-
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
Δεν είπα ότι δεν είναι δυνατοί.
Εννοούσα ότι είναι ΒΛΑΒΕΡΟΙ.'Εφημερίδα' νοείται το περιτύλιγμα ενός ντιβιντι?
Συγνώμη αλλά θεωρείτε -στην περίπτωση που σχολιάζουμε- σοβαρή την έντυπη ενημέρωση στην χώρα μας;
Από πότε;
Να μιλήσω για τις καθόλα 'σοβαρές' εφημερίδες ......των κομμάτων πχ Τα Νέα, Ελευθεροτυπία, Απογευματινή; Η μήπως να μιλήσω για τις εφημερίδες των μεγαλοεπιχειρηματιών πχ Εθνος, Ελεύθερος Τύπος κτλ; Η μήπως τις εφημερίδες των 2000 φύλλων που εξυπηρετούν συμφέροντα;
έλα ρε παιδιά πολύ επιλεκτικούς σας βλέπω...μας πείραξε το Πρώτο Θέμα τώρα...έλεος.
-
Κάθε άλλο.
Δεν είπαμε (τουλάχιστον εγώ) ότι οι άλλες 'σοβαρές' εφημερίδες είναι απαραίτητα καλύτερες, αντικειμενικότερες, και ότι άλλο θέλεις.
Με το να επισημαίνεται (και να στιγματίζεται, αν θες) η κακή 'νοοτροπία' ενός εντύπου, δε σημαίνει ότι αγιοποιούνται τα υπόλοιπα. -
Κατά τα άλλα το ωραίο στην υπόθεση είναι η σαπίλα που βγαίνει πλέον στο φως από την υπόθεση των μεγαλοδημοσιογράφων με τα μαύρα χρήματα από κάθε είδους 'εκδούλευση' ....μεγαλοδημοσιογράφων δε, οι οποίοι κάποτε κατηγορούσαν τον Βουρλούμη για παράδειγμα για την αμοιβή των 300k ευρώ ...λες και είναι εύκολο να διοικείς μία τεράστια ΑΕ με τεράστιες ευθύνες....
Λαμογιόχωρα...όλα και όλοι σάπιοι.
Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί τα Cayenne και οι Ferrari αυξάνονται και πληθύνονται...
life-style του kwlou.
-
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΜΑΚΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟ
Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2008
Επειδή είναι σαφές ότι η εφημερίδα 'Πρώτο Θέμα' έχει γίνει στόχος πρωτοφανών επιθέσεων από ετερόκλητες συμμαχίες ποικιλώνυμων συμφερόντων, οι οποίες έχουν ως στόχο την εξόντωσή της και επειδή η συμπεριφορά του κ. Τριανταφυλλόπουλου πλήττει την εφημερίδα μας, η συντακτική επιτροπή αναλαμβάνει τις εξής πρωτοβουλίες:
- Καλεί τον κ. Μάκη Τριανταφυλλόπουλο να πωλήσει τις μετοχές του στους δημοσιογράφους και το προσωπικό του 'Πρώτοu Θέματος'.
- Καλεί τους δύο έτερους συνεκδότες της εφημερίδας, κ.κ. Θέμο Αναστασιάδη και Αναστάση Καραμήτσο να μην ασκήσουν το δικαίωμα πρώτης προτίμησης που έχουν για τις μετοχές του 40% που κατέχει ο κ. Τριανταφυλλόπουλος, προκειμένου να πάρουν οι δημοσιογράφοι τις μετοχές. Και ταυτόχρονα τους καλεί να καλύψουν το κόστος της εξαγοράς των μετοχών του κ. Τριανταφυλλόπουλου, ώστε να διατεθούν στους εργαζομένους.
- Θέλουμε να πιστεύουμε ότι ο κ. Τριανταφυλλόπουλος θα ανταποκριθεί στο κάλεσμά μας, ζητώντας για τη διάθεση των μετοχών του ένα εύλογο τίμημα.
- Ζητούμε από τη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρείας να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες σύμφωνα με το νόμο για να υλοποιηθούν τα παραπάνω.
Σημειώνουμε ότι πριν από περίπου ένα μήνα ο κ. Μάκης Τριανταφυλλόπουλος εισέπραξε στον προσωπικό του λογαριασμό το ποσό των 7 εκατ. ευρώ ως μέρος ενός δανείου, το οποίο εν μέρει προορίζεται για την ανάπτυξη της εφημερίδας καθώς και άλλων δραστηριοτήτων στον χώρο των Μέσων Ενημέρωσης που έχει η εταιρεία 'Πρώτο Θέμα'.
