-
οκ νταξ...ισως ο πονς ειναι λιγοτερο κουλαδι απο το ραουτενμπαχ.(σε συγκριση με τους τοπ)
-
Πολύ σωστά αυτά που αναφέρεται σχετικά με τον Pons kαί τον Ραουτενμπαχ..αλλά να σας θυμίσω και κάτι άλλο!!
Uve nittel….τρομερός με τα μιτσου τα Ν χάθηκε με τα Group A!!!, η Αlex Fiorio micros σαν οδηγός, με τα χρόνια και υποστήριξη του μπαμπά Cesare καθιερώθηκε!!!!
Τι θέλω να πω με αυτό..με τα χρήματα και την απαραίτητη τριβή όλα γίνονται!!!( έως ένα επίπεδο..βεβαία!!) -
EXONTAΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ M-SPORT,ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΜΙΑ ΕΚΔΟΣΗ EVOLUTION ΤΟΥ FOCUS 07 ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΠΕΡΥΣΙ.
ΑΚΟΜΑ,Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ABU DHABI ΕΧΕΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑ !!!ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΑΚΟΜΑ,Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ABU DHABI ΕΧΕΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑ !!!
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'Εχω την απορια.Οι αλλοι κατασκευαστες πως και δεν εχουν βρει αναλογους σπονσορες;Μηπως δεν εχουν αναγκη απο χρημα,μηπως το τμημα μαρκετιγκ δεν λεει μια;
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
ΑΚΟΜΑ,Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ABU DHABI ΕΧΕΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑ !!!
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'Εχω την απορια.Οι αλλοι κατασκευαστες πως και δεν εχουν βρει αναλογους σπονσορες;Μηπως δεν εχουν αναγκη απο χρημα,μηπως το τμημα μαρκετιγκ δεν λεει μια;
θα ελεγα οτι δεν εχεις αδικο,αλλα....
σιτροεν τοταλ κατακοκκινη να γραφει πανω viva zapata(εστω και με χρυσα γραμματα)....
θα μου πεις τα λεφτα του ζαπατα θα ηταν ζεστουλια και εγω που δεν ειμαι σιτροεν θα το εκανα,αλλα αν ημουν η σιτροεν,αν με λεγανε μισελεν αν με λεγανε πιρελλι....
σιγα μη σκεφτονται ετσι βεβαια και αν τους καθοντουσαν 10-15 μιλλιονς και αφγανισταν θα γραφανε...
τι μου ηρθε τωρα...!
να το πουμε στον ζαχοπουλο οταν επιστρεψει να ριξει καμια 20αρια εκατομμυρια να γραφει ο λοεμπ στη φορμα του ΗELLAS!!!!!
μετα θα γινει εθνικος ηρωας!!!! ποιο ντιβιντι!!!! -
Ειμαστε αλλα μπαινω στο πειρασμο και θα το πω.
Γιατι ρε Μητσο δεν μπορει ο Μεσιε Λιαπίς να δωσει το κατι τις να γραψουν σε ολα τα αυτοκινητα και σε διαφορες γλωσσες στο φετινο Ακροπολις κατι σαν 'Ελλαδα το ταιριασμα του αρχαιου με το μοντερνο'. η ο,τι αλλο σκεφτουνε οι φωστηρες του Υπουργειου του; -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Γιατι ρε Μητσο δεν μπορει ο Μεσιε Λιαπίς να δωσει το κατι τις να γραψουν σε ολα τα αυτοκινητα και σε διαφορες γλωσσες στο φετινο Ακροπολις κατι σαν 'Ελλαδα το ταιριασμα του αρχαιου με το μοντερνο'. η ο,τι αλλο σκεφτουνε οι φωστηρες του Υπουργειου του;ο ΟΠΑΠ δεν σου κανει?αυτος ειναι ο πολιτισμος μας
-
Ο χρήστης theo13 έγραψε:
Γιατι ρε Μητσο δεν μπορει ο Μεσιε Λιαπίς να δωσει το κατι τις να γραψουν σε ολα τα αυτοκινητα και σε διαφορες γλωσσες στο φετινο Ακροπολις κατι σαν 'Ελλαδα το ταιριασμα του αρχαιου με το μοντερνο'. η ο,τι αλλο σκεφτουνε οι φωστηρες του Υπουργειου του;ο ΟΠΑΠ δεν σου κανει?αυτος ειναι ο πολιτισμος μας
Δυστυχως οσοι εχουν κρατικα λεφτα στο χερι δεν εχουν το μυαλο να καταλαβουν τι εστι Ραλλυ Ακροπολις για τον Ελλ. τουρισμο.
