-
Ο κανονισμός περί αυτοκινήτων δοκιμών λέει πως επιτρέπονται αυτοκίνητα εως 2 λίτρα χωρίς υπερσυμπιεστή (ανεξαρτήτου ιπποδύναμης) και οχήματα suv εως 200 ίππων. Επίσης πρέπει να πληρούν τις νομοθεσίες ηχορύπανσης και δεν πρέπει να χρησιμοποιούν καθίσματα και κλωβούς αγωνιστικών καθώς και να μην έχουν διαφημίσεις- αυτοκόλλητα.Τέλος τα ελαστικά που χρησιμοποιούνται πρέπει να είναι παραγωγής στην 'ασφαλτο.
Αυτά. -
Ο χρήστης malsot έγραψε:
Ο κανονισμός περί αυτοκινήτων δοκιμών λέει πως επιτρέπονται αυτοκίνητα εως 2 λίτρα χωρίς υπερσυμπιεστή (ανεξαρτήτου ιπποδύναμης) και οχήματα suv εως 200 ίππων.Πράγματι έτσι είναι.
Δηλαδή πχ Renault Clio RS 2000cc ατμοσφαιρικό 200 άλογα=νόμιμο
Renault Clio 1200cc turbo 100 άλογα=παράνομο
Τα συμπεράσματα δικά σας!
Μήπως θα πρέπει να μας απασχολήσουν και οι άλλοι περιορισμοί του κανονισμού που αναφέρονται στην τήρηση του ΚΟΚ και στα όρια ταχύτητας(70χλμ/ωρα)?Στο κάτω κάτω είναι και πιό ουσιαστικοί νομίζω τουλάχιστον όσον αφορά στην ασφάλεια των πληρωμάτων και των υπολοιπων χρηστών του δρόμου. -
το να σε καρφωση συναθλητης σου στην οργανωση επειδη εγγαφες με twingo turbbbbo to θεωρω ηλιθιοτητα.τωρα απο μερια οργανωσης πιστευω οτι δεν θα δωσουνε σημασια γιατι γινουνται χειροτερα πραγματα στις αναγνωρισεις απο γραφεις με ενα κακομοιρο 1200κεκ turbbbbo
-
Η αλήθεια είναι ότι σαν αγωνιζόμενος δεν θα κάρφωνα ποτέ συναθλητή μου για τέτοιου είδους παρανομια. Μου συμβεί όμως το εξής: στο Κένταυρος του '02 έφυγα από την Αθήνα την Παρασκευή το βράδυ με το Cherokee μου (2500 του 97=125 'άλογα') και το τρέιλερ για ναφτάσω τα ξημερώματα.Την επομένη στις αναγνωρίσεις όπου είχε υγρασίες παντού το τζιπ γυρνούσε με την πρώτη ευκαιρία ενώ στις ανηφόρες δεν ήθελε με τπτ να ανεβεί ενώ άλλοι με impreza gt δεν αντιμετώπιζαν τέτοιου είδους προβλήματα. Όσπου σε μια ειδική με σταματά κάποιος της λέσχης και μου λέει'μας έχουν ειδοποιήσει για σας κε Μαλακτάρη ότι κάνετε δοκιμές με μη επιτρεπτό αυτοκίνητο!Βέβαια γνωρίζουμε ότι κάθε άλλο παρά κερδίζετε χρησιμοποιώντας το ,παρ'όλα αυτά δεν επιτρέπεται' και απαντώ λέγοντας ότι ήταν αναγκαίο κακό ,ζήτησα συγνώμη και να με αφήσουν να κλείσω το τελευταίο πέρασμα,όπως και έγινε'.
Θέλω να καταλήξω ότι θέλει λιγο τακτ σε τέτοιου είδους περιπτώσεις και να μην είσαι προκλητικός!
Στο Αχαιός πάντως δεν είδα κάποιον προκλητικό! -
Ο χρήστης sebastien loeb έγραψε:
ΣΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ....Οτι είσαι ΑΣΧΕΤΟΣ φαίνεται απο αυτά που γράφεις,
οτι είσαι ΑΓΕΝΗΣ φαινεται επίσης, αλλά είναι της μόδας -
Ο αγώνας σχεδιαστηκε απο την αρχή λόγω των λίγων χλμ οπως ολοι ξέρετε.Ειναι λοιπόν ευνόητο να υπάρχουν προβλήματα.Η αναβολή τα μεγάλωσε.
