-
xoxoλη να σου ζησει η κορη. οσο γι αυτο που λες με την μεταφορα, οντος ειναι μεγαλο προβλημα, οπως ηταν και το θεμα των ξενων πινακιδων που αυτο λυθηκε πιστευω πως σιγα σιγα και με την δικη μας παρεμβαση θα λυθουν καποια πραγματα, αρκει να μην τα περιμενουμε απο ανθρωπους που δυστυχως θελουν μονο προβολη και τιποτε αλλο
-
κουκίδη πρόσεχε τον σκύλο τον βάλανε για σένα.
-
Ο χρήστης ΧΟΧΟΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ έγραψε:
ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΓΛΕΝΤΑΩ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΠΟΥ ΑΠΕΚΤΗΣΑ ΣΗΜΕΡΑ.ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗ ΧΑΙΡΕΣΑΙ!!!
-
Αγαπητά μέλη του ΣΟΑΑΒΕ από σήμερα και μετά τελείωσε καί η συμπληρωματική έκθεση της εξελεκτικής επιτροπής ως εκ τούτου ότι γράφω από εδώ καί πέρα θα είναι αποκλειστικά τού μέλους τού συνδέσμου. Υπάρχουν εξελίξεις καί η κυριακή είναι κοντινή γιορτή όπως λένε. ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΣΟΑΑΒΕ ΓΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥς ΜΙΛΑΩ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΤΟΝ ΣΟΑΑΒΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ.
-
Ο χρήστης STRATELINO έγραψε:
κουκίδη πρόσεχε τον σκύλο τον βάλανε για σένα.Σκύλο είπες ?.........μισό...
Οπως είπε και ο...... alf τζαμποκατάσταση.
Κε Χόχολη να σου ζήσει !!!!!!!
-
ΧΟΧΟΛΗ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΚΟΡΗ.
ΣΤΡΑΤΕΛΙΝΟ ΑΝ ΒΑΛΑΝ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΦΟΒΙΣΟΥΝ,ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΟΥΝ & ΜΑΣΕΛΑ,ΑΝ ΤΟΝ ΒΑΛΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΑΙ,ΑΣ ΕΒΑΖΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ.
ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΩΡΑΙΟ & ΕΠΙΚΑΙΡΟ,ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟΝ σομπρεαβε , ΑΝΤΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ ΤΡΩΕΙ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ.
ΟΝΤΩΣ ΤΖΑΜΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ,ΤΗΝ ΤΥΦΛΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΑΙ. -
Να σου ζήσει η κοράκλα χοχολη , και όσο αναφορά το θέμα μάλλον σας ματιάσανε οι '' χαμουτζιδες !!!!!!!!!!
[color=darkred]Για κοιτάτε να συνέλθετε και να τα βρείτε χωρίς βαβούρες για το καλό όλων !!!!!!!!!!!!!
-
Στο καταλογο υποψ. του ΣΟΑΒΕ ειδα και χριστοπουλος και το αποτελεσμα. Τον ευχαριστησα καποια στιγμη περσι στο χορο του ΣΟΑΒΕ για αυτα που εγραφε για την προβολη του σπονσορα μου και εμενα για το προταθλημα. Εκεινος καταλαβε οτι τον προσβαλα ¨η τον ειρονευομουν και φωναζε τον Τσολακιδη να φερη τους μπραβους να με πεταξουν εξω απο το μαγαζι. Αυτο δεν εγινε φυσικα. Του ειπα μονο αυτο που επρεπε να ακουση. ΕΧΕΙΣ ΨΗΛΟΘΗ ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΓΟΝΙΖΟΜΕΝΟ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ. Εληξε το θεμα εκει. Το γραφω γιατι πρεπει να λεγονται δημοσια ολα αυτα και να χαρακτηριζονται. ΤΣΑΜΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ?
-
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ τρεμετε αγορια,υπαρχει νυφη με προικα δυνατο SAXO
-
Ο χρήστης ΧΟΧΟΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ έγραψε:
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ τρεμετε αγορια,υπαρχει νυφη με προικα δυνατο SAXOΚΑΛΟ!
ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ
-
Tελικά αρχίσανε να μετράνε, 3 το λάδι 3 το ξύδι 5 το λαδόξυδο άρα, κάτι δεν πάει καλά στον λογαριασμό καί από εδώ καί πέρα οι αποδέκτες να το βάλουν καλά στο μιαλό τους,πως οι κυνδυνολογίες περί ζημιάς στον σύνδεσμο καί να στρέφονται σέ εμάς τα βέλη... θα το καταλάβεται σιγά σιγά πιος θέλει το κακό του συνδέσμου πάμε λοιπόν μια πρώτη γεύση πάρτε λοιπόν μερικά νούμερα 935000 χιλιάδες ευρώ. θέλετε τίτλους΄' ΕΡΓΩΝ???? Ε ΚΎΡΙΟΙ ΘΕΛΕΤΕ.... για να δούμε ανάδειξη ευρύτερης περιοχής...... Διυθύνσεις θέλετε μπά είναι λίγο δύσκολα. Η μάλον είναι πολές... ΊΣΑΜΕ τρείς αχ ξέχασα είπαμε σιγά σιγά....πώς το λένε εκέινο πού λεει .. για οτιδήποτε οποιεσδήποτε απορίες καλέστε 6972333040..κουκιδη αγαπησιάρη οσκύλος το έφαγε τελικά το ποδάρι του. θώδορε μήπως θα ήθελες καμια 80.000 ευρω calmy pls. αχ καημένε ΚΑΡ....... δεν έγινε τελικά ο αγώνα σου την πρώτη φορα ε
-
ΜΕ ΤΟΣΑ ΛΕΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ?
