-
Ο χρήστης STRATELINO έγραψε:
Μ.Τ Στο γήπεδο πως φωνάζουνε όταν είναι να μπή γκόλ Ε..Ε..ΕΡΧΕΤΕ Ε..Ε.. ΕΡΧΕΤΕ....ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ...
''ΒΑΛΤΕ ΕΝΑ ΓΚΟΛ ..ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤ.....ΝΑΣ !!! ''
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ALL TIME CLASSIC....
''AΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΦΥΓΕΤΕ ..., ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΦΥΓΕΤΕ ??? ''
ΦΙΛΙΚΑ
Μ.Τ -
εδώ ταιριάζει ο Γεωργίου που θα έλεγε 'π@π@ρ!@ μέντολες...
λήξις συναγερμού, τα κεφάλια μέσα, συγνώμες, δεν ξέραμε δεν ρωτούσαμε και άλλα τέτοια είχαμε σήμερα....
μόνο που δε φιληθήκανε στο τέλος
α μένει να δούμε ποιος θα πληρώσει το λογαριασμό! (για το ξενοδοχείο μιλάω ντε....)
-
glf όπως είδες εξηλαστήριο θύμα βρέθηκε από εκεί και πέρα ευθύνες θα αποδοθούν πάντως εγώ προσωπικά πιστέυω ότι βγήκε κάτι καλό από όλη αυτή την κατάσταση ότι ο ΣΟΑΑΒΕέχει ευθύνες και όποιος θέλει να ασχοληθεί μαζί του θα πρέπει να δουλέψει όσο για όλα τα υπόλοιπα προσωπικά για μένα θεωρώ απαράδεκτο ότι έγινε πρός το πρόσωπό μου καί ότι δεν είχα καμιά προστασία από το προεδρείο γιά τον κάθε ανεύθυνο πού καταφερόταν πρός εμένα. αλλά είπαμε εξηλαστήριο θύμα βρέθηκε έστω καί μέσω αρχαίων...
-
πραγματικά ήταν μια πολύ καλή συνέλευση γιατί δεν έχω ξαναδεί όλο το σώμα να είναι τόσο ενωμένο με το συμβούλιο του. λεπτομέρειες για τα μεσημεριανά κους κους δεν θα πω βέβαια αλλά το φινάλε ήταν καλό και αναπόφευκτο για μένα.
επίσης πιστεύω ότι πρέπει να προχωρήσουμε και ένα βήμα παραπέρα για να διασφαλίσουμε ότι θα σταματήσουν αυτές οι επιθέσεις εκ των έσω που έχουν μεγάλο αντίκτυπο στο σύνδεσμο. γιατί τόσο καιρό τα ίδια και τα ίδια έχουμε και έχω αρχίσει να βαριέμαι να ακούω για τα προσωπικά και τις κόντρες 2-3 ατόμων. αν δεν γίνει κάτι σε 2-3 χρόνια πάλι μια από τα ίδια θα έχουμε.Στην όλη ιστορία ο καθένας έχει την ευθύνη του Στέργιο και δεν είσαι το 'θύμα'. Εσύ είσαι το.. όργανο του εγκλήματος. Πραγματικά θύματα είναι αυτοί που πήραν το μεγαλύτερο χειροκρότημα στην αίθουσα.
Καλά, για την παρουσία σας στην εκπομπή φαντάζομαι θα τα πείτε οι ίδιοι...
τι να πω δεν ξέρω ρε συ... ο άλλος που έκανε και μύνηση να λέει 'ρε παιδιά δεν ήξερα...', μεγάλος άνθρωπός.... τι να πω ρε συ... βαρέθηκε να πάρει ένα τηλέφωνο ε?
άντε το ζήσαμε και αυτό, να διαβάζω αυτό εδώ το forum μέσα σε Γ.Σ...
