-
κλειστή ή ανοικτή;;
edit R. λεςς. λάθος....
Σε αυτά που γράφει ο Λεωνίδας πιο πάνω πρόσθεσε έλεχο στις κολώνες Β, πίσω από τα καθίσματα, στις πόρτες κάτω στις απορροές, κάτω από τη φάσα (αν έχει) στο πίσω φτερό και στα κλασσικά μερσεντοσημεία (μαρσπιέδες, λεκανάκια πίσω κλπ κλπ).
Διπλή προσοχή στην ανοικτή!!!!!
Επίσης κοίταξε τα λαστιχάκια της οροφής να είναι σωστά γιατί θα σου χρεώσουν ένα πόδι και ένα χέρι για να τα αλλάξεις...
Τι μοτέρ; -
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Κλειστή, 280 SLC... Δυστυχώς έχουν κατατεθεί οι πινακίδες.Άρα όχι R ( ).
Εχει κανονικά νούμερα δλδ και έχουν κατατεθεί;
Ενδιαφέρεται κάποιος φίλος σου να το αγοράσει- που βρίσκεται το αυτοκίνητο;
Αν έχει σταθεί πολύ καιρό έτσι, καλύτερα να το δει κάποιος που ξέρει...
το μοτέρ του είναι το σωστό, βλέπω και a/c...
Να έχετε υπόψη σας ότι σε αυτά αυτοκίνητα μετράει καλύτερα η κατάσταση από την αρχική τιμή!! -
To αυτοκίνητο αυτό είναι το φίλου μου, και έχει μείνει σε ακινησία κάπου στα 3 χρόνια. Νούμερα δεν βρήκα, και από όσο ξέρω έχουν κατατεθεί. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορεί να ξανακυκλοφορήσει με κανονικές, έτσι;
Έτσι πως το είδα εγώ, βρίσκεται σε αρκετά καλή μηχανολογική κατάσταση. Λάδια οκ, υγρά φρένων οκ, παραφλού δεν είχε και αυτό είναι ένα θέμα.
Το a/c πρέπει να είναι έξτρα με τοποθέτηση εδώ.
-
Σ/Κ θεσ/νικη λέει για Τερκενλή και ότι άλλο'γλυκό' προκύψει?
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
To αυτοκίνητο αυτό είναι το φίλου μου, και έχει μείνει σε ακινησία κάπου στα 3 χρόνια. Νούμερα δεν βρήκα, και από όσο ξέρω έχουν κατατεθεί. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορεί να ξανακυκλοφορήσει με κανονικές, έτσι;Έτσι πως το είδα εγώ, βρίσκεται σε αρκετά καλή μηχανολογική κατάσταση. Λάδια οκ, υγρά φρένων οκ, παραφλού δεν είχε και αυτό είναι ένα θέμα.
Αν έχει κάνει προσωρινή κατάθεση στην εφορία, φυσικά και μπορεί να τα πάρει πίσω... αν όχι, δυστυχώς μόνο ιστορικές!
Ενδιαφέρεται να το πουλήσει;
(γενικά, όπως κατάλαβες και απο αυτά που σου είπε ο Λεωνίδας πιο πάνω, είναι πολύ πιο εύκολο να μαζέψεις μηχανικά από καρότσα... μηχανικά είναι εύκολο να βρεις τα πάντα και σχετικά φτηνα_πουλάει ένα 123 με ίδιο μοτέρ ένας φίλος, εδώ στο φόρουμ, ας πούμε, πάμφθηνα__ -
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
Σ/Κ θεσ/νικη λέει για Τερκενλή και ότι άλλο'γλυκό' προκύψει?κάνε πέρα εσύ!
ΔΕΝ σου αρέσουν τα κλειστά, Θυμάσαι; -
θες να παλέψουμε? ε ε ε
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
To αυτοκίνητο αυτό είναι το φίλου μου, και έχει μείνει σε ακινησία κάπου στα 3 χρόνια. Νούμερα δεν βρήκα, και από όσο ξέρω έχουν κατατεθεί. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορεί να ξανακυκλοφορήσει με κανονικές, έτσι;
Έτσι πως το είδα εγώ, βρίσκεται σε αρκετά καλή μηχανολογική κατάσταση. Λάδια οκ, υγρά φρένων οκ, παραφλού δεν είχε και αυτό είναι ένα θέμα.
Αν έχει κάνει προσωρινή κατάθεση στην εφορία, φυσικά και μπορεί να τα πάρει πίσω... αν όχι, δυστυχώς μόνο ιστορικές!