Παρ ολα αυτά θεωρώ οτι ο αγώνας πηγε πολύ καλά.
Οι ειδικές ηταν απο ενδιαφέρουσες ως πολύ καλές απλα ηταν λίγο όλο το σκηνικό!!!.
Δεν υπήρχε ούτε μια έξοδος που να οδηγήσει σε εγκατάληψη,και το σερβις παρκ αν εξαιρέσουμε 30μ(στη κυριολεξία)ηταν τέλειο(γνώμες!!!-μέσα σε χωριό-άνετο-δίπλα στα αποτελέσματα).
Φυσικά, και ποιός δεν θα ηθελε να είχαμε 7,5 στρέμματα ασφαλτο αλλά αυτό δεν υπάρχει στο νομό Αχαιας.
Αποτελέσματα και χρόνοι δίνονταν αμέσως,ενω η εκκίνηση και τερματισμός, ηταν επιβεβλημένη να γίνει στην Πάτρα και σε κεντρικό σημείο.
Οσο αφορά την απλή αναμεσα στις ειδικές(που κάποιος φίλος παραπονέθηκε πιο πάνω)δυστυχώς δεν γινόταν αλλιώς (Η Ελλάδα δεν είναι Ολλανδία!!!)αν μιλά για τις στροφές,αν μιλά για τα έργα ε δεν πειράζει 2χλμ ήταν (το κοινό συμφέρον!!!! ).
Το RB δεν είχε λάθη εκτός απο ένα!!!(μην ξεχνάμε οτι η τοποθεσία αφετηρίας-τερματισμού άλλαξε)και αυτό δεν ηταν ικανό να σε κάνει να χάσεις το δρόμο.
Τα **μέτρα αφαλείας **ηταν πολύ πάνω απο το κανονικό ενώ οι **αναγνωρίσεις **πήγαν αψογα(τώρα τα τουρμπο κλπ-εγω δεν είδα-αλλά δεν υπήρχε και καταγγελία).
Γενικά, προσπαθήσαμε να στήσουμε έναν αγώνα στα μέτρα του μέσου αγωνιζόμενου.Οικονομικό(λίγες απλές,λίγες μέρες)**Ενδιαφέρουσες **ειδικές(γρήγορες και ασφαλής)με ικανοποιητική προβολή-οχι τέλεια(αλλά μην ξεχνάμε η Πάτρα είναι μεγάλη πόλη και δυστυχώς το ίδιο συμβαίνει και στη Αθήνα και στη Θεσ/νικη).
Του χρόνου σίγουρα θα είναι καλύτερα.Το δουλευουμε και ελπίζουμε.
Ευχαριστούμε ολους, όσους ηλθαν και μας τίμησαν με τη συμμετοχή τους και ελπίζουμε να πέρασαν καλά!!!! -
Ο χρήστης koulis1 έγραψε:
ΣΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ....
Οτι είσαι ΑΣΧΕΤΟΣ φαίνεται απο αυτά που γράφεις,
γι αυτο ειναι το φορουμ για να λυνουμε κ να μαθαινουμε οτι δε ξερουμε
αμα κανατε σωστα τη δουλεια σας (π.χ στις αναγωρισεις) δεν θα ειχα λογο να
μιλησω ετσι.
το Σαββατο το βραδυ ολα ηταν μια χαρα,ειχατε κ πυροτεχνηματα που ειναι κ της μοδας στις εκκινησεις...στον τερματισμο ομως... -
Ο αγώνας σχεδιαστηκε απο την αρχή λόγω των λίγων χλμ οπως ολοι ξέρετε.Ειναι λοιπόν ευνόητο να υπάρχουν προβλήματα.Η αναβολή τα μεγάλωσε.
Παρ ολα αυτά θεωρώ οτι ο αγώνας πηγε πολύ καλά.
Οι ειδικές ηταν απο ενδιαφέρουσες ως πολύ καλές απλα ηταν λίγο όλο το σκηνικό!!!.
