-
Εχμμμ, νέες εξελίξεις!
Λοιπόν, με πήραν από την Wind....(ενώ εγώ περίμενα από την Vodafone )...
'E ναι γεια σας, πάλι από την Wind είμαστε, ξανασκεφτήκαμε την προσφορά που σας κάναμε κι αφού έχετε κάτι καλύτερο από την Vodafone, τελικά εμείς σας δίνουμε το κινητό δωρεάν!'
-Α πολύ ωραία, τότε θα σας στείλω το Fax με πρώτη ευκαιρία...Αμέσως μετά τηλέφωνο στην Vodafone...
-Ναι γεια σας, μπορώ να μιλήσω στην κυρία τάδε που μιλήσαμε εχθές γι'αυτό το θέμα μπλα μπλα...
'Μάλιστα , θα πω να σας καλέσει.'Μετά από λίγο... ΝΤΡΙΙΙΝΝΝΝ!
-Ναι;
'Γεια σας κ. HighFidelity, είχαμε μιλήσει χθες, δεν έχω όμως νέα να σας πω ακόμη, περιμένω...'
-Α δεν πειράζει, απλά εγώ για να σας διευκολύνω για την νέα προσφορά, να σας πω πως η Wind μου δίνει το κινητό δωρεάν, οπότε καλό θα ήταν να ξέρετε κι εσείς που μπορείτε να κινηθείτε...'Α μάλιστα, καλώς κάνατε και μας το είπατε, ελπίζω πως σήμερα πριν τις 17:00 θα επικοινωνήσουμε ξανά με νέα πρόταση!'
-Ωραία, θα περιμένω νέα σας τότε λοιπόν, ευχαριστώ πολύ και... .. συγνώμη που σας βάζω σε κόπο, αλλά καταλαβαίνετε...
'Βέβαια, βέβαια, κανένα πρόβλημα!
-Γεια σας!Καλά πάμε! Σε λίγο καιρό θα τους κάνω να μου πληρώνουν και την NetOne
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Καλά πάμε! Σε λίγο καιρό θα τους κάνω να μου πληρώνουν και την NetOne
Και μετά ο Κούκος στα πρόθυρα νευρικού κλονισμού
-
...σε έχουν βγάλει σε δημοπρασία...; εγώ τόσα δίνω εσύ πόσα δίνεις;
μήπως έχεις κρυφές χάρες με τις κυρίες αυτές...
-
Είχα νεότερα από Vodafone, πολύ γέλιο, αναλυτικά το βράδυ από το σπίτι!
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
:shifty:Είχα νεότερα από Vodafone, πολύ γέλιο, αναλυτικά το βράδυ από το σπίτι!
Ρε συ! Τώρα που το σκέφτομαι.. ...δεν τους ζητάς ακόμα ένα Touch για ένα αναξιοπαθούντα φίλο σου?
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:shifty:
Είχα νεότερα από Vodafone, πολύ γέλιο, αναλυτικά το βράδυ από το σπίτι!
Ρε συ! Τώρα που το σκέφτομαι.. ...δεν τους ζητάς ακόμα ένα Touch για ένα αναξιοπαθούντα φίλο σου?
-
Έτσι όπως πάμε θα τον πληρώσουν σε λίγο να το πάρει... |
Το έπαιξα λίγο ( ) στο πλαίσιο το touch σήμερα... Ωραίο είναι.
-
καλοριζικο
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Έτσι όπως πάμε θα τον πληρώσουν σε λίγο να το πάρει... |Το έπαιξα λίγο ( ) στο πλαίσιο το touch σήμερα... Ωραίο είναι.
τσ τσ τσ
spiro καλορίζικο...αλλά από tytn2 σε cruisestern δεν νομίζω ότι θα εκπλαγεί τόσο...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
καλοριζικοΌχι τόσο ωραίο.
-
Λοιπόν...το τέλος του σήριαλ του νέου μας οικογενειακού συμβολαίου...
(Κούκοοοοοο περίμενε, μην προτρέχεις, διάβασε όλο το κείμενο! )Λίγο πριν της 17:00 κλήση από Vodafone...
'Ναι κ. HighFidelity, από Vodafone τηλεφωνώ, συγνώμη που σας ενοχλώ ξανά αλλά προσπάθησα να κάνω ό,τι καλύτερο.'
-Α ωραία, αν είναι για τα καλύτερα, παρακαλώ...
'Λοιπόν, μίλησα με τον υπεύθυνο και τελικά μπορούμε να σας δώσουμε το τηλέφωνο δωρεάν, η επιδότησή σας θα φτάσει τα 760 -
'Ναι κ. HighFidelity, από Vodafone τηλεφωνώ....'
Θα με πεθάνεις ρε!
Καλορίζικοοοο!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
'Ναι κ. HighFidelity, από Vodafone τηλεφωνώ....'Θα με πεθάνεις ρε!
Καλορίζικοοοο!!!
Ευχαριστώ καλέ μου μωβεράτορα, άντε και στα δικά σου και γρήγορα ΚΑΙ άτοκα ΚΑΙ δωρεάν (που δεν το βλέπω... ) εύχομαι!
Με γειες μας όλων!
-
Ατοκα σίγουρα! Δωρεάν επίσης σίγουρα οχι!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:lol:Ατοκα σίγουρα! Δωρεάν επίσης σίγουρα οχι!
E , κανείς δεν είναι τέλειος! Εγώ το παίρνω ΔΩΡΕΑΝ, αλλά ΟΧΙ ΑΤΟΚΑ!
-
Εσύ είσαι ο Σκρούτζ σε μετενσάρκωση ρε!
-
κατσε Νικο να σου στειλω τωρα μια φωτο στο μαιλ για να πας να το παρεις αυριο...
-
-
κατσε να τη δεις πρωτα βρε!
-
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#4]