-
ΟΛΗ Η ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛ. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΔΟΣΕΙ ΑΦΕΣΗ ΑΜΑΡΤΙΩΝ.ΟΙ ΚΟΥΦΟΙ ΑΚΟΥΝΕ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΝΟΥΜΕΡΑ
-
ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΚΟΚΚΑΛΟ?
http://www.youtube.com/watch?v=3AWjzCRC174
ΣΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ,ΤΡΩΣ ΤΟ ΠΟΔΙ ΣΟΥ & ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΟΒΟΣ ΝΑ ΦΑΣ & ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ. -
Συνεχεια λοιπον ....... για να βάλουμε και μερκά ονόματα να δούμε. Ο iluminati τι έπαθε τον ζώσαν τα φίδια .... χόχολη μακάρι να ήταν έτσι αλλά δυστυχώς υπάρχουν πολοί αφελείς που πιστέυουν έναν κόσμο αγγελικά πλασμένο για ιδέες κ.λ.π...... μήν συνδέεται τα νούμερα με ότιδήποτε άλλο γιατί άλλος έπεσε απο το μπαλκόνι άλλος έπεσε στις ρόδες του φορτηγού καί άλοι υπογράφουν οπότε εμάς δεν μας αγγίζουν αυτά τα νούμερα ψιλικατζήδες είμαστε γιά το μεροκάματο πάμε my frient u no. Οπως έλεγε ο χάρυ κλίν ( μα ακόμη δεν εμάθαμε τι ελέχθη στό μονρέ). Αλλά τι γίνεται πρός τα εκεί στο λαγκαδά πολές συζητήσεις .......ΓΙΑ ΠΡΟΧΘΕΣ ΜΙΛΑΩ ΧΟΧΟΛΗ Μου Μου Σου......
-
κουκίδη τελικά όπως είδες η όλη κατάσταση δεν είναι τζαμποκατάσταση γιατι όταν διεπίστωσες καί εσύ το τι γίνετε ανα τον κόσμο (άπιστε θωμά)τι είπες ..ΡΕ ΜΑΣΤΟΡΑ ΜΟΥ ΚΟΠΗΚΕ Η ΟΡΕΞΗ ΤΙ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΜΠΟΥΖΟΚΑΛΟΔΙΟ ΤΩΡΑ 1,5 ΕΥΡΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΡΕ ΣΥ..... ΣΩΤΗΡΗ Μου Μου Σου
-
Χοχολη ο εισαγγελέας θα αναλάβει να είσαι σίγουρος όχι από εμάς γιατί εμείς δεν μπορούμε. καί στό κάτω κάτω δεν μας ενδιαφέρει. την εκπομπή του τριανταφυλλόπουλου την είδες αν την είδες θα καταλάβεις.
-
Ο χρήστης STRATELINO έγραψε:
την εκπομπή του τριανταφυλλόπουλου την είδες αν την είδες θα καταλάβεις....ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. !!!!!
ΦΙΛΙΚΑ
Μ.Τ -
Μ.Τ Στο γήπεδο πως φωνάζουνε όταν είναι να μπή γκόλ Ε..Ε..ΕΡΧΕΤΕ Ε..Ε.. ΕΡΧΕΤΕ
-
Πάντως πρέπει να ξέρετε ότι το 1 θέμα της γενικής συνέλευσης άυριο δεν θα συζητηθεί κατόπιν απ'οφασης τού δικαστηρίου καί η οποία την παρέλαβε ο ίδιος ο κ. μαυροματίδης μαζί με τους δικηγόρους του χθές στίς 14.30 ποιό ειναι τό πρώτο θέμα ... γιά να δώ στό κινητό μου ..ωχ σβήστηκε αχ βρέ γυναίκα όλο σκαλίζεις το κινητό τι θα κάνω τώρα πού θα το βρώ ποιός να το έχει άραγε... ωπ... κουκίδη τι έγινε ρε ποιό είναι το πρώτο θέμα της γενικής συνέλευσης άυριο.. ο σκύλος που.....σομπρεαβε...υπολ....κατάλαβα ούτε εσύ πήρες sms στό κινητό αχ βρέ άτοιμη τεχνολογία χάθηκαν τα ελτά βρέ πρόεδρε να έχουμε ύσηχο το κεφάλι μας τώρα τι γίνετε κάποιος να να μού πεί γιατί θα πάω αδιάβαστος και θα χάσω το μάθημά μου Α..και αυτοί οι δικηγόροι πιοί ήταν βρέ παιδί μου... μην ήταν τ αστρο το λαμπρό μήν ηταν ο κίτσος ο΄λεβέντης αχ βρέ πώς του λέγανε κα... κυ... μπράβο μπράβο από νομική πλευρά σκίζουμε εύγε..ώπ γιά πες πάζη μου ποιό είναι το πρώτο θέμα της Γ.Σ τι..απαλαγή ΔΣ γιατί βρέ παιδί μου δέν θα γίνει αχ βρέ πάζη μου τι τις θέλεις τις αθήναις τα εν οίκω μη ενδήμω ψψψ μόνο
ΣΟΑΑΒΕ