-
Ο χρήστης virus.exe έγραψε:
Λάθος κάνεις στο augsburg ήμουν όταν έκαναν διαδήλωση οι νεοναζί και είχαν από πάνω ελικόπτερα να τους παρακολουθουν και απίστευτη αστυνομική δύναμη και δεν έκανα τίποτα απολύτως. Δεν τους έπαιρνε. Εδώ βρίσκουν και κάνουν. Μπήκαν πάλι στα πανεπιστήμια. Τί δουλειά έχουν εκεί? Για να διαβάσουν πήγαν? Όταν ήμουν φοιτητής πήγαινα πανεπιστήμιο για να διαβάσω και παρακολουθήσω μάθημα όχι να σπάσω.
Επειδή είμαι σε ανώτατο ίδρυμα (ΤΕΙ) γνωρίζω όπως κ εσύ προφανώς ποιοί πάνε σε Ιδρύματα με άσυλο για να σπάσουν, κλέψουν, κ να καπνίσουν χόρτο.. Βάζοντας σε κίνδυνο έτσι το άσυλο των φοιτητών για τις λαμακίες τους... Εγώ πάντως είμαι τώρα τέταρτο έτος κ δεν έχω δει ποτέ νεοναζί στη σχολή μου να σπάει, κ να γεμίζει με σπρέι τους τοίχους..
- Και αφού δεν τους έχει δει εσύ, δεν μπορεί και να υπάρχουν Σωστά?
- Επίσης δεν πρέπει να έχεις δει ναζίστες να χτυπάνε όποιον βρούνε και να χαιρετάνε χιτλερικά.
- Επίσης δεν έχεις δει και αυτούς με τους οποίους τσακώνονταν σήμερα οι άλλοι ακραίοι. Σωστά?
Με λίγα λόγια, ακόμα και απο το κείμενο του θέματος που άνοιξες, θέλεις να μας πεις ότι οι φασίστες είναι τα καλύτερα παιδιά και φταίνε τα κουμούνια που τους προκάλεσαν. Σε παρεξήγησα?
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Λάθος κάνεις στο augsburg ήμουν όταν έκαναν διαδήλωση οι νεοναζί και είχαν από πάνω ελικόπτερα να τους παρακολουθουν και απίστευτη αστυνομική δύναμη και δεν έκανα τίποτα απολύτως. Δεν τους έπαιρνε. Εδώ βρίσκουν και κάνουν. Μπήκαν πάλι στα πανεπιστήμια. Τί δουλειά έχουν εκεί? Για να διαβάσουν πήγαν? Όταν ήμουν φοιτητής πήγαινα πανεπιστήμιο για να διαβάσω και παρακολουθήσω μάθημα όχι να σπάσω.
Επειδή είμαι σε ανώτατο ίδρυμα (ΤΕΙ) γνωρίζω όπως κ εσύ προφανώς ποιοί πάνε σε Ιδρύματα με άσυλο για να σπάσουν, κλέψουν, κ να καπνίσουν χόρτο.. Βάζοντας σε κίνδυνο έτσι το άσυλο των φοιτητών για τις λαμακίες τους... Εγώ πάντως είμαι τώρα τέταρτο έτος κ δεν έχω δει ποτέ νεοναζί στη σχολή μου να σπάει, κ να γεμίζει με σπρέι τους τοίχους..
Πές το έτσι.
οι γερμανοι ειναι φιλοι μας και θελουν το καλο μας
Το άσυλο τελικά τι εξυπηρετεί για τους φοιτητές που δεν την πίνουν ούτε σπάνε ότι βρουν μπροστά τους?
εξυπηρετει πραγματα που δεν μπορει να καταλαβει καποιος πολιτικα ορθος που παει στο πανεπιστημιο με μοναδικο σκοπο να εξειδικευτει σε κατι.
-
Άσχετο [mode on]. Οι γερμανοί εξάγουν σε όλο τον κόσμο τα πάντα και εμείς αέρα κοπανιστό
-
Βασικά εξυπηρετεί πολλά πράγματα αλλά βαριέμαι να γράφω...
-
το φοιτητικό άσυλο σωστό είναι μέχρι ενός σημείου......
