-
Εμενα μου ΧΑΡΙΖΕ δισκοφρενα-16αρες(700 ευρω εκπτωση) προκειμενου να αγορασω αυτο της εκθεσης και με αδεια 2008...
Τελικα προτιμησα το ολοκαινουριο. -
Γειτονα βρηκες τον καλο δρομο??? αντε με το καλο να να το παρεις και καλα χιλομετρα!!!
Ελπιζω το κλιο να εχει την τυχη του yaris στα αλογα....
-
Ο χρήστης Mark έγραψε:
Τώρα για τα συνεργεία δεν ξέρω...Λόγω προσωπικής εμπειρίας ... τα συνεργεια της Renault είναι ακριβά ιδίως σε αναλώσιμα και σε ανταλλακτικά που ξέρουν ότι θέλουν αλλαγή ή είναι κατώτερης ποιότητας χωρίς να κάνουν κάτι γι'αυτά ... Ο ιμάντας χρονισμού κάθε 60.000 χλμ βγαίνει γύρω στα 650 με 700 ευρώ με την τοποθέτηση (γύρω στα 1000 με το σέρβις), τα ηλεκτρικά παράθυρα 300 ευρώ ή 250 τα μαιμού (τα οποία δυστυχώς ... χαλάνε), 80 ευρώ τα λάστιχα οροφής κλπ και γενικά όλες οι εργασίες είναι με χρονοχρέωση και τα ανταλλακτικά ακόμα και με 10% ή 15% έκπτωση αγγίζουν τιμές BMW ή Mercedes με το αυτοκίνητο να απαξιώνετε πολύ περισσότερο απο τα γερμανικά ή ιαπωνικά ... αντίστοιχα.
Λόγω προσωπικής εμπειρίας ... ή θα πρέπει να έχεις θείο τον αντιπρόσωπο ή να φύγεις μακριά ... όπως κάνω εγώ τώρα ... -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
ή να φύγεις μακριά ... όπως κάνω εγώ τώρα ...Και καλα θα κανεις!!!
Αληθεια οταν αγοραζεις κατι δεν κανεις ερευνα αγορας? στο συνεργειο γιατι πας στα τυφλα? μηπως αν ψαχνωσουν λιγο να σου ερχοταν ακομα και στα μισα το σερβις?
Παντως καινουριο αμαξι χωρις προβληματα δεν υπαρχει!!!
-
Έχεις δίκιο, αλλά στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο δεν το έψαξα όσο έπρεπε. Π.χ. όταν ρώτησα πόσο κάνει ο ιμάντας χρονισμού, μου είπαν πόσο κοστίζει το ανταλλακτικό και όχι όλο το κόστος αλλαγής ...
Δυστυχώς το να σε παραπλανήσει ένας πωλητής δεν είναι και πολύ δύσκολο!!!
Επιπλέον υπάρχει και η ελληνική νοοτροπία που την συναντάμαι και εδώ στο φόρουμ 'ολων μας τα αυτοκίνητα είναι τα καλύτερα του κόσμου' Ποιος θα πει ότι έπαθα κάτι, ή ότι έκανα λάθος επιλογή κλπ.
Προσωπικά έχοντας 3 αυτοκίνητα και έχοντας αλλάξει αλλα 2 έχω πλέον το κριτίριο (έστω και λίγο).
Στην ερώτηση σου αν πάς στα τυφλά ... δυστυχώς έτσι γίνεται. Πολλοί παίρνουμε αυτοκίνητα λόγω εμφάνισης ή επιδόσεων και δεν ρωτάμε καν για το μετά ... Ιδίως τώρα (που έχεις απόλυτο δίκιο) που καινούριο αυτοκίνητο χωρίς προβλήματα δεν υπάρχει!
Γι'αυτό πλέον έχω τους γνωστούς μου και προτιμώ τα αυτοκίνητα τους ή τις εργασίες τους ΜΟΝΟ απ'αυτούς. -
1000ε κανει πλεον το σερβις των 60?
-
Είναι και ο πληθωρισμός στη μέση.
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
1000ε κανει πλεον το σερβις των 60?στο ίμπιζα μου βγήκε 650 με αλλαγή τακάκια μπροστά και ακόμα τους βρίζω
-
Στο χιλιάρικο συμπεριλαμβάνονται τουλάχιστον τα αναλώσιμα του συνεργείου;
-
700 ευρώ ο ιμαντας χρονισμου και 300 σερβις με τα αναλώσιμα μαζί (εννοείται μετά απο έκπτωση 10%) = 1000 ευρώ ... περαστικά μου. Όταν οι αντίστοιχες εργασίες σε Passat κόστισαν περίπου 500 ευρώ επίσης σε εξουσιοδοτημένο.
-
οντως περαστικα γιατι η ταριφα των 60 ειναι καπου στα 550-600ε φουλ εξτρα..
υπαρχουν και ατομα που πληρωσαν λιγοτερα...σε ποια αντιπροσωπεια εγινε η ειδεχθης πραξη?
