-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Ωπ.Ωπ.. Garfli
Επειδη τις τελευταιες μερες συνομιλησαμε και μαζι. σε παρακαλω, ευθεως πες μας ποιους εννοεις μ αυτο?
'ΝΩΡΙΣ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΑΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ? 'Tι να εννοει βρε γιατρε , νομιζει οτι εχουμε της ψ...λης του τον χαβα , για να διεκδικουμε καρεγκλες στον σοαα το 2008 ......... για να εκθρονησουμε τα παιδια και τους μαπετ , που ειναι εκει ακομα ........
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Ωπ.Ωπ.. Garfli
Επειδη τις τελευταιες μερες συνομιλησαμε και μαζι. σε παρακαλω, ευθεως πες μας ποιους εννοεις μ αυτο?
'ΝΩΡΙΣ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΑΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ? 'ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ! ΑΝΕΤΡΕΞΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΥΣΚΟΛΕΥΤΕΙΣ! ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΙ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΦΡΙΕΣ!
-
Garfli ΟΟΟχι ετσι.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ, ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΗΣ ΑΥΡΙΑΝΗΣ ΜΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ.
Ειμαι η δεν ειμαι μεσα σ αυτους που υπονοεις περι προεκλογικης εκστρατειας.APR, κανε λιγο κρατει με τους χαρακτηρισμους,Δεν βγαζουν πουθενα. Οπως ειδες εγω-που σε πολλα συμφωνω μαζι σου αλλά οχι με τον τροπο που τα βγαζεις- μεχρι στιγμης παω με τα νερα των παιδιων, θα παω στα γραφεια να ενημερωθω και να καταθεσω τις αποψεις μου και σαν μελος να ζητησω και καποιες εξηγησεις για συγκεκριμενες ενεργειες.
Μετα απ αυτο θα εχω ελπιζω πληρη ενημερωση και αρα θα νομιμοποιουμαι να εκφρασω συμφωνια η διαφωνια χωρις να μπορει κανεις να με αμφισβητησει σαν κακοπροαιρετο.
Εχω την αισθηση οτι και λογω καποιων εξελιξεων εκειειει ...ψηλα (για τις οποιες κανεις δεν μιλαει, αλλά και οι οποιες μπορει να μας πανε πιο πατο απ οτι ειμαστε) βρισκομαστε σε πολυ δυσκολη στροφη με γκρεμο. Ετσι, προσωπικα ετοιμαζομαι να πω τα πραγματα με τ ονομα τους με οποιοδηποτε (νομικο η ηθικο) κοστος.
Συντομα εκτενεστερα... -
ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΤΕ Κ ΠΛΑΤΗ.
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΘΕΩΡΕΙΤΕ 'ΕΠΙΘΕΣΗ΄ ΜΙΑ ΠΙΘΑΝΗ ΕΜΠΛΟΚΗ ΣΑΣ ΣΕ 'ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ΄ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΥΓΙΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
...Tι να εννοει βρε γιατρε , νομιζει οτι εχουμε της ψ...λης του τον χαβα , για να διεκδικουμε καρεγκλες στον σοαα το 2008 ......... ........
ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ (ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΣΑΣ )
*...ΤΙ ΛΕ ΡΕ ΧΛΙΜΙΤΖΟΥΡΑ !!! ΕΙΝΑΙ ΕΠΟΧΕΣ ΝΑ ΧΑΝΩ ΕΓΩ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΜΟΥ ΤΖΑΜΠΑ ΜΕ ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΕΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΦΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΠΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΤΟΥΣ ΥΠΝΟΒΑΤΕΣ ΦΩΣΚΩΛΟΥΣ ΣΥΝΑΘΛΗΤΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΑΠΑΡΑAPR ΝΑ ΜΟΥ ΖΑΛΙΖΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΒΡΕ ΟΟΥΥΥΥΣΣΣΣΤΤ ΛΑΜΟΓΙΑ , ΔΕΝ ΠΑ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΜΑΛΑΚΑ *
-
Ο χρήστης dimosR έγραψε:
ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΤΕ Κ ΠΛΑΤΗ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΘΕΩΡΕΙΤΕ 'ΕΠΙΘΕΣΗ΄ ΜΙΑ ΠΙΘΑΝΗ ΕΜΠΛΟΚΗ ΣΑΣ ΣΕ 'ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ΄ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΥΓΙΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Γιατι αν διαβασετε προσεκτικα και πσω απο τα γραμματα, ετσι την εννοει ο φιλτατος Garfli.
Τωρα μην βιαστειτε να συμφωνησετε μαζι μου, γιατι αυριο βραδυ μπορει να χρειαστει ν αλλαξετε γνωμη...
