-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
(στο συγκεκριμένο 207 το συνέδεσε οπτικά με επεξεργαστή της Alpine, που κάνει διαχείριση σήματος, eq, TA, crossover, volume και άλλα καλά).Αν είδα καλά από τις φωτό, αυτό το Alpine αυτόνομη πηγή δεν είναι;
Εκτός αν η αναφορά που κάνεις σε αυτό ως 'επεξεργαστής' δηλώνει κάτι διαφορετικό..._
-
Οχι, είναι το PXA-H701 της Alpine. Για την ακρίβεια αυτό που βλέπεις είναι ο ελεγκτής του, RUX-C701, ο οποίος έχει διαστάσεις μιας τυπικής πρόσοψης 1DIN (αλλά μικρό βάθος, περίπου 3 εκατοστά). Πρόκειται για έναν επεξεργαστή ήχου, με αναλογικές και ψηφιακές (οπτικές Toslink) εισόδους, ο οποίος παίρνει σήμα είτε αναλογικό είτε PCM/DD/DTS, και το μετατρέπει σε αναλογικές εξόδους (8 τον αριθμό) για μπροστινά, πίσω, κεντρικό, sub, ή ενεργή οδήγηση. Επίσης ενσωματώνει ΤΑ (Time Alignment), EQ, crossover, και διάφορα άλλα.
Για τα χρήματά του είναι πολύ καλή λύση για κάποιον που ψάχνεται λίγο παραπάνω (κι εγώ τέτοιο έχω, σε συνδυασμό με μια πηγή της Alpine με ψηφιακή έξοδο).
-
Οχι, είναι το PXA-H701 της Alpine. Για την ακρίβεια αυτό που βλέπεις είναι ο ελεγκτής του, RUX-C701, ο οποίος έχει διαστάσεις μιας τυπικής πρόσοψης 1DIN (αλλά μικρό βάθος, περίπου 3 εκατοστά). Πρόκειται για έναν επεξεργαστή ήχου, με αναλογικές και ψηφιακές (οπτικές Toslink) εισόδους, ο οποίος παίρνει σήμα είτε αναλογικό είτε PCM/DD/DTS, και το μετατρέπει σε αναλογικές εξόδους (8 τον αριθμό) για μπροστινά, πίσω, κεντρικό, sub, ή ενεργή οδήγηση. Επίσης ενσωματώνει ΤΑ (Time Alignment), EQ, crossover, και διάφορα άλλα.Για τα χρήματά του είναι πολύ καλή λύση για κάποιον που ψάχνεται λίγο παραπάνω (κι εγώ τέτοιο έχω, σε συνδυασμό με μια πηγή της Alpine με ψηφιακή έξοδο).
Αυτά είναι πολύ προχωρημένα για το άτομο που με ρώτησε για το Ιnfill...
Ευχαριστώ και πάλι..._
-
Νικόλα, είμαι ερωτευμένος!
ΑΧ…
-
Καλό φαίνεται πάντως. Πολύ θέλω ένα carpc...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Καλό φαίνεται πάντως. Πολύ θέλω ένα carpc...Ψήνεσαι να πάρουμε από ένα;
Εγώ αν το κάνω, μετά τον Απρίλη, μιας και στα μέσα με περιμένει το εξωτερικό!
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Νικόλα, είμαι ερωτευμένος!ΑΧ…
Οταν το πρωτοείδα, εσένα σκέφτηκα. Είναι και GT ε?
-
Αμέ...
Αν υπήρχε σίγουρη λύση για το χειριστήριο του τιμονιού (άντε και την οθόνη, μου την σπάει να είναι κενή -πλεονέκτης) θα το έβαζα μπρος...
