-
Παιδια καλησπερα!
Θελω τα φωτα σας σε ενα θεματακι που με απασχολει..
Τελη Οκτωβριου ξεχρεωνω το Ραλακι μου και θα ηθελα να μου πειτε τι χρειαζεται (αναλυτικα αν γινεται ) για να κανω μεταβιβαση κυριοτητας.Απο την Εθνικη τραπεζα στο ονομα μου!
Σας ευχαριστω πολυ.
-
Παιδια καλησπερα!
Τελη Οκτωβριου ξεχρεωνω το Ραλακι μου και θα ηθελα να μου πειτε τι χρειαζεται (αναλυτικα αν γινεται ) για να κανω μεταβιβαση κυριοτητας.Απο την Εθνικη τραπεζα στο ονομα μου!
Σας ευχαριστω πολυ.
-
Παιδια καλησπερα!
Σας ευχαριστω πολυ.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Παιδια καλησπερα!
Σας ευχαριστω πολυ.
Δεν πρεπει να ειναι απο την Τραπεζα αλλα απο τον εμπορο που το αγορασες.
Οταν τελειωσαν οι δοσεις πηγα Φωτοτυπια της αδειας στον εμπορο.Περιπου μετα απο δεκα μερες με ειδοποιησε να παω να παρω μια συμβολαιογραφικη πραξι στην ποια ανεφερετο η αρση της κυριοτητος εκ μερους του.
Επομενο βημα ηταν στο Υπ. Συγκοινωνιων με αδεια και πραξι.
Εβαλαν σφραγιδες στην αδεια και αντιο.
Αυτα πριω δυο χρονια ,δεν ξερω αν αλλαξε τιποτα απο τοτε.Καλοριζικο. -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Παιδια καλησπερα!
Σας ευχαριστω πολυ.
Δεν πρεπει να ειναι απο την Τραπεζα αλλα απο τον εμπορο που το αγορασες.
Οταν τελειωσαν οι δοσεις πηγα Φωτοτυπια της αδειας στον εμπορο.Περιπου μετα απο δεκα μερες με ειδοποιησε να παω να παρω μια συμβολαιογραφικη πραξι στην ποια ανεφερετο η αρση της κυριοτητος εκ μερους του.
Επομενο βημα ηταν στο Υπ. Συγκοινωνιων με αδεια και πραξι.
Εβαλαν σφραγιδες στην αδεια και αντιο.
Αυτα πριω δυο χρονια ,δεν ξερω αν αλλαξε τιποτα απο τοτε.Καλοριζικο.To αυτοκινητο αγοραστηκε με χρηματοδοτηση που συναψε η αντιπροσωπεια αν βοηθησα..
-
Psaxe na vris to timologio agoras tou aytokinitou.
Me tin firma pou anagrafete sto timologio tha synenoithis gia ta peretero vimata sou.
Rota kai ton politi apo opou to pires.Aytos prepi na xeri kalytera apo mena. -
Όταν είχα ξοφλήσει το παλιό μου αμάξι, πρώτα ήρθε χαρτί από την τράπεζα που έλεγε ότι δεν χρωστάμε άλλο. Το χαρτί αυτό το πήγα στην έκθεση που είχαμε αγοράσει το αυτοκίνητο, και μετά από μερικές μέρες μας δώσανε μια υπεύθυνη δήλωση που μαζί με την άδεια πήγα στο υπουργείο(ευτυχώς που είναι και δίπλα μου
) και σε 5 λεπτά ξεμπέρδεψα. Το μόνο που κάνουν είναι να σου βάλουν μια σφραγίδα δίπλα από εκεί που γράφει παρακράτηση κυριότητας, η οποία γράφει ότι έγινε άρση της παρακράτησης, και μια υπογραφή.
-
**Παιδια ξερει κανεις σιγουρα? **
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
**Παιδια ξερει κανεις σιγουρα? **η εταιρεια που στο ονομα της εγινε η παρακρατηση κυριοτητας ειναι υποχρεωμενη μετα την εξοφληση της οφειλης να στειλει στον ενδιαφερομενο δηλωση οτι εχει εξοφληθει το δανειο για την αγορα του αυτοκινητου και με αυτο το χαρτι μαζι με την αδεια κυκολοφοριας πας στην δ/νση συγκοινωνιων που ανηκεις και τα καταθετεις για να σου κανουν αρση παρακρατησης σφραγιζοντας σου την αδεια στο καταλληλο σημειο που αναγραφεται σχετικα.
τα ιδια εγραψε νωριτερα και αλλος φιλος και αυτα ισχυουν..........θα μπορουσες να παρεις ενα τηλεφωνο στην εταιρεια αυτη και να τους ρωτησεις μηπως πρεπει να πας ο ιδιος να το παρεις απο εκει για πιο συντομα και πιο σιγουρα κιολας.
θα πρεπει να τους δειξεις ή να τους στειλεις με φαξ την αποδειξη καταθεσης τραπεζας ή ταχυδρομειου για την τελευταια δοση γιατι περναει και καποιος χρονος μεχρι να ενημερωθουν για αυτην. -
πήρα σήμερα τηλ. για να μου πουν τι χρειάζεται για να έρθει η κυριότητα του αυτοκινήτου σε μένα μιας και το ξεχρέωσα πριν 10 μέρες.
εγώ το είχα πάρει από 'μάντρα' και πήρα εκεί τηλ.
μου είπε λοιπόν να περιμένω να μου έρθει το χαρτί από την τράπεζα ότι ξεχρέωσα το αυτοκίνητο και με αυτό το χαρτί να πάω από εκεί να μου γυρίσει την κυριότητα σε μένα.αν βέβαια το δάνειο σου είναι από την eurobank θα πρέπει να βγάλεις πρώτα ένα κωδικό ( για λόγους ασφαλείας λένε!!!) και μετά να σου στείλουν το εξωφλητικό χαρτί.
αλλιώς δεν μπορούν λένε να στο στείλουν. αυτό θα σταλεί σε 3-5 εργάσιμες μέρεςελπίζω να σε βοήθησα λίγο.
-
η εταιρεια που στο ονομα της εγινε η παρακρατηση κυριοτητας
Eννοεις την Εθνικη τραπεζα?Γιατι λογικα απο εκεινους εγινε η παρακρατηση εφοσον η αντιπροσωπεια εχει παρει τα χρηματα.
τα ιδια εγραψε νωριτερα και αλλος φιλος και αυτα ισχυουν..........
Ναι και σας ευχαριστω ολους!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Eννοεις την Εθνικη τραπεζα?Γιατι λογικα απο εκεινους εγινε η παρακρατηση εφοσον η αντιπροσωπεια εχει παρει τα χρηματα.
[:
ναι........την παρακρατηση την κανει αυτος που βαζει τα χρηματα αντι για σενα.
εαν λοιπον η εθνικη ειναι αυτη απο εκει θα παρεις και το χαρτι για να πας στο υπουργειο μετ. για την αρση της παρακρατησης
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Εγώ θα σου έλεγα, να περιμένεις να σου έρθει χαρτί πρώτα από την τράπεζα ότι ξεχρέωσες, και μετά να πας με αυτό στο κατάστημα που αγόρασες το αυτοκίνητο. Αυτοί θα σου δώσουν ότι άλλο χρειάζεται, και θα σου πουν ακριβώς τι να κάνεις.
-
**specially thnx to everyone! **
ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΚΥΡΙΟΤΗΤΑΣ