-
Κατεβαίνει ένας πατέρας τη σκάλα, τραβώντας το παιδί του από το πόδι.
Όπως κατεβαίνει το κεφάλι του παιδιού χτυπάει στα σκαλιά.
Ένας κύριος που ανεβαίνει τη σκάλα του λέει:
'Μα τι κάνετε, το καπελάκι του παιδιού θα πέσει!'
'Μην ανησυχείς φίλε μου, το έχω καρφώσει! -
παει η γιαγια στο δωματιο της εγγονης και την βλεπει γυμνη.
'Γιατι κοριτσακι μου εισαι γυμνο; θα πουντιασεις'
'οχι γιαγια φοραω τα ρουχα του ερωτα' απαντα το κοριτσακι.
φευγει η γιαγια, μα το αλλο βραδυ ηταν και αυτη γυμνη στο κρεβατι
μπαινει μεσα ο παππους και την ρωτα 'γιατι μωρη εισαι γυμνη;'
'μα δεν ειμαι γυμνη φοραω τα ρουχα του ερωτα!' του λεει.
και ο παππους,
'ε και δεν μπορουσες να τα σιδερωσεις λιγακι;' -
Ενας Ποντιος αναβει ενα σπιρτο, δεν αναβει. το πεταει, και αναβει ενα
δευτερο. Ουτε αυτο αναβει και το πεταει. Αναβει ενα τριτο και αυτο
αναβει.- 'Α, ωραια, αυτο ειναι καλο' λεει και το ξαναβαζει στο κουτι!
-
Καπετανιε, μας τελειωσαν τα καυσιμα! Δεν παμε ουτε ενα μιλι μπροστα!
-ε, τοτε να παμε πισω. -
Ο Μητσος συναντα στο δρομο τον Τακη, φιλο που εχει μερικους μηνες να
τον δει. Ο Τακης φορα στο στομα του μια μαυρη κορδελα...- Ρε Τακη τι χαμπαρια; Τι 'ναι αυτο το πραγμα στο στομα σου ρε;
Πονοδοντος; - Μπα Μηστο μου...
πενθος. πεθανε η πεθερα μου... - Τι λες ρε παιδί μου... Καλα ομως ρε... Το πενθος το φορανε στο
μπρατσο! - Ναι αλλα γελαω ο πουστης!
- Ρε Τακη τι χαμπαρια; Τι 'ναι αυτο το πραγμα στο στομα σου ρε;
-
Ένας νέος τηλεγραφεί στην αδερφή του : 'Απέτυχα εξετάσεις.
Προετοίμασε πατέρα.'
Κι εκείνη του απαντά : ' Πατέρας προετοιμάστηκε. Προετοιμάσου και εσύ.' -
Ο χρήστης chazlp1989 έγραψε:
Προετοίμασε πατέρα.'
Κι εκείνη του απαντά : ' Πατέρας προετοιμάστηκε. Προετοιμάσου και εσύ.'καταιγισμος απο ανεκδοτα φιλε
Που τα βρηκες? -
Ο χρήστης doom1983 έγραψε:
Προετοίμασε πατέρα.'
Κι εκείνη του απαντά : ' Πατέρας προετοιμάστηκε. Προετοιμάσου και εσύ.'καταιγισμος απο ανεκδοτα φιλε
Που τα βρηκες?Φίλη θες να πεις...
Όποτε βρήσκω καλό ανέκδοτο το κρατάω στον υπολογιστή μου...
Αυτά είναι μόνο ένα μικρό δείγμα...
Γύρνα και στις προηγούμενες σελίδες... -
Ενταξει αν ειναι να κρατας τα καλα ανεκδοτα, εδω γιατι βαζεις και αρκετα μουφες?
Νο οφενς κιολας.
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Ενταξει αν ειναι να κρατας τα καλα ανεκδοτα, εδω γιατι βαζεις και αρκετα μουφες?Νο οφενς κιολας.
Να σταματήσω να ποστάρω τότε;
-
Οχι ρε, ποσοτητα εχεις, απλα καντην λιγο πιο ποιοτικη!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Οχι ρε, ποσοτητα εχεις, απλα καντην λιγο πιο ποιοτικη!Κάποια στιγμή θα έφταναν και μερικά ξενέρωτα...
-
Και συνεχίζω...
-
ωχ
-
έλα πλάκα κάνω
χτύπα κι άλλο θα τ'αντέξω
συνέχισε
-
Αργότερα λίγο...
Πάω να τσιμπήσω κάτι... -
Να 'μαι πάλι!
-
Ένας δραπέτης, καταδικασμένος σε ισόβια για φόνο, έχει εκτίσει 25 χρόνια.
