-
3 post παρακαλώ!
-
Καλοσωρισες φιλε.
-
-
Κατσε μωρε..που θα πας?
Καλωσηλθες!
-
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
Γειά σας! Με θέλετε ή να φύγω;Που να τρέχεις τώρα μέσα στο κρύο. Κάθισε και καλώς ήλθες.
-
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Γειά σας! Με θέλετε ή να φύγω;
Που να τρέχεις τώρα μέσα στο κρύο. Κάθισε και καλώς ήλθες.
Καλώς ήρθες! Φυσικά και σε θέλουμε! Πέρνα για ποτάκι από την Pub!
-
Καλώς ήρθες!
-
Δηλαδή τώρα δε βρίσκεις άλλο τρόπο να ανεβάσεις posts και γράφεις 2 φορές τα ίδια πράγματα?
-
Kωστα,τα πόστ παραπάνω αποτελούν συγχωνευση με προηγούμενο θρεντ.Μη βιαζεσαι να αναλάβεις το ρόλο του Ζορρο των ολιγοποστούντων.
-
Το ξέρω οτι έγινε συγχώνευση.
To ρόλο του Ζορρό των κουρασμένων από τα ανούσια posts πάω να παίξω Αντρέα.
Ακόμα και έτσι να είναι, είπε 'καλώς ήλθες' στο ίδιο άτομο σε 2 διαφορετικά θέματα.
Αυτό μου λέει 2 πράγματα... ή δεν προσέχει τι και πού ποστάρει (αν και το βλέπω δύσκολο να μην είδε οτι ήταν το ίδιο άτομο και στα 2 θέματα) ή ποστάρει έτσι απλά για να ποστάρει.
Της έχω πει και δημοσίως και κατ' ιδίαν στο msn οτι αυτή η τακτική κουράζει και δεν άλλαξε τίποτα. Και πριν πεις οτι είμαι παράξενος, τότε δεν είμαι ο μόνος παράξενος σε αυτό το φόρουμ, έχουν κουραστεί και άλλοι από αυτό το 'δεν-έχω-τι-να-πω-και-απλά-ανεβάζω-ποστς-με-+-1-και-εμότικονς-κτλ'.
Αυτά... -
ρε κακε ανθρωπε, ασε τη κοπελα να γραφει οτι θελει...
-
Το έχω ξαναπεί, δεν είμαι κακός, οι περιστάσεις με κάνουν.
-
Κουλάρισε ρε Κώστα.Ακομα κι'αν ανεβαζει πόστ η κοπελίτσα,δικαιολογει αυτο να τρεχουμε ξωπίσω της και να θιγουμε συνεχως τη συμπεριφορα της;
Στο κάτω-κατω,αφου δεν απαγορευονται απο τον κανονισμο του φορουμ οι αμετρητες δημοσιευσεις,και αφου ήδη εδειξες αρκετες φορες οτι ενοχλεισαι,τι παραπάνω περιμενεις να συμβει εαν συνεχισεις κι'εσυ να δηλωνεις συνεχως ενοχλημενος μετα απο καθε πόστ της;
Μηπως το κουρασεις κι'εσυ εννοώ.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Κουλάρισε ρε Κώστα.Ακομα κι'αν ανεβαζει πόστ η κοπελίτσα,δικαιολογει αυτο να τρεχουμε ξωπίσω της και να θιγουμε συνεχως τη συμπεριφορα της;Στο κάτω-κατω,αφου δεν απαγορευονται απο τον κανονισμο του φορουμ οι αμετρητες δημοσιευσεις,και αφου ήδη εδειξες αρκετες φορες οτι ενοχλεισαι,τι παραπάνω περιμενεις να συμβει εαν συνεχισεις κι'εσυ να δηλωνεις συνεχως ενοχλημενος μετα απο καθε πόστ της;
Eίχα καιρό να συμφωνήσω με τον Αντρέα.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Κουλάρισε ρε Κώστα.Ακομα κι'αν ανεβαζει πόστ η κοπελίτσα,δικαιολογει αυτο να τρεχουμε ξωπίσω της και να θιγουμε συνεχως τη συμπεριφορα της;Στο κάτω-κατω,αφου δεν απαγορευονται απο τον κανονισμο του φορουμ οι αμετρητες δημοσιευσεις,και αφου ήδη εδειξες αρκετες φορες οτι ενοχλεισαι,τι παραπάνω περιμενεις να συμβει εαν συνεχισεις κι'εσυ να δηλωνεις συνεχως ενοχλημενος μετα απο καθε πόστ της;
Μπορεί να το κούρασα και εγώ, τι να πω...
Γενικά πάντως θεωρούμαι υπομονετικό άτομο.
Για να φτάσω όμως να αντιδρώ έτσι, μπορεί να έχω και τους λόγους μου.
Με την Αναστασία, όπως προείπα, έχω μιλήσει και κατ' ιδίαν. Της εξήγησα κάποια πράγματα, έδειξε να καταλαβαίνει. Εξάλλου, όλοι μας κάποιες φορές καταλαβαίνουμε ότι κάτι δεν κάνουμε σωστά, μόνο αν μας το υποδείξει κάποιος άλλος. Όταν όμως εγώ σου λέω κάτι και μου λες 'οκ, καταλαβαίνω, έχεις δίκιο' και το ΑΜΕΣΩΣ επόμενο λεπτό κάνεις τα ίδια, τότε έχω ή δεν έχω ένα παραπάνω λόγο να ενοχλούμαι? Στην περίπτωση αυτή θα προτιμούσα να μου πεις 'στ' @@ μου σε γράφω και θα κάνω ό,τι γουστάρω', παρά να με κοροϊδεύεις κατάμουτρα.
Τέσπα, I rest my case... -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Eίχα καιρό να συμφωνήσω με τον Αντρέα.
Δεν τα λέω το ίδιο καλά όσο παλιώτερα ε;
Θα προσπαθησω να βελτιωθω τοτε.
-
+Taurus στο άπειρο.
Η ακατανίκητη επιθυμία μου να εκφράσω την απεριόριστη συμφωνία μου με τα λεγόμενα του Κώστα, με ανάγκασε κι εμένα να κάνω αυτό το ανούσιο ποστ.
-
και πάλι όμως ερχόμαστε στα ίδια γιατί για άλλη μια φορά βγαίνουμε οφ τόπικ
-
Eντάξει σταυρώστε με.
Νέα Μέλη - Καλωσήρθατε!