-
Tough Luck.....
Μάλλον έχει να κάνει με τελωνεία, δασμούς, ΦΠΑ, κλπ....
-
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
Tough Luck.....Μάλλον έχει να κάνει με τελωνεία, δασμούς, ΦΠΑ, κλπ....
Mα απ' ότι ξέρω τα cd μουσικής,λογισμικό και βιβλία δεν υπόκεινται σε δασμούς
-
Και εγώ έτσι νόμιζα... μέχρι που κλήθηκα να πληρώσω κάτι κερατιάτικα για δυο βιβλία που πήρα από το αμερικάνικο amazon... (ίσως γιατί εμείς έχουμε μειωμένο συντελεστή σε αυτά τα είδη)... Εκτοτε δεν ξαναψώνισα από το .com και παίρνω από τα ευρωπαϊκά.
-
Eγώ κάτι βιβλία τεχνικά που είχα πάρει πριν από 5 χρόνια περίπου γύρω στα 250$ δεν πλήρωσα τπτ.
Το ίδιο κι ένας φίλος μου που αγοράζει λογισμικό (γνήσιο)σχεδόν από κει στο 1/3 της τιμής που έχουν εδώ.
Σε κάτι μικροεργαλεία πλήρωσα τελωνείο.
Τα τελευταία χρόνια άλλαξε το σκηνικό? -
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Eγώ κάτι βιβλία τεχνικά που είχα πάρει πριν από 5 χρόνια περίπου γύρω στα 250$ δεν πλήρωσα τπτ.
Το ίδιο κι ένας φίλος μου που αγοράζει λογισμικό (γνήσιο)σχεδόν από κει στο 1/3 της τιμής που έχουν εδώ.
Σε κάτι μικροεργαλεία πλήρωσα τελωνείο.
Τα τελευταία χρόνια άλλαξε το σκηνικό?Μάκη, δε νομίζω. Μέσα στις γιορτές αγόρασα από Αμερική σετ ηχείων και μου ήρθε ένα κιβώτιο 15 κιλά με τα ΕΛΤΑ. Δεν πλήρωσα ούτε μισό ευρώ. Τα ίδια και η συμβία, που ψωνίζει συστηματικά γυναικείες σαχλαμάρες από ΗΠΑ
Μήπως το CD που θες να αγοράσεις είναι used ή ανοιγμένη συσκευασία; Αυτά όντως δεν τα στέλνει Ελλάδα το amazon.com.
-
Oxi Τάσσο.
Υπάρχει το ίδιο cd σε μετάχειρο και καινούριο.
Επέλεξα το καινούριο αλλά τπτ.
Τώρα που το λες,μήπως υπάρχει πρόβλημα γιατί το cd είναι διαθέσιμο από μεταπωλητή και όχι διαθέσιμο ως στοκ του amazon? -
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Τώρα που το λες,μήπως υπάρχει πρόβλημα γιατί το cd είναι διαθέσιμο από μεταπωλητή και όχι διαθέσιμο ως στοκ του amazon?Δυστυχώς, ναι. Στην Ελλάδα αποστέλλεται μόνο το στοκ του ίδιου του amazon.
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Τώρα που το λες,μήπως υπάρχει πρόβλημα γιατί το cd είναι διαθέσιμο από μεταπωλητή και όχι διαθέσιμο ως στοκ του amazon?
Δυστυχώς, ναι. Στην Ελλάδα αποστέλλεται μόνο το στοκ του ίδιου του amazon.
Nα είσαι καλά ρε Τάσσο!!
Απλά να ξέρουμε τι γίνετε.
Για ευρώπη φαντάζομαι δεν υπάρχει πρόβλημα. -
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Τώρα που το λες,μήπως υπάρχει πρόβλημα γιατί το cd είναι διαθέσιμο από μεταπωλητή και όχι διαθέσιμο ως στοκ του amazon?
Δυστυχώς, ναι. Στην Ελλάδα αποστέλλεται μόνο το στοκ του ίδιου του amazon.
Nα είσαι καλά ρε Τάσσο!!
Απλά να ξέρουμε τι γίνετε.
