-
Στο 106 ναι, στο 307 που έχει ο σουμπεριμπίλις μπορεί και να τα βγάζει από τον συνοδηγό. Αν και δύσκολο γιατί ο χώρος είναι περιορισμένος από εκεί.
-
Επειδή είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα με το γρήγορο τακ τακ των φλας, σε εμένα έφταιγαν τα φις που μπαίνουν οι λάμπες των φλας, τα οποία δεν έκαναν και τόσο καλη επαφή. Οταν στο ξανακάνει ρίξε μια ματιά να δεις αν κάποιο απο τα δυο φλας δεν αναβοσβήνει (πάντα τα 2 μπροστινά το κάνουν).
Ανοιξε το καπώ και δοκιμασε να πιέσεις λίγο το φις, αν αρχίσει να αναβοσβήνει κανονικά, θέλουν άλλαγμα. -
Σε μένα πάντως για καλή μου τύχη τα νερά έβγαιναν μπροστά από τα καναλάκια της υπερχείλισης. Φυσικά το ψυγείο καλοριφέρ ήταν Valeo
-
Ρε πείτε και άλλα, να μου κάνετε την καρδια περιβόλι... καινούριο αμάξι να κάθομαι να κοιτάω αν τρέχουν νερα!
-
Οχι και καινουριο ρε φιλε, πανω απο 6-7 μηνες το εχεις!
Τσεκαρε για το ζουαν, για βαση μηχανης και για συνχρονιζε δευτερας, απο εκει και περα εχει μακρυ καταλογο!
-
πες οτι με κάνεις πλακα τώρα!
-
ΕΛΕΟΣ ρε Θανάση ΕΛΕΟΣ
-
Μην τσιμπάς ρε Θάνοοοο...
-
-
-
-
Εισαι ωραίος
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
:lipsealed: πες οτι με κάνεις πλακα τώρα!Ψυχραιμια...
-
Mην τον αγχώνετε τον ανθρωπο.
Πάντως τα περισσότερα προβληματα στα 307 , τα είχε η φουρνια 2001-2003, απο εκεί και ύστερα βελτιώθηκαν αισθητά τα πράγματα.
-
αχαχαχα φοβερος ο σκυλος!
Ρε ενταξει να μην τον προειδοποιησω? Ψεματα λεω?
-
Ε ναι. Πέρα από το ζουάν, βάσεις μηχανής δεν κόβει τόσο εύκολα το 307/207, ενώ ούτε τα συγχρονιζέ είναι τόσο ευπαθή όσο αυτά των 106.
-
πφφφφφ...παει χαλασανε και οι Γαλλοι δλδ!
-
Τελικά πέσατε μέσα. Ψυγείο καλοριφέρ είναι αλλα δεν το έχουν σαν ανταλακτικό και πάει με παραγγελία, κλαψς σνιφ
-
Παίζει να είσαι ο πρώτος με 307 που ακούω για τέτοια ζημιά... Τι χρονολογίας και πόσα χλμ έχει το αμάξι;
-
Από after sales καλά τα πάμε...
Στο αμάξι μου, μεταξύ της πόρτας του πορτμπαγκάζ και του αμαξώματος το χρώμα σαν να έφυγε. Δεν ξέρω ακριβώς τι και πώς, αλλά θα ξαναβαφτεί το σημείο στα πλαίσια της εγγύησης. Το αμάξι θα μείνει μέσα για 2 μέρες.
Αυτοκίνητα αντικατάστασης δεν δίνουν γιατί πρέπει το αμάξι να έχει ακινητοποιηθεί από βλάβη. Πάμε μια δόση
Δηλαδή με υπαιτιότητα του κατασκευαστή μένω χωρίς αμάξι 2 μέρες, και αυτό δεν σημαίνει κάτι για αυτούς.
Μου προτάθηκε εναλλακτικά η λύση ενοικίασης αυτοκινήτου σε προνομιακή τιμή μέσω sixt. Η τιμή όντως είναι πολύ καλή, αλλά:
-
Δεν ξέρουν αν θα υπάρχει διαθέσιμο αυτοκίνητο αύριο στην sixt, ούτε μπορεί να γίνει κράτηση γιατί πρέπει πρώτα να προηγηθεί εισαγωγή του αυτοκινήτου.
-
Το αμάξι θα το παραλάβω από το αεροδρόμιο.
Σημείωση, η αντιπροσωπεία είναι εκτός Θεσσαλονίκης. Οπότε ή πρέπει να πάρω ταξί (που σημαίνει κλήση ραδιοταξί+ταρίφα αεροδρομίου) και να πάω αεροδρόμιο, ή να πάρω ταξί πάλι με κλήση για Θεσσαλονίκη, και από κει να αλλάξω 2-3 λεωφορεία για να πάω αεροδρόμιο.
Θα γίνει πανικός αύριο.
-
PEUGEOT FORUM