-
Ο του GT πάντως άφησε την εργοστασιακή πηγή μέσα στο αμάξι (μετακόμισε στο ντουλαπάκι) για να μπαίνει στο μενού του trip computer αφενός, για να έχει ραδιόφωνο αφετέρου (αναλογικά στην είσοδο του 701). Το κακό είναι ότι το 701 δεν έχει smart input switch και ούτε είναι σχεδιασμένο για γρήγορη εναλλαγή, οπότε κάθε φορά που αλλάζεις από το pc στο ραδιόφωνο και αντιστρόφως είναι διαδικασία (πρέπει να μπαίνεις στο μενού, είναι περίπου 4-5 πατήματα πλήκτρων).
Πάντως αν μείνεις εκεί (που με τον ενσωματωμένο ενισχυτή του carpc δε μένεις) είναι μια χαρά εργαλείο. Οχι φθηνό, αλλά σίγουρα πιο συμπαγές από τις μέχρι τώρα λύσεις.
-
Α, το άλλο δε στο είπα Θανάση.
Υπάρχει πιθανότητα να σου έχω βρει το sub που σου ταιριάζει.
-
Νικόλα, είμαι ερωτευμένος!
ΑΧ…
Οταν το πρωτοείδα, εσένα σκέφτηκα. Είναι και GT ε?
Βρε σκασίλα μου αν είναι το GT… μια άσπρη ρίγα μας χωρίζει άλλωστε! χαχαχα
Επιστροφή από τις διακοπές του Απρίλη και βούρ στον πατσά!
Νικόλα, έτσι όπως το βλέπουμε κομπλέ, πόσο πήγε το μαλλί; Κανένα δυομισάρι;
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Καλό φαίνεται πάντως. Πολύ θέλω ένα carpc...
Ψήνεσαι να πάρουμε από ένα;
Εγώ αν το κάνω, μετά τον Απρίλη, μιας και στα μέσα με περιμένει το εξωτερικό!
Είστε άρρωστοι.
-
Ο του GT πάντως άφησε την εργοστασιακή πηγή μέσα στο αμάξι (μετακόμισε στο ντουλαπάκι) για να μπαίνει στο μενού του trip computer αφενός, για να έχει ραδιόφωνο αφετέρου (αναλογικά στην είσοδο του 701). Το κακό είναι ότι το 701 δεν έχει smart input switch και ούτε είναι σχεδιασμένο για γρήγορη εναλλαγή, οπότε κάθε φορά που αλλάζεις από το pc στο ραδιόφωνο και αντιστρόφως είναι διαδικασία (πρέπει να μπαίνεις στο μενού, είναι περίπου 4-5 πατήματα πλήκτρων).Πάντως αν μείνεις εκεί (που με τον ενσωματωμένο ενισχυτή του carpc δε μένεις) είναι μια χαρά εργαλείο. Οχι φθηνό, αλλά σίγουρα πιο συμπαγές από τις μέχρι τώρα λύσεις.
Kαι εγώ κάτι τέτοιο σκεφτόμουν τώρα...
-
Α, το άλλο δε στο είπα Θανάση.Υπάρχει πιθανότητα να σου έχω βρει το sub που σου ταιριάζει.
εμένα λες;
-
Εσένα, εσένα. Εχουμε καιρό να βρεθούμε αλλά δεν πιστεύω να ξέχασα, Θανάση σε λένε ακόμα έτσι?
-
Εσένα, εσένα. Εχουμε καιρό να βρεθούμε αλλά δεν πιστεύω να ξέχασα, Θανάση σε λένε ακόμα έτσι?Χαχαχα κανονικά ναι, αλλά μετά τις δυο με φωνάζουν Μαργαρίτα!
Κάτσε, βρήκες αυτό που θες εσύ; Ή αυτό που θέλω εγώ;
-
Κάτι μεταξύ των δύο.
-
Χμμ…
Η υπόθεση αρχίζει να έχει ενδιαφέρων… -
Α! δεν σου είπα!
Πάει καιρός που βάλαμε Focal στο ΑΧάκι!
Διαιρούμενα παρακαλώ!ΟΚ δεν είναι τα Κ2Ρ αλλά Focal είναι!
-
Τωρα που σας βρήκα.
Σας (ξανα)ρωτάω.
Καμιά πρόταση για ηχειάκια στο Παντάκι μου?
Car audio