-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.023 / 6.208
Data Transferred (Sent/Received) [MB/MB]: 47,57 / 169,58
Output Power (Up/Down) [dBm]: 12,0 / 19,5
Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 14,5 / 34,5
SN Margin (Up/Down) [dB]: 9,5 / 8,5Σπύρο, κι αυτή μικρή διαφοροποίηση θεωρείται?
Πήρα email, από την Netone, ότι θα αναβαθμίσουν τις συνδέσεις από 18.1 έως 10.2, για να φτάνουν μέχρι και 24mbps!
ναι μη χαίρεσαι φάε γλάρο
με τέτοιες γραμμές (βλ. attenuation) Νίκο όσο είναι όλοι δέσμιοι του ΟΤΕ (ακόμα και με 3ο πάροχο) δε θα δούμε άσπρη μέρα..
εμένα συγχρονίζεται το ρούτερ στα 4.5 με 5 κι έχω noise margin 6dB, αλλά ταχύτητα δεν έχω δει ακόμα μεγαλύτερη 200+ από πριν που χα 2Mbit φταίει το χαμηλό noise και η αστάθεια της γραμμής?
-
Bαρέθηκα.
Απόψε το βραδάκι κάνω αίτηση για NetOne. Τους πήρα ένα αναγνωριστικό τηλέφωνο χτες και το αποφάσισα. -
Θα σε σκίσει ο Ντάφυ!!
-
εγω μετακομιζω και ακομα δεν εχω κανει αιτηση μεταφορας τηλεφωνου
... καλα για μεταφορα adsl δε συζητω! -
σημερα ειναι μερα ενεργοποιησης 2play..
οχι δεν ειναι πρωτη απριλιου... -
Xιουμοράδης.
Και σε μένα ενεργοποιήθηκε το 2play. Ενημερώθηκα χτές με sms -
γκρρρρρρρρρ
Θέλω κι εγωωωωωωωω
-
επιταχυναν καπως τα πραγματα...
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Bαρέθηκα.
Απόψε το βραδάκι κάνω αίτηση για NetOne. Τους πήρα ένα αναγνωριστικό τηλέφωνο χτες και το αποφάσισα.Done
-
Μανο τι εγινε με τη ΗΟL ? ? ?
Εχω κανει την αιτηση απο 2/1,ο εξοπλισμος ηρθε στις 3/1 κ περιμενω(μου ειπαν καμμια 25αρια-30 μερες)
-
τι λέει η netone γενικώς?
έχει καθυστερήσεις ή γίνεται γρήγορα η σύνδεση? `Οσον αφορά το θέμα τεχνικής υποστήριξης είναι όντως άμεση όπως ισχυρίζεται? -
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
τι λέει η netone γενικώς?
έχει καθυστερήσεις ή γίνεται γρήγορα η σύνδεση? `Οσον αφορά το θέμα τεχνικής υποστήριξης είναι όντως άμεση όπως ισχυρίζεται?3 περιπτώσεις που ξέρω προσωπικά, ανάμεσά τους κι ο kouk, είχαν συνδεθεί πλήρως σε 20 ημερολογιακές μέρες από την αίτησή τους. Στα 2-3 τηλέφωνα που τους πήρα για πληροφορίες και κατάθεση αίτησης σύνδεσης, σήκωσαν το ακουστικό σε δευτερόλεπτα.
-
οι πωλησεις παντα τα σηκωνουν γρηγορα.. για παρε κανενα τηλεφωνο την τεχνικη εξυπηρετηση να δεις...
(δεν εχω ιδεα για την νετονε) -
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Μανο τι εγινε με τη ΗΟL ? ? ?Εχω κανει την αιτηση απο 2/1,ο εξοπλισμος ηρθε στις 3/1 κ περιμενω(μου ειπαν καμμια 25αρια-30 μερες)
Πολύ δούλεμα Bagus και σε λάθος άνθρωπο.
Περισσότερο περίμενα για κοινωνιολογικούς λόγους, αφού την ψυλιάστηκα τη δουλειά από νωρίς. Έκανα μελέτη στην ανθρωπολογική ανικανολογία για 2,5 μήνες, αλλά μετά βαρέθηκα και είπα να βάλω ίντερνετ. Το χειρότερο δεν ήτανε η καθυστέρηση, ήταν τα ψέματα. Κάτι το οποίο προϋποθέτει ότι πιστεύουν πως απευθύνονται σε μαλάκες.