-
Τοσο ο ΟΠΑΠ, οσο και ο ΕΟΤ ειναι ηδη χορηγοι στο Ακροπολις.
-
Κωστακη δεν εννοω αυτα που δινουν για τη διεξαγωγη του αγωνα (και καλα ,πολυ καλα κανουν) αλλα για μια ευμεγεθη διαφημιση της χωρας μας πανω σε ολα τα αγωνιστικα.
Και πονηρα ,σαν Ελληνας ,σκεπτομενος θα εδινα και κατι σε μερικους καμεραμεν και φωτογραφους να προσεχουν τη γωνια ληψεως. -
Πατερα, αν το να εισαι χορηγος στο WRC εδινε καλο λογο αποδοσης/τιμη θα σου ελεγα οτι εχεις δικιο. Αλλα δε δινει οποτε ειναι καλυτερα για ολους μας τα κονδυλια για τον τουρισμο να πανε εκει που πιανουν τοπο.
-
-
Λωρη απο το εξωτερικο θα τα μαθαινουμε, ή ειναι αρβυλα?
Aris Vovos will drive one of the Munchi's Fords in Acropolis.
http://www.motorsportforums.com/forums/ ... 91&page=30
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
EXONTAΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ M-SPORT...Μάλλον υπάρχει βάση στις φήμες! Αν ισχύει θα είναι εξαιρετικό νέο!!!
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
Λωρη απο το εξωτερικο θα τα μαθαινουμε, ή ειναι αρβυλα?Aris Vovos will drive one of the Munchi's Fords in Acropolis.
http://www.motorsportforums.com/forums/ ... 91&page=30
ΑΦΟΥ ΤΟ ΒΡΗΚΑΤΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ,ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΕΓΩ ?
ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΘΕΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ,ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΣΑΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΜΙΑΣ ΤΕΤΟΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ,ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΡΕΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΙΔΙΩΤΗΣ.
ΜΑΛΛΟΝ ΕΚΑΝΑ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΡΙΤΗ-ΤΕΤΑΡΤΗ,ΒΡΗΚΑ ΤΟΝ MALCOLM ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΕΦΙΑ (ΕΛΕΩ ΣΟΥΗΔΙΑΣ) ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΑ ΠΗΡΑ ΟΛΑ.
ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΩ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΟΜΩΣ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΤΟΥ 2007,ΤΟΥ ΕΙΧΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΝΑ E-MAIL ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ 364 ΗΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΕΝΑΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟ 2008 ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ FOCUS.
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΗΤΑΝ,ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 06 ΤΗΣ RAM SPORT ΚΑΙ ΟΧΙ 07 ΤΗΣ MUNCHIS ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ !!!
ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ, ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ,ΝΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΕΜΕΙΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ.
ΜΗΝ ΒΙΑΣΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΙ ΑΧΑΡΙΣΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ SUBARU,(ΞΕΡΩ ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΤΟ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΟΥΣΑΝ) ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ (Ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΙ Ο CHRIS ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ) ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΠΙΣΩ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
μπραβο!! ωραια νεα
-
Συγχαρητήρια παιδιά για τη συμφωνία αυτή,θα έχει ενδιαφέρον το Ακρόπολις αυτό για τους Ελληνες θεατές που θα σας θαυμάσουν με κορυφαίο αυτοκινητο,πρωταθλητή στους κατασκευαστές !!!
Καθώς και πρόκληση για εσάς για μια γρήγορη(σίγουρα γρηγορότερη από πριν)και θεαματική ,έτσι όπως ο Άρης ξέρει, οδήγηση !!
Καλό αγώνα λοιπόν αν και νωρίς ,εμείς απλά περιμένουμε...να δούμε!Με το νέο ιμπρεζα τι έγινε τελικά θα κάνει ντεπούτο στο ακρόπολις?
Αν ναι έχουμε δυο καλά νέα για το φετινό μας αγώνα! -
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΛΩΡΗ!!κορυφαια πραματα!!!
-
Μπραβο!Πολύ ευχαριστα τα νεα!
-
Πολύ καλή εξέλιξη! Μπραβο
Διάφορα Νέα από το WRC