Φίλε Αργύρη, καλωσόρισες
Πληροφορίες για το GPL μπορείς να βρεις πέραν του gplpp και στο http://www.racesimcentral.com και πιο συγκεκριμένα στο forum του racesimcentral, στο http://forum.racesimcentral.com. Εκεί έχουν καλυφθεί ΤΑ ΠΑΝΤΑ για το GPL και αν δε βρίσκεις κάτι, είναι επειδή το thread που θα αναφέρεται στο πρόβλημά σου, θα είναι μάλλον παλιό. Μια ερώτηση αν κάνεις post, θα χαρούν πολλοί αμέσως να σε βοηθήσουν. To community του GPL είναι απίστευτο!
Τώρα, όσο αφορά την τιμονιέρα, ανάλογα με τα λεφτά που θες να ξοδέψεις, εγώ θα σου πρότεινα δύο μόλις λύσεις. Σαν φανατικός οπαδός της Logitech όσο αφορά τις τιμονιέρες, θα σου πρότεινα Logitech. Έχω παίξει με σχεδόν 10 τιμονιέρες και οι 4 που ήταν Logitech, θεώρησα ότι ήταν και οι καλύτερες, ανεξαρτήτως ποιότητας και τιμής.
Η πρώτη που σου προτείνω αν θες να ξοδέψεις πολύ λίγα λεφτά και να έχεις μια πολύ καλή Force Feedback (FF) τιμονιέρα, είναι η Logitech Wingman Formula Force GP. Αυτή είναι η τιμονιέρα που έχω κι εγώ εδώ και 2 χρόνια. Αξιοπιστία μεγάλη, φοβερό FF, πολύ καλά πεντάλ, τρομερά ανθεκτική! Τώρα πρέπει να έχει περίπου 70-80 ευρώ, αλλά μπορεί να δυσκολευτείς να τη βρεις σε ελληνικό μαγαζί. Αν πάντως δε φοβάσαι τις αγορές από το internet (εγώ προσωπικά δεν τις φοβάμαι καθόλου), θα την βρεις πολύ εύκολα.
Η δεύτερη και καλύτερη επιλογή, είναι η Logitech Momo Racing. Η καλύτερη τιμονιέρα κατά την άποψή μου, αν δεν μιλάμε για πιο εξειδικευμένες και ακριβές λύσεις (που δεν αξίζουν, κατ' εμέ). Την τιμονιέρα αυτή θα τη βρεις εύκολα στη Στουρνάρη (αν είσαι από Αθήνα) και το κόστος της είναι 130 ευρώ.
Πάντως, πρέπει να σου πω ότι τις πρώτες μέρες, η ζωή με την τιμονιέρα δεν είναι καθόλου εύκολη. Θέλει προπόνηση και προσπάθεια. Μην απογοητευτείς αν τις πρώτες μέρες πηγαίνεις πιο αργά κι από παιδάκι που παίζει με πληκτρολόγιο. Σε λίγο καιρό, η τιμονιέρα θα σε αποζημιώσει με το παραπάνω!!! Σε οποιοδήποτε αρέσουν τα racing games, μια τιμονιέρα απογειώνει την ευχαρίστηση σε άλλα επίπεδα!!
Αυτά!
Υ.Γ.
Αν κάποιος έχει καλές εντυπώσεις και από άλλες τιμονιέρες, μπορεί να προτείνει κι εκείνος. Μην έχει ο Αργύρης μόνο μία γνώμη