-
Καλημερα.Λιγη απο εδω μεσa ξερουν το Ε12 1,4 που εχω μου το δινη η εταιρια που δουλευω.Μετα απο 7 μηνες που εχω το αμαξι ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος και ερωτευμενος μαζι του.Τον Φεβρουαριο τερματιζη το συμβολεο του και η Χερτζ θα το πουληση.Πηρα την αποφαση λοιπον να το κανω δικο μου με σκοπο να το φτιαξω οπως θελω.
Αυτο που θελω να μαθω ειναι για αρχη εκτος απο Τs μοτερ που μπαινη κουτι τη αλλο μοτερ μπορω να φορεσω χωρις να εχω προβλημα με εφοριες κτλ. -
Καλημερα.Λιγη απο εδω μεσa ξερουν το Ε12 1,4 που εχω μου το δινη η εταιρια που δουλευω.Μετα απο 7 μηνες που εχω το αμαξι ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος και ερωτευμενος μαζι του.Τον Φεβρουαριο τερματιζη το συμβολεο του και η Χερτζ θα το πουληση.Πηρα την αποφαση λοιπον να το κανω δικο μου με σκοπο να το φτιαξω οπως θελω.
Αυτο που θελω να μαθω ειναι για αρχη εκτος απο Τs μοτερ που μπαινη κουτι τη αλλο μοτερ μπορω να φορεσω χωρις να εχω προβλημα με εφοριες κτλ. -
Για να μην έχεις τρεξίματα γενικότερα, μένεις σε μοτέρ που φορούσε το συγκεκριμένο μοντέλο (Ε12) από το εργοστάσιο. Αν βάλεις μοτέρ που δεν φοριόταν από το εργοστάσιο, θα πρέπει να τρέξεις αρκετά για να το δηλώσεις.
Πρόβλημα με εφορία τι εννοείς;
-
Στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Μεταφορών υπάρχει Πίνακας εκδοθέντων πιστοπ. καυσαερίων αντικατάστασης κινητήρα. Απ' ότι βλέπω για το αμάξι σου μόνο ο 1800κ.ε. του TS (2ΖΖ) έχει πάρει έγκριση. Για να τοποθετήσεις οποιονδήποτε άλλο κινητήρα μάλλον θα έχεις τρεξίματα.
Τoyota Corolla E12 moter