωρειται εν μερει αδικο να κρινονται οι 'πολυγραφοι' απο τους 'σιωπηλους' (σαν ονοματα παραταξεων ακουγονται αυτα ) δεν ειναι σωστο. Για την ακριβεια δεν ειχα σκεφτει ποτε οτι μπορει καποιος που βλεπει ποιοι χρηστες ειναι on line και με βλεπει αρκετα συχνα να λεει 'παλι αυτος ο ethnikaras? αφου δεν γραφει γιατι μπαινει? Για να μας κρίνει?'. Βασικα αν ημασταν στην 'κανονικη' ζωη θα ελεγα οτι ο καθενας κρινεται απο τις πραξεις του, αλλα στην 'ιντερνετικη' ζωη κρινεται κυριως απο τα λογια. Το να επιλεξει ομως καποιος συνειδητα για οποιουσδηποτε λογους να μην συμμετεχει μαζικα στη διαδικασια ολων των θεματων δεν τον κανει λιγοτερο ενεργο μελος του forum καθότι απαραιτητοι σε αυτη την επικοινωνια ειναι και οι αποδεκτες των αποψεων που γραφονται. Το οτι εκεινος δεν μπορει ή δε θελει να την εκφρασει σε μερικα θεματα, δεν του στερει το δικαιωμα να κρινει τις αποψεις που γραφονται.
Προσωπικα παντα, ενω οι 60 δημοσιευσεις ειναι σχετικα μηδαμινο νουμερο για τους περισσοτερους χρηστες του forum, για εμενα ειναι αρκετες και πιστευω σημαντικες (πλην λιγων εξαιρεσεων) στα θεματα που δημοσιευτηκαν και ειτε με ενδιεφεραν, ειτε ειχα γνωσεις πανω σε αυτο και δεν θεωρω οτι αυτο μου αναιρει το δικαιωμα να κρινω, ακομη και σκληρα μερικες φορες, εκεινους που γραφουν περισσοτερο.
Συγγνωμη αν ξεφευγουμε καπως απο το αρχικο θεμα...Κωνσταντινος Α. Δεληδακης
-
Ο αριθμός δημοσιεύσεων ΔΕΝ έχει καμμία σημασία!!Αλοίμονο!!
Απο την άλλη μεριά αν κάποιος φαίνεται on-line είναι 'παρών'!!Οι υπόλοιποι τον βλέπουν!!Κλασσικό παράδειγμα ο deminio21!!!
Ενω αν μπορούσε οποιοσδήποτε να διαβάζει χωρίς login θα ήταν εντελώς άγνωστος στους υπόλοιπους!!Ολοι εδω έχουμε την δική μας ξεχωριστή σημασία,επι ίσοις όροις!!
-
Ο χρήστης ethnikaras έγραψε:
Θα μου επιτρέψουν (πιστεύω) τα μέλη του forum , επειδή 'άνοιξα' το θέμα
στις 31/08/2003 , να σημειώσω :Πιστεύω , πως η πλειοψηφεία του forum είναι τα 'σιωπηλά' μέλη , με τις
μηδενικές , ελάχιστες , λίγες , όπως θέλετε ορίστε το, δημοσιεύσεις.
Είναι 'σιωπηλά' μέλη σαν τους panark , acro , charmak66 , ethnikaras (να με συγχωρήσουν για την προσωπική αναφορά) , που για τον
ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΛΟΓΟ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ , συμμετέχουν διαβάζοντας και όχι γράφοντας.
Αυτό ας το έχουμε κατά νού ΕΜΕΙΣ οι πολύγραφοι , γιατί απλά μας ΚΡΙΝΟΥΝ !!!ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ , ΟΜΩΣ , ΤΑ 'ΣΙΩΠΗΛΑ' ΜΕΛΗ , ΝΑ ΕΛΘΟΥΝ
ΜΠΡΟΣΤΑ , ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΝ . Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΦΙΠΛΕΥΡΗ.Και , όπως όλοι μας , πιστεύω πως γνωρίζουμε , το Forum έχει μία σημαντική εκκρεμότητα : την υλοποίηση της πρότασης του sirgus ,για
φιλανθρωπικό σκοπό.Εκεί , δεν πρέπει να λείψει ΚΑΝΕΝΑΣ , 'σιωπηλός' ή όχι .
Αποστόλης Κ. Νούσιας,
Γιάννενα.Εδω λοιπον και θα συμφωνησουμε και θα διαφωνησουμε. Συμφωνω απολυτα οτι και οι 'σιωπηλοι' πρεπει να βγαινουν λιγο πιο μπροστα σε περιπτωσεις σαν αυτες του φιλανθρωπικου σκοπου, καθ'οτι κατι τετοιο περνα τα στενα ορια της αυτοκινησης ή ενος forum και ειναι κοινωνικη υποχρεωση.
Από την αλλη όμως, το να θεωρειται εν μερει αδικο να κρινονται οι 'πολυγραφοι' απο τους 'σιωπηλους' (σαν ονοματα παραταξεων ακουγονται αυτα ) δεν ειναι σωστο. Για την ακριβεια δεν ειχα σκεφτει ποτε οτι μπορει καποιος που βλεπει ποιοι χρηστες ειναι on line και με βλεπει αρκετα συχνα να λεει 'παλι αυτος ο ethnikaras? αφου δεν γραφει γιατι μπαινει? Για να μας κρίνει?'. Βασικα αν ημασταν στην 'κανονικη' ζωη θα ελεγα οτι ο καθενας κρινεται απο τις πραξεις του, αλλα στην 'ιντερνετικη' ζωη κρινεται κυριως απο τα λογια. Το να επιλεξει ομως καποιος συνειδητα για οποιουσδηποτε λογους να μην συμμετεχει μαζικα στη διαδικασια ολων των θεματων δεν τον κανει λιγοτερο ενεργο μελος του forum καθότι απαραιτητοι σε αυτη την επικοινωνια ειναι και οι αποδεκτες των αποψεων που γραφονται. Το οτι εκεινος δεν μπορει ή δε θελει να την εκφρασει σε μερικα θεματα, δεν του στερει το δικαιωμα να κρινει τις αποψεις που γραφονται.
Προσωπικα παντα, ενω οι 60 δημοσιευσεις ειναι σχετικα μηδαμινο νουμερο για τους περισσοτερους χρηστες του forum, για εμενα ειναι αρκετες και πιστευω σημαντικες (πλην λιγων εξαιρεσεων) στα θεματα που δημοσιευτηκαν και ειτε με ενδιεφεραν, ειτε ειχα γνωσεις πανω σε αυτο και δεν θεωρω οτι αυτο μου αναιρει το δικαιωμα να κρινω, ακομη και σκληρα μερικες φορες, εκεινους που γραφουν περισσοτερο.
Συγγνωμη αν ξεφευγουμε καπως απο το αρχικο θεμα...Κωνσταντινος Α. Δεληδακης
Φίλε Κωνσταντίνε ,
Κατ' αρχή , συγνώμη για το μεγάλο quote , απλά δεν το κρίνω σωστό να
γίνεται σε τμήμα κειμένου.Τελικά συμφωνούμε , διότι δεν θεωρώ εν μέρει άδικη την κρίση των λίγων
πολυλογάδων απο τους πολύ περισσότερους ολιγαρκείς !
Το ακριβώς αντίθετο, την θεωρώ δίκαιη και απαραίτητη , ακριβώς επειδή,
όπως και εσυ λές , κρίνει τα λόγια της internetικής ζωής μας .Πιστύεω να αντιλαμβάνεσαι , απο όσα έχω αναφέρει , πως είμαι κατά της
διαγραφής μελών , με βάση τον αριθμό δημοσιεύσεων.
Τώρα , αν τα 'ακούσω' απο τον adm , που σίγουρα , απο θέμα χωρητικότητας , η άποψή μου δέν βολεύει , άστο , θα δείξει .Σε κάθε περίπτωση , σ' ευχαριστώ για την ανταπόκριση και , πάλι ελπίζω,
όπως είπε και ο 'πατέρας' DAP , όλοι μας να αφήσουμε τα login και τα
green horses , και να στρωθούμε στην δουλειά , όσο μπορεί ο καθένας.Το να δίνεις χωρίς ιδιοτέλεια είναι ανάταση ψυχής .
Αποστόλης Κ. Νούσιας.
-
εδω θα ηθελα να κανω μια επισημανση.
εχω την αισθηση τον τελευταιο καιρο οτι υπαρχει ενα ειδος ''κορεσμου'' στο φορουμ [τουλαχιστον οσο αφορα την δικη μου συμμετοχη]καθως και μια βαριεστημαρα στο να διαβαζω τα ιδια και τα ιδια που κατα κορον εχουν ειπωθει σε θεματα που ανακυκλωνονται [ας οψεται η αδυναμια ευρεσης μεσω της αναζητησης] με αποτελεσμα οποιος νεος φιλος ερχεται και αφου εκ των πραγματων δεν μπορει να παει εναμιση χρονο πισω για να δει τι θεματα εχουν συζητηθει ανοιγει ενα νεο θεμα και φτου και απο την αρχη να λεμε [οσοι ειμαστε παλαιοτεροι] παλι τα ιδια και τα ιδια.
σαν παραδειγμα αναφερω το θεμα σχετικο με την συμπεριφορα των μοτοσυκλετιστων οπου και τωρα οπως και παλαιοτερα συζητουνται τα ιδια πραγματα και ενω παλαιοτερα ειχα πολλα πει σχετικα τωρα δεν εχω ορεξη να πω ουτε μια λεξη.
την ιδια αισθηση εχω και για αλλα θεματα χωρις αυτο να σημαινει οτι ενοχλουμαι απο την δημοσιευση τους ..........αλλωστε πως ειναι δυνατον οπως προανεφερα να γνωριζει ενας νεος φιλος τι και ποτε εχει συζητηθει.
αυτα λοιπον οπως αρχικα ειπα με εχουν κανει τον τελευταιο καιρο να αφιερωνω πολυ λιγοτερο χρονο στο φορουμ απο οτι παλαιοτερα και φυσικα εχω πλεον ελαχιστες δημοσιευσεις σε σχεση με το παρελθον γιατι πραγματικα δεν εχω να πω κατι νεο ή διαφορετικο!
αναρωτιεμαι αν και αλλα μελη εχουν την αισθηση αυτη ή εγω απλα βαρεθηκα λιγο!!!!!
-
Θα συμφωνήσω μαζί σου φίλε Alexastrag ότι η επανάληψη ίδιων θεμάτων κουράζει λίγο και μας κάνει να επαναλαμβανόμαστε, ιδίως όταν νέα μέλη ζητούν τη βοήθεια μας για επιλογή αυτοκινήτου ή ελαστικών, κάτι πολύ συχνό. Αυτό που με κουράζει όμως πολύ περισσότερο είναι ότι έχουμε αρχίσει να γινόμαστε σαν τις διαφημίσεις.
Και εξηγούμε.
Πως διαφημίζεται ένα προϊόν ας πούμε στην τηλεόραση, από τα γιαούρτια μέχρι τα ρολόγια;
Με καλλίγραμμες προκλητικές υπάρξεις.
Πως καταλήγουν τα περισσότερα θέματα τον τελευταίο καιρό στο Forum;
Να τσακώνονται οι Ιταλόφιλοι με τους Γερμανόφιλους με μερικές τσόντες από Γαλλόφιλους και πάει λέγοντας.
Ούτε λίγη φαγωμάρα με τις φίλες του Forum δεν μπορούμε να έχουμε ποια. Ελπίζω να ανακάμψουμε.
Νόμιζα πως μπορούσα να βοηθήσω να εκτονωθεί η κατάσταση, αλλά ματαιοπονούσα φαίνεται τελικά. -
Έχεις δίκιο Alex. Είναι προφανές ότι κάτι τέτοιο θα συνέβαινε. Πόσο μάλλον όταν έχει κάποιος περιορισμένη ή καθόλου επαφή με τους αγώνες (έχουμε 3 ενότητες).
Άρα για να αντιμετωπιστεί μια τέτοια κατάσταση τί κάνουμε;Καταρχήν κάνουμε υπομονή και βοηθάμε τους καινούργιους χρήστες.
Προσπαθούμε να έχουμε πρωτοτυπία στα θέματα συζήτησης για να κρατάμε ψηλά το ενδιαφέρον ή επαναφέρουμε παλιά θέματα που εμείς κρίνουμε ενδιαφέροντα και δεν είχαν στο παρελθόν την κατάλληλη ανταπόκριση. Ίσως τώρα οι καινούργιοι χρήστες να έχουν κάτι παραπάνω να πουν.
Αρχίζουμε να ασχολούμαστε με τους αγώνες σαν κάτι καινούργιο (εκτός κι αν δε σε ενδιαφέρουν καθόλου). Θεωρώ ότι το κομμάτι των αγώνων έχει πολλά να δώσει στον καθένα μας. Βλέπεις τις εξελίξεις στην άλλη μορφή της αυτοκίνησης, βλέπεις συμπεριφορές και χαρακτήρες ανθρώπων. Ίσως ο καθένας έχει να προσφέρει κάτι ρίχνοντας μια ιδέα, βοηθώντας έτσι τους αγώνες (ποτέ δεν ξέρεις από ποιόν θ' ακούσεις κάτι το φοβερά έξυπνο ή πρωτότυπο).