Για να συμβεί αυτό μάλιστα ο κ. Τριανταφυλλόπουλος συνέστησε και νέα εταιρεία με τους συνεταίρους του και συνεκδότες της εφημερίδας, στην οποία και κατέχει τη θέση του προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου.
Εκφράζουμε την απορία μας γιατί ο κ. Τριανταφυλλόπουλος προχώρησε σε μια τέτοια κίνηση, δηλαδή ίδρυση κοινής εταιρείας με τον κ. Αναστασιάδη, τον οποίο, όπως ισχυρίζεται τώρα, ερευνούσε δημοσιογραφικά για τις καταθέσεις του από τον Ιούλιο.
Ταυτοχρόνως μαθαίνουμε από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, και συγκεκριμένα από δελτίο ειδήσεων χθες το βράδυ, ότι ετοιμάζει εφημερίδα με άλλους γνωστούς τηλεοπτικούς δημοσιογράφους - πράγμα το οποίο ο ίδιος δεν έχει διαψεύσει.
Καλούμε λοιπόν τον κ. Τριανταφυλλόπουλο να ανταποκριθεί στην πρωτοβουλία μας, επιστρέφοντας στο ταμείο της εταιρείας τα 7 εκατ. ευρώ, ποσό που προορίζεται για την ανάπτυξη των σκοπών της.
Η συντακτική επιτροπή
Χρήστος Ράπτης
Βασίλης Στεφανακίδης
Μπάμπης Κούτρας
Γιάννης Κιοσόγλου
Αντώνης Σρόιτερ
Γιώργος Χριστοφορίδης
Κώστας Ταμπαξής
Δημήτρης Παγαδάκης
Σπύρος Γκουτζάνης
Νίκος Ζαχαριάδης
Μάκης Πολλάτος
Αμαλία Νεγρεπόντη
Αιμίλιος Περδικάρης
Νίκος Νικητέας
Γιώργος Παπασταφίδας
Γιάννης Μακρυγιάννης
Βαγγέλης Περρής
http://www.protothema.gr/content.php?id=1928
Να γελάσω ή να κλάψω;
-
έχει κ συνέχεια...
Ανακοίνωση των εργαζομένων στο «Πρώτο Θέμα».
16 Ιανουαρίου 2008, 19:41Μαρούσι 16 Ιανουαρίου 2008
Σε κλίμα ομοψυχίας εγκρίθηκε από τη γενική συνέλευση των εργαζομένων στο «Πρώτο Θέμα» η πρόταση των μελών της Συντακτικής Επιτροπής, με την οποία καλείται ο κ. Τριανταφυλλόπουλος να πωλήσει τις μετοχές του, και οι έτεροι συνεκδότες κ. Αναστασιάδης και κ. Καραμήτσος να καλύψουν το κόστος της αγοράς, ώστε οι μετοχές να διατεθούν δωρεάν στους εργαζομένους.
Στην πρόσκληση απάντησαν ήδη θετικά οι κύριοι Αναστασιάδης και Καραμήτσος.
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
Να γελάσω ή να κλάψω;
Να αδιαφορήσεις, μήπως?
-
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
Να γελάσω ή να κλάψω;
Να αδιαφορήσεις, μήπως?
το ερώτημα ήταν ρητορικό. ξέρω ότι πρέπει να αδιαφορήσω.
-
Μαζί σου....
-
Αντιθέτως... Το πραγματικό πρόβλημα είναι η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ.
Επιτέλους να ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΟΥΜΕ. Έτσι για αλλαγή ρε αδελφέ... -
Να ενδιαφερθούμε αλλά νομίζεις ότι θα γίνει κάτι;
Η υπερβολική ενασχόληση δυστυχώς στην περίπτωση του Ζαχόπουλου πέτυχε άλλα αποτελέσματα...να μην θέλουμε να ακούμε για δαύτον. Εβγαλαν και γκάλοπ...
-
Ο χρήστης Petros έγραψε:
Αντιθέτως... Το πραγματικό πρόβλημα είναι η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ.
Επιτέλους να ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΟΥΜΕ. Έτσι για αλλαγή ρε αδελφέ...Να ενδιαφερθούμε. Αλλά ΟΧΙ γι'αυτούς/αυτά που μας θέλουν κάποιοι. Αυτοί/αυτά είναι το δέντρο. Για το δάσος από πίσω ποιος ενδιαφέρεται?
-
Μα ακριβώς αυτό λέω.