όταν γίνεται αξιόποινη πράξη (έγκλημα ή διακίνηση ναρκωτικών) μπορεί η αστυνομία να μπεί μέσα ? -
προς skye: σωστά. Στο πανεπιστήμιο δεν πας για να μορφωθείς. Αυτά τα κάνουν οι φλώροι... Έχει κ άλλα ενδιαφέροντα να κάνεις με την περιουσία των φορολογούμενων....
-
Ναι έχεις δίκιο
-
Έσφιξαν οι κώλοι το βράδυ από τα ΜΑΤ, γιατί σε 2-3 ώρες το κέντρο πρέπει να φορέσει τα καλά του για να παρελάσουν οι ορδές των καγιέν, 316 λουκυ λουκ Μ, λιζινγκ 360 μόντενα κλπ προς τα πολιτιστικά κέντρα της Ιεράς Οδού και της Πειραιώς.
Πλάκα είχε το παιχνίδι όλη ημέρα, αλλά όλα τα ωραία έχουν ένα τέλος.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
- Επίσης δεν πρέπει να έχεις δει ναζίστες να χτυπάνε όποιον βρούνε και να χαιρετάνε χιτλερικά.
- Επίσης δεν έχεις δει και αυτούς με τους οποίους τσακώνονταν σήμερα οι άλλοι ακραίοι. Σωστά?
Με λίγα λόγια, ακόμα και απο το κείμενο του θέματος που άνοιξες, θέλεις να μας πεις ότι οι φασίστες είναι τα καλύτερα παιδιά και φταίνε τα κουμούνια που τους προκάλεσαν. Σε παρεξήγησα?
Νίκο, μην το ψάχνεις.....
το θέμα βρομάει απο ψηλά....... -
Στην ερώτηση σου δε για το ποιός ευθύνεται θα απαντήσω η ΠΑΣΠ
-
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
το φοιτητικό άσυλο σωστό είναι μέχρι ενός σημείου......
όταν γίνεται αξιόποινη πράξη (έγκλημα ή διακίνηση ναρκωτικών) μπορεί η αστυνομία να μπεί μέσα ?Δυστυχώς αυτό είναι ένα ευαίσθητο σημείο για το οποίο δεν έχει βρεθεί ακόμα λύση.. Κ αυτό όχι επειδή δεν υπάρχει αλλα επειδή ορισμένοι αναρχικοί που εκμεταλλεύονται το άσυλο για άλλο λόγο, από την διακίνηση ιδεών, αντιδρούν κ μόνο στο άκουσμα μπάτσου μέσα στο ΤΕΙ. Αυτοί οι ψευτοαριστεροί κ οι κουμμουνιστές βάζουν σε κίνδυνο το άσυλο, διότι αυτοί το εκμεταλλέυονται, κ αυτοί δεν αφήνουν να βρεθεί λύση στην εκμετάλλευση του ασύλου.
-
Ενώ η ΠΑΣΠ το προασπίζει
-
Αναφέρομαι φυσικά στα επείσόδια που προκάλεσαν μέλη του Συνασπισμού, του ΚΚΕ κ άναρχικοί όταν επιτέθηκαν σε μέλη της χρυσής αυγής τα οποία ήθελαν να διαδηλώσουν ήσυχα (όπως φαινόταν στην αρχή τλχ.) για την επέτειο των Ιμίων. Κ βασικά όποια διαφορά κ να έχουν με τους εθνικιστές οι κουμμουνιστές κ οι αναρχικοί του συνασπισμού σε μια διαδήλωση για τα Ίμια πρέπει να την λύσουν? Σε ένα τόσο σοβαρό κ φλέγον θέμα? Γιατί τέτοια ανθελλινική στάση από τα δύο ψευτοαριστερά κόμματα? Κ η αστυνομία γιατί κοιμάτε? Το κακό φυσικά είναι ότι την πλήρωσαν περαστικοί.. Αίσχος....Kόψε τα ληγμένα γιατί δεν την παλεύεις μια αδερφέ.
-
προς skye: σωστά. Στο πανεπιστήμιο δεν πας για να μορφωθείς. Αυτά τα κάνουν οι φλώροι... Έχει κ άλλα ενδιαφέροντα να κάνεις με την περιουσία των φορολογούμενων....εχει αρκετο ενδιαφερον το γεγονος οτι αλλαξες την λεξη που χρησιμοποιησα (εξειδικευση) με καποια αλλη (μορφωση).