Για ευρώπη φαντάζομαι δεν υπάρχει πρόβλημα.Ρίξε μια ματιά εδώ:
http://www.amazon.co.uk/gp/help/custome ... d=14044781
Νομίζω ότι οι μεταπωλητές του Amazon (ακόμα και του αγγλικού) ΔΕΝ στέλνουν στην Ελλάδα
-
Nαι δεν στέλνουν.
Σε μερικά που είχα επιλέξει ευρώ αντί για λίρες αυτόματα μηδένιζε η τιμή και σου έλεγαν δεν γίνετε παράδοση εκτός αγγλίας.
Τι είναι αυτοί ρε -
Exει κατεβάσει κανείς μουσική από ΕΔΩ?
Είναι αξιόπιστοι όσο αναφορά την πληρωμή και γενικά τις συναλλαγές ή υπάρχει κάτι καλύτερο?
-
Εγώ δεν θα κατέβαζα επί πληρωμή. Νόμιμο ξενόμιμο, σιγά μη πληρώσω για ποιότητα mp3.
Στο http://www.play.com κοίταξες; Καλή εξυπηρέτηση και δωρεάν μεταφορικά.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Εγώ δεν θα κατέβαζα επί πληρωμή. Νόμιμο ξενόμιμο, σιγά μη πληρώσω για ποιότητα mp3.Εγώ θα κατέβαζα, όπως και το έχω κάνει, υπό όρους. Π.χ., από εδώ: http://niggytardust.com/ (παρόλο που μπορούσα να το κατεβάσω 'νόμιμα' και δωρεάν από το ίδιο σάιτ). Λέω όχι στο νταβατζιλίκι των δισκογραφικών, αλλά ναι στην απευθείας ενίσχυση των καλλιτεχνών.
Στο http://www.play.com κοίταξες; Καλή εξυπηρέτηση και δωρεάν μεταφορικά.
+1
-
Aπ το play.com αγοράζω πλέον δίσκους.
Τα mp3 είναι λύση για δίσκους που δεν μπορούμε πλέον να βρούμε,κυρίως κάτι κλασσικής βρήκα τα πάντα που έψαχνα!!
Αναγκαίο κακό αλλά τι να κάνουμε?
Και στα τορεντάδικα κι εκεί δε βρίσκεις τα πάντα,οπότε ποιός ο λόγος να ψάχνει και να χρονοτριβεί κάποιος? -
Popov-my toyz(12')
Big audio-big knob(12')
Deadmau5-everything is complicated(12')
Ferry Nipples-viggo(12')
Coburn-razorblade remixes(12')
Pako & Frederik-The alert (cd)Αυτα τα ολιγα
-
Κ.Βήτα -Αργος
-
Oi Va Voi - Oi Va Voi
-
Επιτέλους! Οι 2 Many DJs στην Ελλάδα
*14/1/2008
Άργησαν λίγο, αλλά επιτέλους ίσως οι καλύτεροι indie dance djs - σίγουρα από τους αγαπημένους μας εδώ στο mixtape.gr - οι 2 Many DJs έρχονται στην Αθήνα το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου για να προσφέρουν στην πόλη ένα από πολυσυζητημένα bastard pop show τους στο Fuzz.
Για όσους δεν γνωρίζουν τους 2 Many DJs, ας πούμε ότι είναι τα αδέρφια Stephen & David Dewaele από το Βέλγιο, γιοι του σπουδαιότερου - θρυλικού Βέλγου ραδιοφωνικού παραγωγού, οι οποίοι εκτός από την πιο «παραδοσιακή» pop/rock μπάντα τους τους Soulwax (ψάξτε ένα από τα καλύτερα albums του 1999 το 'Much Against Everyone Advise', υπήρξαν και παραμένουν πρωτοπόροι DJs ως Flying Dewaele Brothers και φυσικά ως 2 Many DJs.
Με τον δίσκο ορόσημο για την indie dance σκηνή, το αξεπέραστο για το είδος του 'As Heard On Radio Soulwax Part 2' τα αδέρφα Dewaele κατάφεραν μας εισάγουν στον - κουρασμένο πλέον η αλήθεια είναι - κόσμο των ατελείωτων πειραγμένων και εκκεντρικών mash-ups και remixes.