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
οντως περαστικα γιατι η ταριφα των 60 ειναι καπου στα 550-600ε φουλ εξτρα..υπαρχουν και ατομα που πληρωσαν λιγοτερα...σε ποια αντιπροσωπεια εγινε η ειδεχθης πραξη?
Σε 'γνωστή', επώνυμη, κεντρική αντιπροσωπία της Θεσ/νίκης ...
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
υπαρχουν και ατομα που πληρωσαν λιγοτερα...σε ποια αντιπροσωπεια εγινε η ειδεχθης πραξη?
κακως πηγες χωρις να ρωτησεις..αν και ακομα για αντιπροσωπεια εχω ακουσει μονο μια ακομη φορα 1 χιλιαρικο και μαλιστα σε αυτο το φορουμ για αθηνα ομως...
σε ρημαξαν!
τεσπα σε οποιο καινουριο αμαξι και να παρεις καλο ειναι να τη ψαχνεις σε αυτα τα θεματα...η ρενω γενικα 'καιει' στις αντιπροσωπειες και σε οδηγει αυτοματα στα εξουσιοδοτημενα που ειναι πιο φθηνα..
-
Σίγουρα. Μια φορά καίγεσαι!!!
Για καναδυό εξουσιοδοτημένα δεν μου είχαν πει καλά λόγια και φοβήθηκα . Τώρα την ψάχνω πολύ!!! -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
βρε δε κάνεις καμιά επιστολή διαμαρτυρίας στα κεντρικά και σε γαλλία (και σε κανά περιοδικό) ;
-
Όχι γιατί δεν αξίζει ... Δεν κάνουν τίποτα.
Μου αρκεί που απέτρεψα τουλάχιστον 10 από την αγορά τους και αποτρέπω ακόμα δείχνοντας τους φυσικά τιμολόγια και αποδείξεις ... Σ'αυτές τις περιπτώσεις την πληρώνει ολόκληρη η μάρκα και όχι μόνο ο αντιπρόσωπος ...
Εγώ τουλάχιστον την καλή πράξη να προστατευσω γνωστούς και φίλους, την κάνω. -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Όχι γιατί δεν αξίζει ... Δεν κάνουν τίποτα.
Μου αρκεί που απέτρεψα τουλάχιστον 10 από την αγορά τους και αποτρέπω ακόμα δείχνοντας τους φυσικά τιμολόγια και αποδείξεις ... Σ'αυτές τις περιπτώσεις την πληρώνει ολόκληρη η μάρκα και όχι μόνο ο αντιπρόσωπος ...
**Εγώ τουλάχιστον την καλή πράξη να προστατευσω γνωστούς και φίλους, την κάνω. **σωστός γιατί πολύ κρύβουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, λες και αφορούν..τον ανδρισμό τους
-
Εκεί που πήρα το δικό μου, κουβεντιάζαμε με τον πωλητή και μας είπε πάνω στην κουβέντα πως ετοιμάζονται οι γάλλοι να πάρουν οι ίδιοι την αντιπροσωπεία, και πως θα αναβαθμιστεί αρκετά μετά κλπ. Έχει ακούσει κανένας τίποτα σχετικό;
-
Ο χρήστης ACCENTWIZARD έγραψε:
Εμενα μου ΧΑΡΙΖΕ δισκοφρενα-16αρες(700 ευρω εκπτωση) προκειμενου να αγορασω αυτο της εκθεσης και με αδεια 2008...
Τελικα προτιμησα το ολοκαινουριο.Κι εγώ μάλλον το ίδιο θα έκανα. Εκτός αν αυτό της έκθεσης είχε ηλιοροφή... Αυτό που κάναμε test drive είχε και ήταν όλα τα λεφτά.. Αλλά +940 ευρώ και 3,5 μήνες παράδοση. Ειδικά το 2ο ήταν εντελώς αποτρεπτικό...
Κάτι άλλο, εκεί που έκανα test drive, μου είπε ο πωλητής πως αυτά με τις 16άρες ζάντες έχουν και πιο φουσκωμένα εμπρός φτερά. Ισχύει κάτι τέτοιο άραγε; Δεν έχω τύχει να δω από κοντά κανένα με 15άρες για να συγκρίνω... -
Φιλε cosneo ειπηδη αναφερεσε σε αντι/πο θεσσαλονικης να σου πω την δικια μου εμπειρια...
Αγορασα απο αθηνα ενα κλιο Ι 1,2 για τον πεθερο μου πριν απο 4 χρονια... το αμαξι πριν του το δωσω το περασα προσωπικα απο μεγαλο σερβις με ιμαντες τρομπα νερου, γενικο ελεγχο σε φρενα με μετρηση και οπτικο... και γενικα το εκανα φυλλο και φτερο!
Επειδη μεχρι να του το παω το ειχα για 20 μερες του εχειχα κανει σχεδον 4000χλμ σε ταξιδια με το που το εδωσα στον πεθερο μου αυτος εκανε αλλα 1000 και το πηγε για λαδια σε Μεγαλη καθετη μοναδα... την ποιο κοντινη στην σινδο (ονοματα δεν λεμε) το αποτελεσμα για τα λαδια??? 350
Renault Clio 2005