αυτο δειχνει ειτε οτι θεωρεις τις δυο εννοιες ταυτοσημες, το οποιο δεν θα μου εκανε ιδιαιτερη εντυπωση, ειτε οτι σκοπιμα αλλαξες την λεξη επειδη ξερεις οτι εχω δικιο αλλα ηθελες να μην σταθεις εκει για ευνοητους λογους. -
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
το θέμα βρομάει απο ψηλά.......Ούτε στην μία ομάδα θεωρώ πως ανήκω ούτε στην άλλη. Κ ούτε θα κολλήσω να κάνω κριτική σε κάποιον αναρχικό που ως μόνο στόχο να κάψει κ να σπάσει έχει, ούτε σε κάποιον ψευτοπατριώτη που βγαίνει στο δρόμο κ βαράει ανυπεράσπιστους αλλοδαπούς. Είμαι ενάντια σε οποιαδήποτε μορφή βίας. Αλλά αν όταν εκνευρίζεσε με αυτήν την κατάσταση, να την πληρώνουν αθώοι πολίτες, αντιδράς. Κ δεν βρίσκεις την εύκολη λύση 'Α φταίει για όλα η αστυνομία κ όλοι εμείς για τίποτα'...
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
προς skye: σωστά. Στο πανεπιστήμιο δεν πας για να μορφωθείς. Αυτά τα κάνουν οι φλώροι... Έχει κ άλλα ενδιαφέροντα να κάνεις με την περιουσία των φορολογούμενων....
εχει αρκετο ενδιαφερον το γεγονος οτι αλλαξες την λεξη που χρησιμοποιησα (εξειδικευση) με καποια αλλη (μορφωση).
αυτο δειχνει ειτε οτι θεωρεις τις δυο εννοιες ταυτοσημες, το οποιο δεν θα μου εκανε ιδιαιτερη εντυπωση, ειτε οτι σκοπιμα αλλαξες την λεξη επειδη ξερεις οτι εχω δικιο αλλα ηθελες να μην σταθεις εκει για ευνοητους λογους.??? Η κάτι δεν κατάλαβα καλά η κάτι από αυτά που λες δεν στέκει.. Προφανώς το δεύτερο.. Τι εννοείς με τον όρο 'εξειδίκευση' κ επίσης θεωρείς ότι η μόρφωση συνεπάγεται με αναρχική ιδεολογία? αυτό κ αν δεν το'πιασα!!
-
το θέμα βρομάει απο ψηλά.......Ούτε στην μία ομάδα θεωρώ πως ανήκω ούτε στην άλλη. Κ ούτε θα κολλήσω να κάνω κριτική σε κάποιον αναρχικό που ως μόνο στόχο να κάψει κ να σπάσει έχει, ούτε σε κάποιον ψευτοπατριώτη που βγαίνει στο δρόμο κ βαράει ανυπεράσπιστους αλλοδαπούς. Είμαι ενάντια σε οποιαδήποτε μορφή βίας. Αλλά αν όταν εκνευρίζεσε με αυτήν την κατάσταση, να την πληρώνουν αθώοι πολίτες, αντιδράς. Κ δεν βρίσκεις την εύκολη λύση 'Α φταίει για όλα η αστυνομία κ όλοι εμείς για τίποτα'...
Νόμοι υπάρχουν...
Σωστά δεν εφαρμόζονται όταν υπάρχει πολιτική παρέμβαση..... -
Οχι αλλά μόρφωση δεν σημαίνει εξειδίκευση και η εξειδίκευση δεν συνεπάγεται μόρφωση.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Ενώ η ΠΑΣΠ το προασπίζειΔεν πρόκειται να ανοίξω πολιτική συζήτηση εδώ.. Δεν είμαι από αυτούς που εκμεταλλέυονται συζητήσεις για συμφέρον παράταξης ή κόμματος. Αν θες να συζητήσουμε για Φοιτητικό συνδικαλισμό στείλε μου pm.
-
ΜΑ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙΣ με το θέμα που άνοιξες...εκτός αν θεωρείς οτι δεν είναι πολιτική συζήτηση όλα αυτά
Και βγάλε και την υπογραφούλα από κάτω...
Επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας.. Ποιός ευθύνεται?