Το κερασάκι στην τούρτα ήταν χτες όταν τους ζήτησα να μου πουν τι ενέργειες έπρεπε να κάνω για να απεμπλακώ από τον αστείο οργανισμό τους, μου απάντησαν πως έφταιγε ο ΟΤΕ και γιατί δεν έπαιρνα τον ΟΤΕ τηλέφωνο να μου πει γιατί καθυστερεί η φορητότητα του αριθμού μου.
Να κάνω δηλαδή τη δουλειά τους! Μόνο αυτοί κι η McLaren! Tεμπελχανείο ολκής. -
Μακαρι να μην γινει ετσι με εμενα...
Ενταξει να περιμενω καμμια 10αρια μερες ακομα δεν ειναι προβλημα.αλλα 2,5 μηνες ειναι..
-
παντως ενταξει, πλακα πλακα, εγω φορθνετ ειχα και σε γενικες γραμμες δεν ειχα παραπονο... οποτε χρειαστηκε να μιλησω με τεχνικη υπηρεσια (2-3 φορες) καταφερα υστερα απο αναμονη, αλλα το προβλημα σχεδον διορθωνοταν..
κατι επαιζε με τους θορυβους και ενω κλειδωνε το ρουτερ γυρω στα 12 εχανε τον χρονισμο της η γραμμη...
αυτος ηταν και ο μοναδικος λογος επικοινωνιας με την τεχνικη υπηρεσια...
την πρωτη φορα το διορθωσαν, μετα απο λιγο αρχισαν παλι τα προβληματα..
στο τελος βρηκα τη λυση μονος μου..
αντι για ADSL2+ του εβαλα g.dmt και κλειδωνω στα 8000 χωρις προβλημα
απο σημερα, θα με χανετε τα απογευματα, μεχρι να ολοκληρωθει η διαδικασια μεταφορας της φορθνετ! -
μετα απο 1 1/2 μηνα με connx εχουμε και λεμε
ταχυτητα ονομαστικη 1024
ταχυτητα σε speedtest 978καλα!!!!
το νετ εχει πεσει 4 φορες στιγμιαια
καλα!!!!!!!
4 φορες που καλεσα την τεχνικη υποστηριξη
κατα την διαρκεια της εγκαταστασης γιατι προβλημα μεχρι στιγμης δεν εχει δημιουργηθει
χρονος αναμονης 2 δευτερολεπτα!!!καλα!!!!
κοστος connx 1024 +παγιο οτε πειπου 40 ευρω
40/30 μερες(εκτος φεβρουαριου που θα μου ερθει λιγο ακριβοτερα)
1,3 ευρω την μερα.
κοστος στην tellas που ημουνα πριν
30ευρω
30/4μερες που ειχα το μηνα internet
7.5ευρω την μερα!!!καλα!!!!
αρα τελικα connx συμφερει!!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Μακαρι να μην γινει ετσι με εμενα...
Ενταξει να περιμενω καμμια 10αρια μερες ακομα δεν ειναι προβλημα.αλλα 2,5 μηνες ειναι..
Κοίτα, περίμενε ως την ημερομηνία που σου έχουν πει και δες τι θα γίνει. Μπορεί να είσαι τυχερός και να γίνει η σύνδεση κανονικά, οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Αν όμως περάσει αυτή η ημερομηνία και σου πούνε 'η αίτησή φορητότητας δεν έγινε δεκτή από τον ΟΤΕ, υποβάλλαμε νέα αίτηση και περιμένουμε', κράτα μικρό καλάθι. Από κείνο το σημείο και ύστερα, αν δεν το είχα πάρει χαλαρά και στην πλάκα, θα είχα πάθει νευρικό κλονισμό.
- Μάλιστα. Πόσο θα περιμένω;
- Χμμμ δεν ξέρω ακριβώς, δεν έχουν δώσει ημερομηνία.
- Μπορεί δηλαδή να γίνει η σύνδεση αύριο, μπορεί σε 3 μέρες μπορεί σε 1 βδομάδα, μπορεί σε έναν μήνα;
- ...εμ, ναι κάπως έτσι.
- Ωραία. click
Λίγες μέρες αργότερα:
- Γεια σας, πως πάει η σύνδεσή μου, μεγαλώνει;
- Χμμμ, βλέπω η αρχική σας αίτηση απορρίφθηκε, έχουμε κάνει νέα αίτηση.
- Ναι το γνωρίζω αυτό. Ημερομηνία έχουμε;
- Ναι, 27 Δεκεμβρίου.