Ενώ προσπαθεί να κρυφτεί, μπαίνει σε ένα σπίτι νεόνυμφων, δένει τον άντρα σε μια καρέκλα στη μια άκρη του δωματίου και δένει και τη γυναίκα στο κρεβάτι. Ανεβαίνει στο κρεβάτι, πάνω από τη γυναίκα, και φαίνεται να της φιλάει το λαιμό. Μετά σηκώνεται και φεύγει από το δωμάτιο.
Αμέσως ο σύζυγος σέρνεται με την καρέκλα του μέχρι το κρεβάτι και ψιθυρίζει στη γυναίκα του:
- Αγάπη μου, αυτός ο τύπος δεν έχει δει γυναίκα για πολλά χρόνια. Τον είδα που σου φίλησε το λαιμό και μετά έφυγε βιαστικά. Απλά συνεργάσου και κάνε ό,τι σου ζητήσει. Αν θέλει να κάνει σεξ μαζί σου απλά συμφώνησε και προσποιήσου ότι σου αρέσει. O, τι κι αν κάνεις, μην του πας κόντρα και μην τον εκνευρίσεις. Πάνω σου κρέμονται οι ζωές και των δυο μας. Δείξε δύναμη και να θυμάσαι ότι σε αγαπώ.
Μόλις η ημίγυμνη γυναίκα ξεπερνά το σοκ από αυτά που ακούει, λέει:
- Γλυκέ μου, αισθάνομαι πολύ ανακουφισμένη που το βλέπεις έτσι. Έχεις δίκιο, αυτός ο τύπος δεν έχει δει γυναίκα για χρόνια αλλά δεν μου φιλούσε το λαιμό. Μου ψιθύριζε στο αυτί. Είπε ότι σε βρίσκει πολύ γλυκούλη και με ρώτησε αν έχουμε βαζελίνη στο μπάνιο. Δείξε δύναμη και να θυμάσαι ότι κι εγώ σε αγαπώ.
-
Είναι ένα ζευγάρι μεσηλίκων και παρακολουθεί τηλεόραση. Ο σύζυγος κάπου βαριέται και για να απασχοληθεί, πετάει στον αέρα φιστίκια που τα πιάνει με το στόμα του. Κάποια στιγμή χάνει την αυτοσυγκέντρωση του και ένα φιστίκι του μπαίνει στ' αφτί. Προσπαθεί να το βγάλει αλλά τίποτα, και όχι μόνο αυτό, αλλά το άτιμο μπαίνει ακόμη πιο μέσα. Το συζητούν με την κυρία του και αποφασίζουν να πάνε στο νοσοκομείο. Φορούν τα παλτά τους, ανοίγουν την εξώπορτα και εκεί πέφτουν επάνω στην κόρη τους που εκείνη την ώρα επέστρεφε από το σινεμά με τον φιλαράκο της. Τους λένε τα καθέκαστα και ο νεαρός εξηγεί ότι είναι φοιτητής της Ιατρικής και γι' αυτόν δεν είναι τίποτα να του βγάλει το φιστίκι με μια απλή επέμβαση. Του πιάνει με τα δυο του δάκτυλα την μύτη, του λέει να φυσήξει πολύ δυνατά τη μύτη του και..... ω του θαύματος.... το φιστίκι εκσφενδονίζεται από τ' αφτί και ο άνθρωπος ανακουφίζεται και γλυτώνει και το νοσοκομείο. Το βράδυ σχολιάζουν με τη γυναίκα του το συμβάν........
- Το παιδί, λέει η γυναίκα, φαίνεται ικανό, φαντάζομαι ότι θα γίνει ή καλός Παθολόγος ή πολύ καλός χειρούργος. Ο άντρας της την ακούει σκεπτικός.....
- Δεν ξέρω, της απαντάει τι γιατρός θα γίνει, αλλά......αν κρίνω από την μυρωδιά των δακτύλων του........ βλέπω να γίνεται σύντομα...... γαμπρός μας!!!.....
-
Σε ένα αεροπλάνο της American Airlines κάθονται δίπλα ? δίπλα ένας Αμερικάνος , ένας Έλληνας και ένας Αφγανός . Πάει η αεροσυνοδός στον Αμερικάνο και του λέει :
- Καλημέρα σας κύριε . Θέλετε να σας προσφέρουμε κάτι να πιείτε ; .
- Μάλιστα απαντάει ο Αμερικάνος , Θα ήθελα ένα whiskey .
- Εσείς κύριε θα θέλατε κάτι να πιείτε ρωτάει η αεροσυνοδός τον Έλληνα .
- Ναι βέβαιος απαντάει ο Έλληνας , Θα ήθελα και εγώ ένα whiskey .
- Εσείς κύριε , θα πιείτε κάτι ; Ρωτάει η αεροσυνοδός τον Αφγανό .
Και ο Αφγανός απαντάει : - Όχι ευχαριστώ θα οδηγήσω σε λίγο !
Ανέκδοτα [#5]