Μέσα στον ορυμαγδό των 'ειδήσεων' με τα όσα περνούν αφιλτράριστα και τα όσα προσπαθούν να κουκουλώσουν (ΟΛΕΣ οι εξουσίες, από την εκτελεστική έως και την '4η' εξουσία), το επιθυμητό αποτέλεσμα είναι η σύγχυση ενός απόλυτα ελεγχόμενου κοινού και το ιδανικό η αδιαφορία (π.χ. έτσι είναι τα πράγματα, όλοι τα ίδια κάνουν, ας κοιτάξω την πάρτη μου, δεν έχω καμία δύναμη, ας ξαναψηφίσω από συνήθειο αφού δεν αλλάζει τίποτε κ.λπ. κ.λπ.).
Αντιθέτως λοιπόν λέω να ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΟΥΜΕ, διαβάζοντας ανάμεσα στις γραμμές και όχι την εκάστοτε σερβιρισμένη είδηση (που μεταφράζεται 'ροζ παρεκτροπούλα' για την κυβέρνηση ή 'πόλεμος μεγαλοεκδοτών' για τα ΜΜΕ). -
Ο χρήστης Spike έγραψε:
έχει κ συνέχεια...Ανακοίνωση των εργαζομένων στο «Πρώτο Θέμα».
16 Ιανουαρίου 2008, 19:41Μαρούσι 16 Ιανουαρίου 2008
Σε κλίμα ομοψυχίας εγκρίθηκε από τη γενική συνέλευση των εργαζομένων στο «Πρώτο Θέμα» η πρόταση των μελών της Συντακτικής Επιτροπής, με την οποία καλείται ο κ. Τριανταφυλλόπουλος να πωλήσει τις μετοχές του, και οι έτεροι συνεκδότες κ. Αναστασιάδης και κ. Καραμήτσος να καλύψουν το κόστος της αγοράς, ώστε οι μετοχές να διατεθούν δωρεάν στους εργαζομένους.
Στην πρόσκληση απάντησαν ήδη θετικά οι κύριοι Αναστασιάδης και Καραμήτσος.
Βρε αδελφέ, αν δεν θέλουν να τις δώσουν δωρεάν στους εγκάθετους εργαζομένους ας τις δώσουν σ' εμένα. Θα θυσιαστώ και θα τις δεχτώ......
Σ' αυτή τη χώρα είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς ποιός δουλεύει ποιόν!
-
ΜΑ ΕΙΣΑΙ Μ____ΚΑΣ ΑΠΟ ΓΕΝΕΤΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ......
Όταν η NASA ξεκίνησε την εκτόξευση αστροναυτών στο διάστημα,
ανακάλυψαν ότι τα στυλό δεν δούλευαν σε μηδενική βαρύτητα καθώς το μελάνι
δεν κυλούσε
στην επιφάνεια γραφής.Για να λύσουν αυτό το πρόβλημα, προσέλαβαν την Andersen Consulting
(Accenture σήμερα). Τους πήρε μια δεκαετία και 12 εκατομμύρια δολάρια.
Έφτιαξαν ένα στυλό που δούλευε σε μηδενική βαρύτητα, ανάποδα, μέσα σε
νερό, σε κάθε είδους επιφάνεια συμπεριλαμβανομένου και του κρυστάλλου και
σε θερμοκρασίες από πάγο μέχρι πάνω από 300 βαθμούς Κελσίου ...Οι Ρώσοι χρησιμοποίησαν μολύβι...
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Βρε αδελφέ, αν δεν θέλουν να τις δώσουν δωρεάν στους εγκάθετους εργαζομένους ας τις δώσουν σ' εμένα. Θα θυσιαστώ και θα τις δεχτώ......
Σ' αυτή τη χώρα είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς ποιός δουλεύει ποιόν!
Και αν βρεθείς με κανα 5αρι μυρια στο λογαριασμό σου, χωρίς να το ξέρεις, τι θα κάνεις μου λές...
-
Mύθος.
-
αυτό με το στυλό τραβηγμένο το κόβω...
-
Urban legend είναι. ψάξτε στο google nasa pen hoax.
-
το να 'ενδιαφερθουμε' δεν μου λεει τιποτα
να καθομαστε και να συζηταμε μπλα μπλα κ δηθεν προβληματισμοι κ @@ καπαμα στην τελικη
αυτο που θα μου ελεγε πολλα ειναι να σπασουμε τραπεζες και να πεταξουμε μολοτοφ στα σπιτια τους
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
το να 'ενδιαφερθουμε' δεν μου λεει τιποτανα καθομαστε και να συζηταμε μπλα μπλα κ δηθεν προβληματισμοι κ @@ καπαμα στην τελικη
αυτο που θα μου ελεγε πολλα ειναι να σπασουμε τραπεζες και να πεταξουμε μολοτοφ στα σπιτια τους
Τώρα να σου πω ότι διαφωνώ, θα σου έλεγα ψέματα...
TΙΣ ΟΙΔΕΝ?... [#4]