Από εκεί και πέρα, συνεχίζουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους ως remixers σε δεκάδες «πρώτα» ονόματα, από την Kylie και τον Robbie Williams έως τους LCD Soundsystem και τους Daft Punk. Επόμενο μεγάλο όνομα, οι Rolling Stones οι οποίοι ζήτησαν να τους κάνουν remix, που θα βγει μέσα στο 2008.
Αλλά πέρα από studio remixers, οι 2 Many DJs είναι ένα live/dj act από τα λίγα... Ρωτήστε και όσους τους απόλαυσαν στο Rock Ness Festival στη Σκωτία το περασμένο καλοκαίρι όπου όχι μόνο εμφανίστηκαν live ως Soulwax αλλά ήταν και headliners ως 2 Many DJs στην δική τους 'Radio Soulwax Arena' σκηνή.
Δεν συνηθίζουμε να το κάνουμε για dj events, αλλά όσον αφορά αυτό το μεγάλο πάρτυ που περιμένουμε με ανυπομονησία, το προτείνουμε όσο κανένα άλλο τον φετινό χειμώνα. *
**...Θερμοπαρακαλώ …. Εκλιπαρώ …
Οποιοδήποτε μέλος των 4T βρεθεί στην συναυλία να την γράψει και να την κάνει upload ( ή να μου την στείλει , με δικά μου έξοδα …contact via pm )
Εάν κάποιος από εσάς εχει γνωστούς στον «ηχο του Fuzz» ( που θα γίνει η συναυλία ) …αν μπορεί να πάρει «κόπια» από το dat του αρχειου ( που μάλλον θα κρατήσουν )
**
Για να πείσω τους «demi» να πάνε στην συναυλία και να με βοηθήσουν και αυτοί …
…ορίστε το tracklist από τα Χριστουγεννιάτικα Live των 2 Many Djs00:10 intro Village People - YMCA
01:40 Crookers - Love To Edit
02:20 ID
05:00 LCD Soundsystem - Get Innocuous (Soulwax remix)
08:10 ID
10:30 Prince - Head (Soulwax edit)
12:00 Laurent Wolf - The Crow
15:50 909D1SCO - Alien Attack
17:35 Vamp ??
18:45 Adam Sky feat Marc Stewart - We Are Aall Prostitutes (Crookers remix)
20:10 Justice - D.A.N.C.E. (Justice remix)
22:50 Daft Punk - Digital Love
25:30 In Flagranti - Paroli
26:20 Simian Mobile Disco - It’s the Beat
28:00 Technotronic - Pump Up the Jam
29:40 Sebastien Tellier - Sexual Sportswear (SebastiAn remix) + A+ - Enjoy yourself (instru disco edit) [sample de J-S Bach - 5ème Symphonie]
32:10 Midnight Juggernauts - Road to Recovery (D.I.M. remix)
36:10 MC Miker G & DJ Sven - Holiday Rap
38:00 Switch - A Bit Patchy
39:50 Led Zeppelin - Trampled Under Foot
41:30 Brodinski - Bad Runner
43:15 Eurythmics - Sweet Dreams (Erol Alkan Edit)
43:50 Bodyrox - Yeah Yeah
45:00 Mr. Oizo - Flat Beat
47:00 Frederico Franchi - Cream
48:15 ID
49:40 ID
50:10 Sepultura - Bloody Roots
51:45 Max Romeo & the Upsetters - I Chase the Devil
52:40 Prodigy - Out Of Space
54:00 Fischerspooner - Emerge (Junkie XL remix)
56:10 Mr Oizo – Stunt… και για να σας καλοπιάσω ορίστε και το συγκεκριμένο live για να ζεσταθείτε
http://www.megaupload.com/fr/?d=G0DDGA0O
-
Πω πω βρε παιδι μου πολυ καψουρα με τους soulwax
-
Το tracklist ειναι ομως λιγο weird
Τα τελευταια CD (LP) που αγορασατε....[#2]