(Ο πληθυντικος δεν ειναι ειρωνικος, σας γραφω οπως μου γραφετε μη ξεροντας ποιος ειστε)
Καθ οσον αφορα στον γερο Χριστο, μην το συνεχιζετε κι εσεις, γιατι εχει δουλεψει πολυ για το σπορ και δεν του πρεπει η απαξιωση -
Ο χρήστης platis έγραψε:
....... και δεν του πρεπει η απαξιωσηΤΗΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ !!!!!!
-
Eσυ τι λες ρε αστειουλη πετρακο και γκαρφλακο , επειδη πηγες για ενα φεγγαρι εκει μεσα , πιστευεις οτι εχεις μαθει ολη την αληθεια της ιστοριας του συνδεσμου απ'το 84 κι μετα απ'τα ατομα που βρηκες εκει , που εχουν καταστρεψει τον συνδεσμο , και ειναι αυτη που σου ειπαν ?
Και θα κατσω εγω να αντιμετωπισω **επαγγελματιες ψευτες ** για να σε πεισω για την πραγματικοτητα , και την ιδιοτελη καταχρηση της θεσης τους που την μεταφραζουν σε ηρωικη προσφορα τους , με το καλουπωμα τους εκει , που πιστευεις αφελη μου , οτι ειναι λογο αγαπης τους στο σπορ ........
Αντε ρε αστειουλη -
Ο χρήστης platis έγραψε:
Εχω την αισθηση οτι και λογω καποιων εξελιξεων εκειειει ...ψηλα (για τις οποιες κανεις δεν μιλαει, αλλά και οι οποιες μπορει να μας πανε πιο πατο απ οτι ειμαστε) βρισκομαστε σε πολυ δυσκολη στροφη με γκρεμο....ΟΧΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ !!!!!
...ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ ΑΚΟΜΗ Ο ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ....ΑΝΩ ΤΩΝ 70 ΕΤΩΝ !!!!
..ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΓΑΡΓΑΡΑ..... -
Ο χρήστης dimosR έγραψε:
ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΤΕ Κ ΠΛΑΤΗ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΘΕΩΡΕΙΤΕ 'ΕΠΙΘΕΣΗ΄ ΜΙΑ ΠΙΘΑΝΗ ΕΜΠΛΟΚΗ ΣΑΣ ΣΕ 'ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ΄ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΥΓΙΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
ειδες ποσο καραγκιοζακια εισαστε ολοι εσεις με τα ψευδονημα που γραφετε για λογαριασμο του συνδεσμου ?
Μετα τις δεκαδες ηλιθιοτητες και λασπες που του εχετε πεταξει ..... ξαφνικα αναγνωριζεις οτι εχει το δικαιωμα για μια θεση στο συνδεσμο ....
Αι χασου σκουλικακι
-
εν πασει περιπτωσει και επειδη οι περισσοτερες ερωταπαντησεις των τελευταιων 2 περιπου σελιδων ειναι οφφ τοπικ,
να ρωτησω στο
ΕΜΑΘΕΣ ΟΤΙ Ο ΣΟΑΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΠΡΙΝ 5 ΗΜΕΡΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΕΣ ??????
ζηταμε(στην προκειμενη ,ζητησαμε?...) ο,τι ισχυει (τον νομο δλδ) στις υπολοιπες ευρωπαικες χωρες(αυτες τουλαχιστον στις οποιες ο νομος περι τρειλερ μας συμφερει. )
και οχι οτιδηποτε αλλο,σωστα?
-
DimosR, (που παραδοξως το νικνειμ σας θυμιζει Δημο Ριζικαρη αλλά δεν εισαι ) εχετε χαρη που λογω παγου μ ακυρωσε το ραντεβου μου κι εχω χρονο και ορεξη να σας απαντησω.
Περα λοιπον απο τις εκφρασεις που ενδεχομενα αγανακτισμενος χρησιμοποιει καποιος και με τις οποιες συχνα διαφωνω, δεν μπορω να πω οτι μια προσφορα χρονων ακυρωνεται με συνοπτικες διαδικασιες. Ειναι πολυ εξυπνη και δοκιμασμενη η τακτικη να φερνουμε τον πολιτικο μας αντιπαλο σε απογνωση κι υστερα να τον εξαναγκαζουμε σε σπασμωδικες θερμες κινησεις, συχνα πιανει, αλλα ποτε δεν αγγιζει αυτους που πραγματικα ξερουν.
Ετσι θα περιμενα απο μια 'φωτισμενη' ηγεσια, να παραβλεπει τα ανουσια και να προχωραει σε κινησεις ενωτικες που σε τελευταια αναλυση συμφερουν κι αυτην την ιδια, κι οχι να θεωρει οτι αυτη ειναι η μονη αλανθαστη , προγραφοντας και αφοριζοντας κατα το δοκουν.
Ομως καλα ναμαστε, αυριο θα τα πουμε απο κοντα, ηρεμα και πολιτισμενα, αρκει κι ο φιλος μου Garfli που ειναι κι αυτος επιτετραμενος του Δ.Σ. να γραψει εδω φαρδεια πλατεια οτι δεν με συμπεριλαμβανει στους διεκδικητες της εξουσιας σας.