-
poly kala ta les glf to organo toy eglimatos einai o stratelis.
gia peste kyrie strateli tora an mporeite oti kai ta dyo meli tis ejelenktikis
epitropis sas katigorisan gia
parapioisi kai apokruci stoixeion jerete ti shmeni ayto?????????simeni oti an kanate sosta tin doyleia sas den tha ginotan tipota apo ola ayta oute tha kanane asfalistika metra ston soabe
epeidi tosa kairo den milame den simeni oti exoyme lepomeni tin folia mas apos ta theoroyme gelia kai den peytoyme sto epeipedo sas,
kai min mas prokaleite na bgoyme dimoseia kai na milisoyme giati oti kai na poyme exoume stoixeiakai ayta pou leo ta eipe exthes to 95% tis genikis syneleyseis, an fisika katalabate tipota
etsi gia na gnorizoyn kai h apo ejo oti den einai etsi ta pragmata
-
oso gia esa kyrie xoxolh ferte prota tis apodeijeis ton teleuteon 6 xponon
oti plirosate ston soabe giati tetaies apodejeis den yparxoyn
kai meta tha bgoyme dimosia oloi oi agonizomenh kai tha zytisoyme
sygnomi etsi gia na min trelathoyme teleios(fonazoyn oi kleftes gia na fobithi o noikokyris) kai ayto einai parimia
an den jerete kai den sas apokalo kleftes giati alla blepete kai alla
katalabenetaikalhmera sas
-
καλό είναι όμως να μιλάμε επώνυμα
-
giati diafonis oti ayta gia ton strateli eipothikan stin geniki suneleysei
-
ALF
ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ Κου ΣΤΡΑΤΕΛΗ & ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ ΚΑΝΑΝΕ ΣΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΛΥΠΑΜΑΙ.
ΠΑΡΤΕΤΟ ΟΛΟΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΕΔΩ & ΠΕΡΑ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ & ΤΟ ΝΕΟ ΔΣ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΩΠΟΣ ΠΡΕΠΕΙ.(ΣΥΝΘΗΚΑΛΙΣΤΙΚΑ)
ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΟΡΓΑΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ.
ΕΙΔΑΤΕ ΟΛΟΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΘΕΜΑ ,ΕΞΗΓΗΣΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ & ΖΗΤΗΣΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ.
ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΖΗΤΗΣΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΟΥ.
ΟΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΑΝ ΧΘΕΣ ΜΕ ΚΑΛΥΨΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ,ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ.
Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ.ΑΝ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΠΑΜΕ ΚΡΥΞΟΥΜΕ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ CLUBDIM AΣ ΜΑΘΕΙ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ,ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ & ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕΒΑΣΤΗ Η ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ.
ΚΟΥΚΚ -
Ο χρήστης KOUKK έγραψε:
ALF
ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ Κου ΣΤΡΑΤΕΛΗ & ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ ΚΑΝΑΝΕ ΣΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΛΥΠΑΜΑΙ.ναι, περάσαμε ένα ωραίο μισάωρο να ακούμε τα 'best of' που έγραψες εδώ πέρα σε αφήγηση Μπεσλίδη. σουρεαλιστικό τελείως.
-
CLUDBIM Mάθε μερικά πράγματα να ξέρεις εάν εγώ παραποίησα την έκθεση της εξελεκτικής επιτροπής θα δεχθώ όποιες καί αν είναι η συνέπειες εάν όμως είναι έτσι όπως έχει συνταχθεί και διαβασθεί στήν γενική συνέλευση τότε θα σε ακούσω. Οσο ότι εγώ απέκρυψα στοιχεία ΚΑΙ ΑΥΤΌ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ Τα δύο μέλη τις εξελεκτικής δέν το είπαν αυτό άλλο είπαν άρα σταμάτα να λες πράγματα πού δεν είναι σωστά ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝΑ ΟΡΓΑΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΘΕΛΕΙ ΚΙΝΗΤΡΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΧΕΙΡΑ .....Οσο για τα ασφαλιστικά μέτρα ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ αλλα εδώ δεν ξέρουν αυτοί πού την κατέθεσαν θα ξέρεις εσύ. Εγιναν κατά τού κύρους τών εκλογών ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΟΦΤΟ ΑΛΙΩΣ ΕΠΩΝΥΜΑ
-
Δεν ξερω κυριε glupοπως αλοιος θελεις να λεγεσαι,αλλα πρεπει να εισαι αρκετα νεος και δεν ξερεις αρκετα για εμενα.Μαθε πρωτα.Για την συγνωμη ειναι αργα πλεον.ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΤΑΦΕΡΗΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΕΠΑΘΛΟ ΤΟΥ ΠΡΟΤΑΘΛΗΤΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΝ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟΝ ΧΟΡΟ ΤΟΥ ΣΟΑΒΕ ΤΟΤΕ ΝΑ ΣΕ ΔΩ.Μηπως δεν ειχα να πληροσω? Μαλλον η τσιχλα που μασσας ειναι αλουνου με λιγοτερα κοτσια απο εσενα.ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ να ροτησεις γιατι.ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΙΣΗΧΑΣΕΤΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ. Μετα απο 47 χρονια αγορι χωρις ονομα νομιζης οτι εγινα μυθομανης?οσοι με γνοριζουν θα σου πουν για την ακραια ευθητητα του λογουμου.
