-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Πρεπει να ειναι πολυ υποχθονιος τυπος!Θα μας πηδήξει όλους αυτός... 3 μηνών είναι - δεν είναι, και μόλις είδε θηλυκό ξύπνησε ο Γκουσγκούνης μέσα του
-
Εμενα οταν ηταν κατι εβδομαδων, πηδουσε τα μαξιλαρια του σαλονιου
Η μανα μου ειχε φρικαρει αγοραζε μαξιλαρια συνεχεια γιατι τις τα μαγαριζε!
Εντωμεταξυ δεν το ακουμπουσε το μαξιλαρι....στον αερα το εκανε
-
Tι να πω εγώ που ο γάτος μου το κάνει σε εμένα....
Ο Ριρίκος μου!
-
Να παιρνεις προφυλαξεις!
-
-
να το χαιρεσαι ρε Krus
κι εγω προσπαθω να πεοσω τη μανα μου να παρει κανα σκυλακι τωρα που βγηκε στη συνταξη για να μην ασχολειται μαζι μου
-
-
Να σας παρουσιάσω κι εγώ το κατοικίδιό μου...
Λέγεται Sarah και είναι μια θυληκιά γατούλα σκέτος...καταστροφέας...
Τη μαζέψαμε με την αδερφή μου πριν 2,5 χρόνια από το Ζάππειο! Δεν πρέπει να ήταν πάνω από τριών εβδομάδων και αμέσως είχε έρθει για παιχνίδια και δεν ξεκολλούσε από πάνω μας...Ε, δεν ήθελε και πολύ, ήρθε στο σπίτι με συνοπτικές διαδικασίες.
-
LeMan, στο είπα εγώ, ο σκύλος γ@μ@ει
Να και το Μιατάκι, ο φουντωτός γάτος μου των 5 πλέον μηνών -και πολλά λέω.
Οι φωτό είναι από τη δεύτερη μέρα αφού τον έσωσε μια φίλη μου από τη μέση της Χαμοστέρνας όταν ήταν μόλις 10 ημερών Το αδελφάκι του πατήθηκε δυστυχώς
-
Ο πιστός μου μελομακάρονος Χάσκι.
-
ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ!!!
-
funkyreverend
είναι λίγο τεράστιο ή έχει κάνει περμαναντ;
(κοριτσάκι δεν είναι ρε; ) -
ρεα τη λενε...οχι ειναι κοντη και εχει αρκετα κιλα.. οχι παραπανω απο οσο πρεπει αλλα θα μπορουσε να χει λιγοτερα..
-
Απο οτι βλεπω παντως πρεπει να τραβαγε ελκηθρο ολη την ημερα με τετοια κουραση που εχει
-
κούκλα είναι πάντως...
-
και μεγαλο κωλοπαιδο...
τωρα με το δεντρο παμε και κοιμομαστε εκει το βραδυ.. και εννοειται οτι πρεπει οι πορτες ναναι ανοιχτες και αν πας να τη κλεισεις καθεται στη κασα... σαν τη σφιγγα!
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
και μεγαλο κωλοπαιδο...τωρα με το δεντρο παμε και κοιμομαστε εκει το βραδυ.. και εννοειται οτι πρεπει οι πορτες ναναι ανοιχτες και αν πας να τη κλεισεις καθεται στη κασα... σαν τη σφιγγα!
Την αφηνεις και καθεται στο αμαξι σου?
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
και μεγαλο κωλοπαιδο...
τωρα με το δεντρο παμε και κοιμομαστε εκει το βραδυ.. και εννοειται οτι πρεπει οι πορτες ναναι ανοιχτες και αν πας να τη κλεισεις καθεται στη κασα... σαν τη σφιγγα!
'πασχιζεις'...
-
Μακαρι αλλα εχει ακομα δρομο ο μλκς...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
και μεγαλο κωλοπαιδο...
'πασχιζεις'...
Δεν σε ειπα καγκουρα
Τι Κατοικίδιο Συντηρούμε?