-
κοιτα ουσιαστικα περαν απο την νταβατζοερτ που και καλα την πληρωνεις με τα λεφτα σου(αν και υπαρχει λυση μεσω του ταμειου δανειων & παρακαταθηκων να το κυνηγησεις δικαστικα) δεν μπορεις να διαμαρτυρεσαι για το τι εκπεμπουν τα καναλια
το ηθικο και πολιτικο προβλημα για μενα(για την ωρα δεν στοιχειοθετειται και νομικο) εχει να κανει με το εξης:
εφοσον οι συχνοτητες θεωρουνται δημοσιο αγαθο πως ειναι δυνατον να τις διαχειριζεται το κρατος μοιραζοντας τις δεξια κι αριστερα στον καθε Μπομπολα και Κυριακου και Κοντομηνα με μονο ελεγκτικο οργανο ενα ΕΣΡ που εχει αποδειξει την δουλοπρεπη και κατευθυνομενη δραση του τοσα χρονια,χωρις να ρωτησει εμενα τον κυριαρχο λαο?
-
Που σαι κυρίαρχε λαέ... Εγώ ακόμα δεν έχω μάθει τι κυλοτάκι είχε αγοράσει η 35αρα για τον monsieur le secretair που έλεγε στο επίμαχο DVD. Υπάρχει και η ανάγκη για πληροφόρηση του φτωχού κοσμάκη...
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Που σαι κυρίαρχε λαέ... Εγώ ακόμα δεν έχω μάθει τι κυλοτάκι είχε αγοράσει η 35αρα για τον monsieur le secretair που έλεγε στο επίμαχο DVD. Υπάρχει και η ανάγκη για πληροφόρηση του φτωχού κοσμάκη... -
Που σαι κυρίαρχε λαέ... Εγώ ακόμα δεν έχω μάθει τι κυλοτάκι είχε αγοράσει η 35αρα για τον monsieur le secretair που έλεγε στο επίμαχο DVD. Υπάρχει και η ανάγκη για πληροφόρηση του φτωχού κοσμάκη...ερχονται κι εκπτωσεις
-
Πάντως πρέπει να είναι καλό π%#τανάκι η λεγάμενη από τα λίγα που έχω δεν στην τηλεόραση.
-
Την είχε εξώφυλλο το βήμα πάντως... σιγά την γκόμενα.
-
Δεν έχω δει πρόσωπο, έκανα μια γενικότερη εκτίμηση.
-
Πάντως πρέπει να είναι καλό π%#τανάκι η λεγάμενη από τα λίγα που έχω δεν στην τηλεόραση.σιγα ρε σαυρα τελειως ειναι
ενα κοντοχοντρο μπαζο με ποδια σαν μπουκαλες πετρογκαζ
δεν το ριχνω στα σκυλια κλτρ...
-
ΣΕΜΝΑ...
ΠΑΙΔΕΣ.... -
Ξαναλέω δεν την έχω δει πρόσωπο. Αν έχει κάποιος να ρίξει μια φώτο να μορφώσει τους αμόρφωτους...
-
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
κοιτα ουσιαστικα περαν απο την νταβατζοερτ που και καλα την πληρωνεις με τα λεφτα σου(αν και υπαρχει λυση μεσω του ταμειου δανειων & παρακαταθηκων να το κυνηγησεις δικαστικα) δεν μπορεις να διαμαρτυρεσαι για το τι εκπεμπουν τα καναλιατο ηθικο και πολιτικο προβλημα για μενα(για την ωρα δεν στοιχειοθετειται και νομικο) εχει να κανει με το εξης:
εφοσον οι συχνοτητες θεωρουνται δημοσιο αγαθο πως ειναι δυνατον να τις διαχειριζεται το κρατος μοιραζοντας τις δεξια κι αριστερα στον καθε Μπομπολα και Κυριακου και Κοντομηνα με μονο ελεγκτικο οργανο ενα ΕΣΡ που εχει αποδειξει την δουλοπρεπη και κατευθυνομενη δραση του τοσα χρονια,χωρις να ρωτησει εμενα τον κυριαρχο λαο?
εμεις ειμαστε μαλακες που τα βλεπυμε...
καλυτερα να παρω μια ταινια σε dvd... -
Ξαναλέω δεν την έχω δει πρόσωπο. Αν έχει κάποιος να ρίξει μια φώτο να μορφώσει τους αμόρφωτους...
θες μηπως και το βιντεακι απο το dvd?
EDIT:Παρεξηγηση μαν,στον edie πηγαινε
-
οχι...
προτιμω ταινια...... -
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
Πάντως πρέπει να είναι καλό π%#τανάκι η λεγάμενη από τα λίγα που έχω δεν στην τηλεόραση.
σιγα ρε σαυρα τελειως ειναι
ενα κοντοχοντρο μπαζο με ποδια σαν μπουκαλες πετρογκαζ
δεν το ριχνω στα σκυλια κλτρ...
ε καλά και ο Ζαχόπουλος δεν ήτανε Σάκης Ρουβάς...
-
Μega, 'Πρωταγωνιστές', τώρα.
Όχι φυσικά για τον Θεοδωράκη , αλλά για τον Σπίθα, τον μάγκα των αστέγων.
-
Και για το άλλο το μωρό από Σιβηρία που 'χορεύει' στην παραλιακή.
Προσοχή όχι την Barbie γιατί αυτή είναι ex-Babbis Β' ΕΣΣΟ 2002 Ειδικές Δυνάμεις... -
ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΖΑ..ΖΑ..ΖΑΧΟΠΟΥΛΟ......
-
Είδε κανένας την τελευταία Θεματική Βραδιά του Κούλογλου στην ΕΤ1; Μιλάμε, έφριξα!
Οι ευαγγελιστές στις ΗΠΑ, είναι σχεδόν τρομακτικοί! Αν δείτε την πλύση εγκεφάλου που κάνουν στα παιδιά ΤΟΥΣ, θα τρομάξετε! Ούτε οι Ταλιμπάν δεν είναι τόσο δογματικοί!Εννοείται πως θεωρούν τον Μπους σωτήρα τουλάχιστον της ανθρωπότητας, στηρίζουν συντηρητικούς δικαστές κλπ και φυσικά τώρα θέλουν και τον καινούριο υποψήφιο των ρεπουμπλικανών που είναι και...πάστορας!
Μετά είχε και ένα απίστευτο ντοκιμαντέρ για τους οπαδούς μιας αίρεσης που είχαν φτιάξει ολόκληρη πόλη δικιά τους στην Γουινέα και τελικά αυτοκτόνησαν και αλληλοσκοτώθηκαν ομαδικά, 909 νεκροί!
Δεν την είχα ξανακούσει ποτέ αυτή την ιστορία!Συγκλονιστική εκπομπή, με ξενύχτησε στην τηλεόραση, αλλά άξιζε!
-
μου αρέσει που το ΣΚΑΙ προβάλλει 2 ωραίες εκπομπές, το Junkyard wars και το mythbusters.
επιτέλους κ κάτι που αξίζει από τα πρωινο-μεσημεριανά σκουπίδια των άλλων.
-
μόλις ανακάλυψα ότι ξαναξεκίνησε η ΖΩΝΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ η εκπομπή αυτοκινήτου της ΕΤ1.
τώρα παίζει και έχει κ συνέντευξη τον Σταθάκη σήμερα.
κάθε Σαββάτο 13.00
Τηλεόραση