-
τα ίδια τραβάμε και ας δε σε ξέρω, και ας δε με ξέρεις...
και μένα στη λέσχη μου μόνο το 2004 με τίμησαν στο χορό της λέσχης για το.. πανελλήνιο.
απο κει και πέρα καμία τιμή, καμία αναφορά στο χορό της λέσχης.
σε καταλαβαίνω λοιπόν...α και στις απονομές την άλλη βδομάδα παρέα θα είμαστε... θα ανέβω να πάρω και γω κυπελλάκι.
και στις Σέρρες το καλύτερο που έχω γυρίσει με το 106 είναι 1:36.1
όταν με το καλό φτάσω στο 1:32 που πας και συ θα έρθω να συστηθώ.
-
ΟΙ ΧΡΟΝΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΔΗΞΟΥΝ ΚΑΤΙ.Η ΠΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΩ ΓΝΟΡΙΣΕΙ ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ Η ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΑΝΑΣΕΝΕΙΣ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΙΣ ΣΕΡΕΣ Η ΠΙΣΤΑ ΔΕΝ ΕΦΕΡΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑ.ΟΤΑΝ ΕΙΜΟΥΝΑ ΣΤΟ Δ.Σ.ΣΟΑΒΕ ΤΟ Β.Ε. ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΙΣΤΑ.ΔΥΣΤΗΧΩΣ Η Β.Ε ΔΕΝ ΑΓΓΑΛΙΑΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΑΓΟΝΩΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΑΓΟΝΑΣ ΣΤΙΣ ΣΕΡΕΣ.ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ. ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΩΝΗΜΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΜΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΛΑΘΟΙ. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΛΟΥΜΑΙ ΠΙΣΤΑ F1 ΔΗΛΑΔΗ ΑΓΟΓΙΑΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΑΓΟΗ
-
εδώ συμφωνούμε απόλυτα. που να δεις τι έτρεχε το ΣΚ στις Σέρρες ενώ εμείς ψάχναμε αποδείξεις και ονόματα....
αλλά καλά είπε ένας μέσα στη ΓΣ. αγωνιζόμενοι είμαστε, όχι λογιστές και γραφιάδες...
-
ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ FORMULA RENO ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗ ΣΤΙΣ ΣΕΡΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΝΕ ΑΡΚΕΤΟΙ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΧΑΣΑΜΕ ΜΕ ΧΑΖΟΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ.ΕΝΑ ΦΤΗΝΟ ΠΑΚΕΤΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΑΙ.ΣΚΕΨΟΥ ΕΝΑ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟ ΓΙΑ ΠΙΣΤΑ.ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΡΥΘΜΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟΤΟΥ.ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΝΕ ΠΟΣΟ ΕΣΤΡΙΨΑΝ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΡΟΔΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΜΕ ΑΓΩΝ.ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ,ΜΠΟΥΦΑΝ,ΚΑΠΕΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΟ ΣΠΟΝΣΟΡΑ ΤΟΥ ΚΟΛΗΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗΤΕΡΟΙ ΟΔΗΓΟΙ.
-
να και αυτά που έλεγα
http://www.r40.gr/index.php?option=com_ ... Itemid=187 -
Τιιιιί έγινε....?
Η ουρά στα σκέλια ?
ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΤ .......Κάντε ησυχία**!**
-
ΜΠΟΥΥΥΥΥΥΥ ΦΟΒΗΘΗΚΑ.
ΕΙΔΙΚΑ ΕΣΕΝΑ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΚΟΤΑ. -
ΩΩΠ............
ΣΟΑΑΒΕ