- 27 Δεκεμβρίου;;; Αυτό είναι 2 μέρες μετά τα Χριστούγεννα και 4 πριν την Πρωτοχρονιά!!! Ειλικρινά πιστεύεις πως θα είναι κανείς στο γραφείο του για να μου κάνει εμένα σύνδεση ίντερνετ;
- Ναι, θα έχετε συνδεθεί τότε.
- Μωρέ μπράβο! click
2 Iανουαρίου:
- Γεια σας καλή χρονιά.
- Καλή χρονιά! Πως μπορώ να σας εξυπηρετήσω;
- Τι γίνεται με τη σύνδεσή μου;
- Χμμμ βλέπω η αρχική σας αίτηση απορρίφθηκε, έχουμε κάνει νέα αίτηση.
- Α, απορρίφθηκε και η 27 Δεκέμβρη;
- Η ποια;
- 27 Δεκέμβρη μου είχε πει ένας τύπος πως θα είχα συνδεθεί. Αυτό έγινε μετά την απόρριψη της πρώτης αίτησης και μετά την υποβολή της δεύτερης. Μιλάμε τώρα για απόρριψη και της δεύτερης αίτησης;
- Μα δεν έχει γίνει τρίτη αίτηση...
- Και τότε πως μου είπε ο άλλος πως στις 27 θα είχα σύνδεση;
- Δεν έχουμε πουθενά τέτοια ημερομηνία ορισμένη από τον ΟΤΕ.
- Δηλαδή με δούλευε ο άλλος;
- ...
- Άντε καλά κρασά κοπελιά!
5 Ιανουαρίου
- Γεια σας... Τι γίνεται με τη σύνδεσή μου;
- Εμ... βλέπω η πρώτη σας αίτηση έχει απορριφθεί από τον ΟΤΕ, κάναμε δεύτερη και περιμένουμε ημερομηνία από τον ΟΤΕ.
- Ναι;...
- Εμ.. πότε έγινε η δεύτερη αίτηση;
- 4 Δεκεμβρίου.
- Από πέρσι και δεν έχουνε απαντήσει ακόμα ε;...
- Ναι.
- Εσείς σαν HOL, τι ακριβώς ρόλο βαράτε σε αυτές τις περιπτώσεις; Περιμένετε να ωριμάσει η αίτηση και να πέσει;
- Έχουμε υποβάλλει νέα αίτηση, θα προωθήσω πάλι το αίτημά σας στο τμήμα ενεργοποιήσεων μήπως επισπέυσουν τη διαδικασία.
- καλό σας βράδυ.
Όλα αυτά τα τηλέφωνα, γίνανε μετά από 10λεπτες αναμονές. Από προχτές έχει ξεκινήσει νέο σύστημα. Περιμένεις σε μικρότερη αναμονή, το σηκώνει μια και πριν προλάβεις να πεις τίποτα σου ζητάει το όνομα και το τηλέφωνό σου και σου λέει πως λόγω μεγάλου φόρτου, θα σε πάρουν αυτοί 'σε λίγο'.
2 φορές δοκίμασα (σε 2 διαφορετικές μέρες, προχτές και χτες) και δεν με πήραν ποτέ. Τη δεύτερη φορά κιόλας... της λέω 'όπα! Και χτες τα ίδια μου λέγατε, πως θα πάρετε. Και δεν πήρε κανείς ποτέ'! 'Θα σας πάρουμε οπωσδήποτε, σας λέω'. Δεν πήρε. Τους πήρα εγώ μετά πάλι. Για κάποιον λόγο που δεν μπορώ να προσδιορίσω, το σήκωσαν πολύ γρήγορα και δεν μου είπαν πως θα με πάρουν αυτοί. Τους ζήτησα τις ενέργειες που πρέπει να κάνω για να απενεργοποιήσω τη διαδικασία σύνδεσής μου με HOL. Μου είπαν (όπως προείπα) πριν κάνω αυτό, να πάρω τηλέφωνο τον ΟΤΕ και να τους ρωτήσω γιατί καθυστερούν. Δεν υπάρχουν τα άτομα, λέμε... Της ζήτησα τον αριθμό του fax για να στείλω αίτηση ακύρωσης. Με μισή καρδιά μου τον έδωσε και χωρίσαμε. -
Η προστασια του καταναλωτη κοιμαται ? ?
-
@cavallino
Καλό θα ήταν να κοινοποιούσες το fax και στην ΕΕΤΤ.http://www.eett.gr/opencms/sites/EETT/Contact/
http://www.eett.gr/opencms/sites/EETT/C ... index.html
Τι συνδεση ADSL και απο ποια εταιρια να κανω;