Δεν υπήρχε ούτε μια έξοδος που να οδηγήσει σε εγκατάληψη,και το σερβις παρκ αν εξαιρέσουμε 30μ(στη κυριολεξία)ηταν τέλειο(γνώμες!!!-μέσα σε χωριό-άνετο-δίπλα στα αποτελέσματα).
Φυσικά, και ποιός δεν θα ηθελε να είχαμε 7,5 στρέμματα ασφαλτο αλλά αυτό δεν υπάρχει στο νομό Αχαιας.
Αποτελέσματα και χρόνοι δίνονταν αμέσως,ενω η εκκίνηση και τερματισμός, ηταν επιβεβλημένη να γίνει στην Πάτρα και σε κεντρικό σημείο.
Οσο αφορά την απλή αναμεσα στις ειδικές(που κάποιος φίλος παραπονέθηκε πιο πάνω)δυστυχώς δεν γινόταν αλλιώς (Η Ελλάδα δεν είναι Ολλανδία!!!)αν μιλά για τις στροφές,αν μιλά για τα έργα ε δεν πειράζει 2χλμ ήταν (το κοινό συμφέρον!!!! ).
Το RB δεν είχε λάθη εκτός απο ένα!!!(μην ξεχνάμε οτι η τοποθεσία αφετηρίας-τερματισμού άλλαξε)και αυτό δεν ηταν ικανό να σε κάνει να χάσεις το δρόμο.
Τα **μέτρα αφαλείας **ηταν πολύ πάνω απο το κανονικό ενώ οι **αναγνωρίσεις **πήγαν αψογα(τώρα τα τουρμπο κλπ-εγω δεν είδα-αλλά δεν υπήρχε και καταγγελία).
Γενικά, προσπαθήσαμε να στήσουμε έναν αγώνα στα μέτρα του μέσου αγωνιζόμενου.Οικονομικό(λίγες απλές,λίγες μέρες)**Ενδιαφέρουσες **ειδικές(γρήγορες και ασφαλής)με ικανοποιητική προβολή-οχι τέλεια(αλλά μην ξεχνάμε η Πάτρα είναι μεγάλη πόλη και δυστυχώς το ίδιο συμβαίνει και στη Αθήνα και στη Θεσ/νικη).
Του χρόνου σίγουρα θα είναι καλύτερα.Το δουλευουμε και ελπίζουμε.
Ευχαριστούμε ολους, όσους ηλθαν και μας τίμησαν με τη συμμετοχή τους και ελπίζουμε να πέρασαν καλά!!!!ΩΠΑ ΩΠΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ.
ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΕΞΟΔΟΣ ΜΕ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΤΙ ΕΙΝΑΙ? ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ? ΜΗΠΩΣ Η ΛΕΣΧΗ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΤΑ ΤΙΜΟΝΙΑ? ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΤΙ ΓΚΡΕΜΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΜΠΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥΣ ΕΙΔΑ ΚΑΛΑ. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΟ ΛΑΙΒ ΤΗΣ ΕΘΕΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΛΗ ΑΥΤΟ ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΚΟΥΣΤΟ. ΟΚ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΠΛΗ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΤΙΝΟ ΑΓΩΝΑ ΑΥΤΗ, ΑΣ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΜΕ ΕΝΤΑΞΕΙ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ... ΤΟ ΡΟΟΥΝΤ ΜΠΟΥΚ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ, ΕΙΧΕ ΚΑΜΠΟΣΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΥΤΑ ΣΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ ΗΤΑΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΥ ΠΕΡΣΙΝΟΥ. ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΑΝΕΣΑΙ ΤΙ ΣΗΜΕΝΕΙ? ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΑΘΑΚΙΑ? ΣΤΟ ΣΕΡΒΙΣ ΟΠΟΙΟΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΤΟ ΡΟΥΝΤ ΜΠΟΥΚ ΘΑ ΕΦΤΑΝΕ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΥΠΕΛΛΑ ΠΟΥ 100% ΗΤΑΝ ΑΥΤΑ ΤΗΣ ΠΙΤΙΤΣΑΣ. ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΚