-
μ'αρέσει που το PC πάει σφαίρα μετά το format
δε μ'αρέσει που έχασα 2200 -
Τι εννοεις εχασες 2200 γιουργια?
Μιραγκε...ετσι Γαλλια ρε φιλε....πανε και στην πεζο σπορ να θαυμασεις τα εργα τεχνης!
-
Δε μ΄αρέσει που έβγαλα πάλι τον ώμο μου παίζοντας μπάσκετ...
Γ@@@μένε τένοντα...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Δε μ΄αρέσει που έβγαλα πάλι τον ώμο μου παίζοντας μπάσκετ...Kανοντας πως παιζεις θες να πεις...
-
taurus
Περίεργος τραυματισμός για μπάσκετ!Μπαίνει πάντως στη θέση του με το ανάλογο ουρλιαχτό!
-
Σε φιλο μου ετυχε σε φιλικο 5Χ5 ο οποιος βεβαια ειχε προβλημα καιρο πριν..με μια επεμβασουλα το ξεχασε δια παντος κωστα.
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
taurus
Περίεργος τραυματισμός για μπάσκετ!Μπαίνει πάντως στη θέση του με το ανάλογο ουρλιαχτό!
Η πλάκα είναι οτι από το μπάσκετ τον έπαθα πριν χρόνια...
Διεκδίκηση της μπάλας, έχω βουτήξει να την πιάσω, την έχω μαζέψει με το ένα χέρι και αντίπαλος την τραβάει μαζί με το χέρι! ΑΟΥΤΣ!
Από τότε έχω μια ευαισθησία στον τένοντα και σε συγκεκριμένη κίνηση, αν ζοριστεί προς τα πίσω το χέρι, βγαίνει και πρέπει να το ξαναβάλω κάνοντας την αντίθετη κίνηση, όντως συνοδευόμενη με το αντίστοιχο 'άουτς'.
Για να πάρεις μια ιδέα για τι κίνηση μιλάμε, το καλοκαίρι την έπαθα παίζοντας ρακέτες και τεντώνοντας το χέρι σε έκταση προς τα πίσω με ένταση.Πασχάλη το έχουμε ξανασυζητήσει το θέμα.
Προς το παρόν επείγουσα αγορά 2 αλτηρακίων (sic) και δέσιμο του σημείου με ασκήσεις και βλέπουμε... -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
taurus
Διεκδίκηση της μπάλας, έχω βουτήξει να την πιάσω, την έχω μαζέψει με το ένα χέρι και αντίπαλος την τραβάει [b]μαζί με το χέρι![/b] ΑΟΥΤΣ!
Από τότε έχω μια ευαισθησία στον τένοντα και σε συγκεκριμένη κίνηση, αν ζοριστεί προς τα πίσω το χέρι, βγαίνει και πρέπει να το ξαναβάλω κάνοντας την αντίθετη κίνηση, όντως συνοδευόμενη με το αντίστοιχο 'άουτς'.
Για να πάρεις μια ιδέα για τι κίνηση μιλάμε, το καλοκαίρι την έπαθα παίζοντας ρακέτες και τεντώνοντας το χέρι σε έκταση προς τα πίσω με ένταση.Πασχάλη το έχουμε ξανασυζητήσει το θέμα.
Προς το παρόν επείγουσα αγορά 2 αλτηρακίων (sic) και δέσιμο του σημείου με ασκήσεις και βλέπουμε...Καλά , τι στοίχημα παίζατε;;; Φαϊ;; Αλλιώς δε μπορώ να εξηγήσω τόση αυτοθυσία
Πλάκα πλάκα εάν αποκτήσεις ευαισθησία σε ένα σημείο είναι μεγάλο ζόρι
-
Άστα, εγώ έχω βγάλει και τους δύο, 2 φορές τον αριστερό και 3 τον δεξι...
3-2 είναι το σκορ δηλαδή...
Η τελευταία φορά πριν κανα δίμηνο....
Η 1η φορά κι εγώ μπάσκετ, οι άλλες σε αναρρίχηση, μετά από τούμπα στο βουνό με το mountain και πάλι μπάσκετ...
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
taurus
Διεκδίκηση της μπάλας, έχω βουτήξει να την πιάσω, την έχω μαζέψει με το ένα χέρι και αντίπαλος την τραβάει [b]μαζί με το χέρι![/b] ΑΟΥΤΣ!
Προς το παρόν επείγουσα αγορά 2 αλτηρακίων (sic) και δέσιμο του σημείου με ασκήσεις και βλέπουμε...Καλά , τι στοίχημα παίζατε;;; Φαϊ;; Αλλιώς δε μπορώ να εξηγήσω τόση αυτοθυσία
Πλάκα πλάκα εάν αποκτήσεις ευαισθησία σε ένα σημείο είναι μεγάλο ζόρι
Όποιος έβγαινε ζωντανός από το γήπεδο, κέρδιζε!
-
Μαρεσουν τα μπιφτεκια με ρυζι που μαγειρεψα...
-
Μ' αρέσει που θα γίνει της τσίκνας το κάγκελο σήμερα
-
Tυχεροι...
Εμεις στη ξενιτια να δω πως θα την βγαλουμε...
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
Μ' αρέσει που θα γίνει της τσίκνας το κάγκελο σήμεραΑπό το πρωί γίνεται χαμός εδώ πάντως...
Δεν έχει σταματήσει να μοσχομυρίζει...
Και μ'αρέσει πολύ!!! -
-
Μ'αρεσε που είχα μια 'εμπειρία' σήμερα deja vu.
μ'άρεσε επίσης που πέρασε και η 4η μικρο.
Δε μ'αρεσε που έφαγα χυλόπιττα με μπόλικο ΤΥΡΙ, στο ΤΥΡΙ η έμφαση.
μ'άρεσει που θα πάθω πολιτισμικό σοκ με την πρώτη μου LCD 19'.
μ'αρέσει που προχωράει η διπλωματική.
μ'αρεσει που έπιασα δουλειά.
μ'αρεσει που πάω για ύπνο -
Δεν μαρεσει που στη δουλεια πανε σκατα τα πραγματα, και ειναι η δευτερη δουλεια που βλεπω οτι
α) Ταζουν λαγους με πετραχιλια
β) Δεν εχουν ιδεα ποσα ατομα χρειαζονται
γ) Νομιζουν οτι σου κανουν χαρηΔεν μαρεσει επισης που τα εχω παρει τοσο ασχημα που δεν εχω ορεξη να ασχοληθω, απλα τα εχω γραψει στα @@ μου, και ψαχνω για αλλη δουλεια.
-
Με ποσα λεφτα; Κατι εχω στα υποψην..
-
Στην φορθνετ δεν παω ουτε με 10κ γιουργια το μηνα!
-
Δε μαρέσει που σηκώθηκα απο τις 5,30 λόγο δουλειάς
Δε μαρέσει που πρέπει να φύγω κ δεν έχει βγει ακόμη η έκδοση HD του Lost
Δε μαρέσει που έχουμε τελειωμένη διπλωματική κ η παρουσίαση πήρε 2 βδομάδες αναβολήΜαρέσει που είμαι ο πρώτος που λέω καλημέρα
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#5]