Για μενα, ενα πραγμα θελω να σας πω, ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ, για λογους που προς το παρον δεν θελω να δημοσιοποιησω. -
PLATIS
ΟΣΑ ΕΚΑΝΑ QUOTE ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΤΕΙ ΑΠΟ ΣΕΝΑ. ΣΕ ΚΑΛΥΨΑ ΣΥΝΤΡΟΦΕ?
-
Απολυτως, ευχαριστω!
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Καθ οσον αφορα στον γερο Χριστο, μην το συνεχιζετε κι εσεις, γιατι εχει δουλεψει πολυ για το σπορ και δεν του πρεπει η απαξιωσηΚΑΛΑ! ΘΑ ΠΑΣ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟΝ ΣΟΑΑ ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΠΙΟ ΜΕΙΛΙΧΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ , ΤΟΝ ΘΕΙΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΓΙΑ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΚΑΙ APR!!!! ΕΚΕΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΓΕΛΙΑ!
-
Οπως ξερεις καλα, αυριο δεν θα παω στον ΣΟΑΑ για να κανω κουτσομπολιο!!!
Και δεν θεωρω τον Θειο μειλιχιο ανθρωπο. Εξυπνο ναι, πονηρο ναι, τον εχεις δει ομως θυμωμενο? Αν οχι, ελα αυριοΣυγγνωμη, πιανω δουλεια,. διαλογος τελος...
-
Τους τους τιμησε ο απρ οσο κανενας σας , καραγκιοζακια οταν ολοι τους θαβατε για τα ενιαια που μονον ενδιαφεροντουσαν , οπως κραζατε , λουγκρες , και τους δικαιολογησε σαν ανθρωπους που ειχαν το δικαιομα να κανουν λαθη αρκετς φορες και εις βαρος του ακομα .
Οταν οι μειλιχιοι , γινοντε μαμουχαλοι , και επαναλαμβανουν τα λαθη τους και δεν εχουν καταλαβει την καταστροφη που εχουν δημιουργησει , και κανουν δημοσιες σχεσεις σαν να ειναι στον δικο τους παραδεισενιο κοσμο , και ο κοσμος γυρο τους καταρεει ......... ναι φιλε μου , τους εχω χεσμενους , γιατι δημιουργουν κακο σ'αυτο που αγαπαω περισσοτερο απ'αυτους , μετρωντας το , ακομα και με τις ωρες που εχουμε αναλωσει ο καθενας μας εκει μεσα , σαυτο το υπογειο .........
Με τις ωρες του τις χαμενες στα τηλεφωνα , για να κανει χορους ,εκδηλωσεις , εκθεσεις , αγωνες ,να φτιαξει το υπογειο για να ερθουν τα μελη να εχουν να δουν αγωνες , να πιουν το ποτο τους , να μαζεψει χρηματα για να εχει ο συνδεσμος να στειλει επιστολες στα μελη του , να συντονησει ακομα και τα μελη του δ.σ. να μην ξεχασθουν , να τα ακουει και να πλακωνεται με δισαρεστημενα μελη (παρτακιδες) στους αγωνες επειδη με την θεση του σοαα , ηταν αντιθετοι και διαφωνουσαν , και ερχοντε τωρα τα παιδακια , και οι μειλιχιοι , να μου πουν οτι υποτιμαω το εργο τους , και υποκοινουμε για οικονομικους λογους ..........Ανα χαθητε ρε μυρμιγκια , που σας υποτιμησα .
Τωρα θα μου πει καποιος ... τι καθεσαι κι απαντας στον γκαρφλακο , τον αλλον.... αστειουλη που ζει στο δικο του κοσμο ....... με τα αγαλματακια και τα ποιηματακια του....και τα ψευδονημα που εχει σαν χομπι να παιζει εδω μεσα ....
Αυτον απλα τον λυπαμε ......, για δυο-τρια ατομα εκει μεσα , τα γραφω αυτα , που πιστεψα οτι εχουν τσιπα , και θα μπορουσαν να κανουν οτι δεν μας αφησαν τοτε τα υποκειμενα της διαπλοκης , που το συνεχιζουν τωρα , με νεα θυματα γυρο τους .
-
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΔΡΙΚΗ ΕΜΜΗΝΟΠΑΥΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΗΣ!
-
Θέμα..... Μεταφορά του αγωνιστικού αυτοκινήτου ?????????????????
Μήπως είμαι εκτός θέματος ? (Τουλάχιστον να καταλαβαίνουν και οι υπόλοιποι !! )
Κύριοι επί του θέματος ! (Παράκληση-έκκληση)
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
....., ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ,....ΜΜΜΠΠΡΡΡΡΡΡΡΡΡ...........
Μεταφορά αγωνιστικών αυτοκινήτων