-
210 στην Περιφερειακή; VTS 2lt είναι η Xsara;
-
Δεν ξες εεεε?????
Κοντρακια αντρα...
-
-
dino αυτον εννοω...στην αρχη δεν ηθελε να εισελθει στη μερσεντες αλλα μετα δεν εβγαινε με τπτ...του παει βρε αδερφε...
αντρεα σουβλακοποιησες το θεμα...
-
Ετσι κι'αλλοιώς,σε όποιο θεμα μπεις,τσίκνα μυρίζει.
-
Εμένα δεν με χαλάει καθόλου η τσίκνα πάντως.
-
μαλλον για το συμπλεκτη σου μιλαει...
-
Αλλό πράγμα το αστέρι παίδες
Εντυπωσιακά τα χιονολάστιχα που όλοι οι ταξιτζήδες της Καστοριάς επιλέγουν. Πέτρο λαμβάνεις? Άσε τα Kleber και βάλε Marangoni -
ο πετρος θα προτιμησει να βαζει αλυσιδες αποσο ειδα..
-
Pub ρε----------->(moderator Krusenblasternsenmen)
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ο πετρος θα προτιμησει να βαζει αλυσιδες αποσο ειδα..Ο Πέτρος καλά θα κάνει να προτιμήσει να βάλει κάτι άλλο.....
-
**Σεμνά ρε. Και παμπ.
Self-proclaimed wannabe mod after funky's intervention drdino**
-
Τους τα λέω εγώ αλλά δεν με ακούνε. Μην χαλάτε το τόπικο ρε
-
Tί λέτε για μάσα στον Χορτιάτη την Κυριακή;;;
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Tί λέτε για μάσα στον Χορτιάτη την Κυριακή;;;επιτέλους κάποιος λέει όταν έχουμε συνάντηση
ένα τηλ. οι υπόλοιποι δεν παίρνουν -
Έτσι την πάτησα κι εγώ...
**ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ! **
-
Ελάτε για μάσα στο σιδηροδρομικό σταθμό του Άγρα (μετά την Έδεσσα). Δεν σταματάνε επιβατικά τρένα, μόνο κάτι παλιά φορτηγά. Μια φορά περνούσα τις γραμμές με τα πόδια και το τρένο ξεκινούσε εκείνη την ώρα αλλά σταμάτησε και μου έκανε νεύμα ο μηχανοδηγός να περάσω. Ευτυχώς γιατί κινείται απελπιστικά αργά και ήταν πολύ μακρύ (θα κρύωναν τα σουβλάκια μέχρι να περάσει). Περνάει και ιντερσίτυ όμως (προσοχή, αυτό τρέχει).
Μπορείτε να ανεβείτε το πρωί για βόλτα στο Καϊμακτσαλάν (αλυσίδες) ή να πάτε το πρωί από Αριδαία στα λουτρά Πόζαρ (μαγιό) και να γυρίσετε από Έδεσσα.
Το πολυτελέστατο εστιατόριο βρίσκεται μέσα στο σ.σταθμό του Άγρα
-
Nαι ρε τεμπέληδες, ελάτε προς τα πάνω μια φορά! (αν και Κυριακή δεν με βολεύει, θαρρώ )
-
Εγώ τους ψήνω να ανέβουμε Χάρη (αλλά και να κατέβουμε) αλλά αυτοί τρώνε μόνο στα φριδάιζ παρέα με γκόμενες.
-
αξιζει αυτο που λεει ο ηρωικος βασιλιας της σπαρτης?
αλυσιδες να μη χρειαζεται να βαλουμε κτλ κτλ και μπορει να βρουμε καμια μερα φρι...
fridays? ο γνωστος γκομενισκος εκει πηγε?
Συναντήσεις Θεσσαλονίκης-Εμείς και τα παϊδάκια (από ψάρι)