Βέβαια υπάρχει πάντα και η λύση της δημιουργίας καινούργιων ενοτήτων για να τονώσει το ενδιαφέρον...
Ελπίζω πάντως να σε βλέπουμε πιο συχνά (και παντού)
-
Πολλές φορές κουράζομαι!Και σίγουρα δεν είμαι όσο ενεργητικός ήμουν τις πρωτες μέρες του Φόρουμ!
Αλλά άλλα μέλη μας αναπληρώνουν σε ενεργητικότητα!
Και αυτοί αξίζουν την βοήθεια και την άποψη μας!Αλεξ καταλαβαίνω πως αισθένεσαι αλλά λίγο πολύ κάπως έτσι είναι γενικά στην ζωή!!Ενθουσιάζεσαι,υπερ-απασχολείσαι,κουράζεσαι,απογοητεύεσαι και συνεχίζεις!!
Συμφωνείς?
-
Ο χρήστης alexastrag έγραψε:
αυτα λοιπον οπως αρχικα ειπα με εχουν κανει τον τελευταιο καιρο να αφιερωνω πολυ λιγοτερο χρονο στο φορουμ απο οτι παλαιοτερα και φυσικα εχω πλεον ελαχιστες δημοσιευσεις σε σχεση με το παρελθον γιατι πραγματικα δεν εχω να πω κατι νεο ή διαφορετικο!αναρωτιεμαι αν και αλλα μελη εχουν την αισθηση αυτη ή εγω απλα βαρεθηκα λιγο!!!!!
Έτσι είναι. Δεν έχει τόσο να κάνει με βαρεμάρα (αν και βαριέμαι να ξαναμπώ σε συζήτηση για τα τριξίματα του Golf IV κλπ), όσο με το ότι κάπου επαναλαμβάνεσαι και βαριέσαι να τα ξαναλές. Όμως αν βρεις την κατάλληλη αναλογία ανάμεσα σε διάβασμα (εντός και εκτός φόρουμ) και γράψιμο δεν θα 'αδειάζεις', αφού θα 'γεμίζεις' με νέα ερεθίσματα.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Να προσθέσω όμως και κάτι.
Πρόσφατα η nifitsa αποφάσισε να γράψει!Ηταν ωραία να δεις ότι ενας χρήστης απο την 1/1/1970 εμφανίστηκε και τοποθετήθηκε!
Μου αρέσει να βλέπω απο πότε παρακολουθεί το Φόρουμ κάποιος!!Μαλλον δεν τα παρακολουθεις καλα, Νικο!
H nifitsa εχει κανει εγγραφη 18/9/02 και την ιδια μερα εκανε και δημοσιευση. Οχι οτι εχει σημασια... -
Ο χρήστης Yannis-ChalkiRacingClub έγραψε:
Να προσθέσω όμως και κάτι.
Μου αρέσει να βλέπω απο πότε παρακολουθεί το Φόρουμ κάποιος!!Μαλλον δεν τα παρακολουθεις καλα, Νικο!
H nifitsa εχει κανει εγγραφη 18/9/02 και την ιδια μερα εκανε και δημοσιευση. Οχι οτι εχει σημασια...Εχεις δίκηο Γιάννη! Παρασύρθηκα απο την..ιδιότητά της!! Είμαι απαράδεκτος!!
-
Είμαι κι εγώ ένας απο αυτούς που 'βλέπουν και δεν γράφουν' και μάλιστα τώρα τελευταία δε βλέπω και τόσο συχνά λόγω φόρτου εργασίας. Και δεν είχα να προσθέσω τίποτα στη συγκεκριμένη συζήτηση αφου με είχαν καλύψει οι προηγούμενοι...
Τίποτα μέχρι που διάβασα οτι οι παλιοί βαριούνται να ξαναπούν τα ίδια. Λογικό το βρίσκω, αλλά μια παραπομπή στο παρελθοντικό θέμα δε βλάπτει.
Έτσι ο παλιός δε γράφει πολλά κι ο νέος μαθαίνει!
Πειράζει δηλαδή που κάποιος θέλει να αλλάξει λάστιχα και ρωτάει τους (διαδικτυακούς) φίλους του;
-
Πλέον ήμαστε 5000 + στο Φόρουμ με 117.200 δημοσιεύσεις .
Προτείνω να αυξηθούν οι επιλογές των Emoticons ............Αποστόλης.
ΓΙΝΑΜΕ 6644 και 163.000 δημοσιεύσεις!!!