-
Ο χρήστης tm έγραψε:
kouk
αντε να το παρεις για να ερθετε για καφε!τον ρωτας αν θα μπορει να βγει απο το σπιτι του?
-
σιγα μωρε, θα ζητησει μια 3ωρη απο το διοικητη
-
Le Διοικητής σε μουά!
-
Κάτι άσχετο, ίσως τώρα πω και βλακεία βέβαια...
Θέλω να επικοινωνώ με ένα συγκεκριμένο νούμερο(κινητό) στο εξωτερικό. Υπάρχει κάτι που να με συμφέρει; -
skype, voipbuster...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
:shifty:skype, voipbuster...
Εκτός από το Internet... Τα έχω αυτά βρε...
-
A, ok. Παίρνεις μια κάρτα τηλεφωνίας τότε...
-
Ο χρήστης chazlp1989 έγραψε:
Κάτι άσχετο, ίσως τώρα πω και βλακεία βέβαια...
Θέλω να επικοινωνώ με ένα συγκεκριμένο νούμερο(κινητό) στο εξωτερικό. Υπάρχει κάτι που να με συμφέρει;Να σε καλεις εκεινος/η!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
A, ok. Παίρνεις μια κάρτα τηλεφωνίας τότε...Μπορώ να βάλω κάρτα τηλεφωνίας και στο κινητό, ή μόνο στο σταθερό;
Με συμφέρει όμως να καλώ κινητό; -
Eγώ πάντως με Βερολίνο μιλούσα από το σταθερό μου, με κάρτα, σε κινητό εκεί. Και φυσικά το κινητό να είναι ντόπιο εκεί, ώστε να μην πληρώνει ο άλλος.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Eγώ πάντως με Βερολίνο μιλούσα από το σταθερό μου, με κάρτα, σε κινητό εκεί. Και φυσικά το κινητό να είναι ντόπιο εκεί, ώστε να μην πληρώνει ο άλλος.Καλά αυτό εννοείται... Και στο περίπου χρέωση θυμάσαι;
-
Με την κάρτα των 5 ευρώ μιλούσα κάπου στα 20-25 λεπτά νομίζω... Αλλά δεν είμαι σίγουρος, μπορεί να λέω ταλακίες.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Με την κάρτα των 5 ευρώ μιλούσα κάπου στα 20-25 λεπτά νομίζω... Αλλά δεν είμαι σίγουρος, μπορεί να λέω ταλακίες.Καθόλου άσχημα!
-
-
kouk, HF και λοιποί που ενδιαφέρεστε για το touch cruise κοιτάξτε και expansys μεριά...
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#3]