Ενδιαφέρεται να το πουλήσει;
(γενικά, όπως κατάλαβες και απο αυτά που σου είπε ο Λεωνίδας πιο πάνω, είναι πολύ πιο εύκολο να μαζέψεις μηχανικά από καρότσα... μηχανικά είναι εύκολο να βρεις τα πάντα και σχετικά φτηνα_πουλάει ένα 123 με ίδιο μοτέρ ένας φίλος, εδώ στο φόρουμ, ας πούμε, πάμφθηνα__Του είπα να ρωτήσει τον πατέρα του τι παίζει ακριβώς. Πάντως για κάποια χρόνια ήταν γραμμένος σε μια λέσχη κλασσικών, δεν θυμάμαι ποια. Θα έχω λεπτομέρειες αργότερα στην μέρα ελπίζω. Το ενδιαφέρον είναι καταρχήν να δούμε τι μπορεί να γίνει το αμάξι. Σε πρώτη φάση εκδήλωσε ο φίλος μου ενδιαφέρον να το συμμαζέψει και να το έχει για δική του χρήση, καθημερινή. Αν δεν γίνεται να κυκλοφορήσει με κανονικές πινακίδες, σκέφτομαι να κάνω μια νύξη για να το πάρω εγώ ως ιστορικό.
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
θες να παλέψουμε? ε ε εΔεν ντρέπεσαι; θα χτυπήσεις κάποιον που φοράει γυαλιά και είναι και σεβάσμιος γέροντας;;;;;
-
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Του είπα να ρωτήσει τον πατέρα του τι παίζει ακριβώς. Πάντως για κάποια χρόνια ήταν γραμμένος σε μια λέσχη κλασσικών, δεν θυμάμαι ποια. Θα έχω λεπτομέρειες αργότερα στην μέρα ελπίζω. Το ενδιαφέρον είναι καταρχήν να δούμε τι μπορεί να γίνει το αμάξι. Σε πρώτη φάση εκδήλωσε ο φίλος μου ενδιαφέρον να το συμμαζέψει και να το έχει για δική του χρήση, καθημερινή. Αν δεν γίνεται να κυκλοφορήσει με κανονικές πινακίδες, σκέφτομαι να κάνω μια νύξη για να το πάρω εγώ ως ιστορικό.Αν το αυτοκίνητο αξίζει τότε είναι πολύ καλό για ιστορικό... και για ραλάκια είναι ότι πρέπει (αν είναι και μάνιουαλ ακόμα καλύτερα) από ροπή αλλά και για χαλαρές βόλτες (με αξιοπιστία).
Μόνο πρόσεξέ το καλά γιατί μπορεί η ανακατασκευή να κοστίσει υπερπολλαπλάσια από την αγορά, Κωνσταντίνε!
Καλή τύχη! (βγάλε κι άλλες φωτό, πιο καθαρές στα σημεία που είπαμε για να σε βοηθήσουμε, αν μπορούμε καλύτερα!) -
Aυτόματο είναι...
Όταν το επισκεφτώ ξανά, θα βγάλω λεπτομερείς φωτογραφίες.
Ευχαριστώ προς το παρόν... -
δρδινο να το μαζέψει ο φίλος σου αλλά όχι για καθημερινή χρήση.
ακόμα και κανονικές πινακίδες να πάρει, ώστε να μην ανησυχεί για τις ιδιατερότητες των ιστορικών, δεν νομίζω οτι η καθ/νη χρήση αρμόζει.εσύ για ιστορικό πάρτο αλλά τι να το κάνεις. δεν ξέρω αν το παρατήρησες αλλά είναι ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ. τέσπα παλεύω και με εσένα αμα λάχει να ουμ
ο γέροντας D-Jet μόνο για προθέρμανση κάνειναι Αλξ όντως οι 107 και δει οι κλειστές σίγουρα δεν είναι τα αγαπημένα μου, το έχω πει και δεν το αναιρώ. άμα όμως δεν εκδηλωθεί ενδιαφέρον και κάτι γερόντια με γυαλιά πουν το οκ κάτι μπορώ να περιθάλψω και εγώ.
-
Δεν κατάφερα να έρθω να το δώ
C107 -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
C107Να πάτε να πάρετε μαζεράτια (πως τα λένε) που είναι για νέους... το 50% αυτά προτιμά!
Αυτά εδώ είναι για γέρους! -
Kαι ποιός σου είπε ότι δεν είμαστε γερόντια;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Kαι ποιός σου είπε ότι δεν είμαστε γερόντια;Ααααααα, μας τα τουμπάρετε τώρα....
Ρε πως αλλάζει ο άνθρωπος! -
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
C107Να πάτε να πάρετε μαζεράτια (πως τα λένε) που είναι για νέους... το 50% αυτά προτιμά!
Αυτά εδώ είναι για γέρους!Οχι δεν θα σου κάνουμε το χατίρι
Ακου για γερόντια...Αν στην ψηφοφορία ήταν η W140 σιγά μην προτιμούσα την Μαζετέτοια -
Classic Mercedes-Benz Forum