-
Aυτο το δηθεν με τρελαινει.
Ολοι τρελαμενοι στροφακιδες εχουν γινει, κανεις δεν παταει στην ευθεια η σε φαναρι....ολοι ζαρωνουν α βουνα απο τα στριψηματα τους.
Αυτα τα ολιγα απο εναν καγκουρα που για εναμησι χρονο κυκλοφορουσε με σεμισλικ (διαφορες μαρκες) παιρνοντας απο αυτα οτι περισοτερο μπορουσε σε στροφοδιαδρομες (μην πει κανεις οτι τα φορουσα για καοντρες μιας και το πολυ σκληρο πλαινο αλλα και οι περιστερες απωλειες απο νορμαλ λαστιχο δεν ειναι οτι καλητερο για κοντρα)ο οποιος δεν ειχε ουτε εχει κανενα προβλημα και καμια ενοχη να κανει μια 'κοντρα' σε καποιο φαναρι, για την ακριβεια το διακσεδαζει και του αρεσει
-
-
Πληθαινουν οι καγκουρες απ ό,τι βλεπω...
-
Ο mirage και εγω ρε αυστραλε εχουμε και λιγο γκαζι να σπινιαρουμε πες την πρωτη λιγο θα μας πεις και καγκουρες!
Και μην μου κανεις quote το κοματι που λεω οτι ειμαι καγκουρας....ποιητικη αδια (αδεια...αδοια...πως σκατα γραφετε? ) ηταν
-
οι ευθειες δεν ειναι διασκεδαστικες μονο αν εχεις καποιο πολυ αργο αμαξι.
αλλιως μπορει να ειναι εξισου διασκεδαστικες με τις στροφες. -
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Aυτο το δηθεν με τρελαινει.Ολοι τρελαμενοι στροφακιδες εχουν γινει, κανεις δεν παταει στην ευθεια η σε φαναρι....ολοι ζαρωνουν α βουνα απο τα στριψηματα τους.
Αυτα τα ολιγα απο εναν καγκουρα που για εναμησι χρονο κυκλοφορουσε με σεμισλικ (διαφορες μαρκες) παιρνοντας απο αυτα οτι περισοτερο μπορουσε σε στροφοδιαδρομες (μην πει κανεις οτι τα φορουσα για καοντρες μιας και το πολυ σκληρο πλαινο αλλα και οι περιστερες απωλειες απο νορμαλ λαστιχο δεν ειναι οτι καλητερο για κοντρα)ο οποιος δεν ειχε ουτε εχει κανενα προβλημα και καμια ενοχη να κανει μια 'κοντρα' σε καποιο φαναρι, για την ακριβεια το διακσεδαζει και του αρεσει
Πες τα Ρατανπλάνε!!! Τα έλεγα εγώ και παλιότερα και δεν με άκουγε κανείς!
-
-
Εεεκδηλώθηκεεεες!!! (που λέει και το άσμα...)
-
Βρε καλά τα λέει ο σκύλος
-
Πολύ καλά τα λέει, αν και περίεργο.
-
ρατ οσο και να προσπαθεις δε μπορεις να χτυπησεις το μυθο του μεσου φορουμα....στριβουμε με 200 οπουδηποτε..παρτο χαμπαρι..
επειδη οι απο πανω ειστε ολοι χομοζ δε σημαινει οτι θα λετε και οτι ναναι...
-
Εγώ είμαι κάγκουρας πάντως. Χόμο θα ήθελες να ήμουν για να σου την πέσω.
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ρατ οσο και να προσπαθεις δε μπορεις να χτυπησεις το μυθο του μεσου φορουμα....στριβουμε με 200 οπουδηποτε..παρτο χαμπαρι..επειδη οι απο πανω ειστε ολοι χομοζ δε σημαινει οτι θα λετε και οτι ναναι...
Ρε πζηλε ο μεσος φορουμας δεν πιανει 200 ουτε σε γκρεμο με ευνοικο τυφωνα....πλακα με κανεις?
-
Εσύ άλλαξε την υπογραφή σου, γιατί θα ξεσπάσω πάνω σου σήμερα και δε θα σε σώσει ούτε η φιλοζωική.
-
αλήθεια που ναι ο kid ?
-
Αγκαλιασμενος σαν το κοαλα σε κανα πλατανι
-
Όσο είναι Αθήνα δε μπαίνει.. μόνο από Γιάννενα.
-
Αγκαλιασμενος σαν το κοαλα σε κανα πλατανιΚουρεύτηκες εσύ ε?
-
Αγκαλιασμενος σαν το κοαλα σε κανα πλατανι -
Ο χρήστης nickolas έγραψε:
Στην πράξη όμως με την εκκίνηση συντελείται μια μεταφορά βάρους από εμπρός προς τα πίσω που εκμηδενίζει το πλεονέκτημα του προσθιοκίνητου.
Αυτό είναι τό μόνο σωστο από αυτά που γράφεις, με μια διαφορά: δεν εκμηδενίζει το πλεονέκτημα. Απλώς, το κάνει μικρότερο.
Μάλιστα... τα προσθιοκίνητα δηλαδή υποστηρίζεις ότι έχουν πλεονέκτημα στην εκκίνηση...
Αν κάτι είναι δύσκολο δε γίνεται αυτόματα και ενδιαφέρον.
Για μένα είναι ένα γελοίο άθλημα (από άποψη περιεχομένου) χωρίς κανένα λόγο ύπαρξης.
Ε άποψή μου είναι ότι με αγώνες dragster ασχολούνται κατεστραμμένοι κάγκουρες. Άποψή μου είναι, δεν είπα ότι έχω και το αλάθητο του Πάπα
Προσθιοκινητα Vs Πισωκινητα