-
-
Μηπως ειναι λιγο στενος ο λαιμοςτης εξατμισης? Στον λαιμο της εισαγωγης γιατι εχεις βαλει αυτο το σωληνακι? Επειδη θελω και εγω να τον βγαλω για να δω μηπως εχει διαφορα στην διαμετρο με την κεφαλη, αλλα με προβληματιζουν οι τορξ βιδες, εσυ τι εχεις δει που σιγουρα τον εχεις βγαλει?
-
ο λαιμος ειναι ο μαμα γιατι αντε βρες εξατμισα να σου φτιαξει!!!!λυση αναγκης!!!στο μελλον θα δουμε!!!παντος το εκανα βολτα το μηχανακι οργωνει(το ξερω ειμαι καγκουρας ).
το σωληνακι ειναι γιατι καταργησα μια μ@$#%^α που ειχε σαν υποπιεση που πηγαινε σε κατι σαν φιλτρακι πισω.την εισαγωγη δεντην εχω βγαλει αλλα βγαζοντας το καρμπιρατερ εβαλα ενα στρογγυλο λαμακι που ειχε μεσα στενευοντας την εισαγωγη!!! -
Την μαυρη φιμπερενια φλαντζα εγω δεν την εβγαλα αλλα μεγαλωσα τηνδιαμετρο της.Πισω φαναρι μπορω να βρω και εγω στα χρηματα που λες?Το πηρες καινουριο?
-
kανενα νεοτερο? εγω ψαχνω για εξατμιση εχω βρει μια στο μοναστηρακι που παει απο κατω οπως η δικη του αλλα 75 ε απο πανω που θα ηθελα υπαρχουν motosport αλλα λογω αμπραγιαζ δεν μπαινουν.
ποσοι απο εδω εχουν z50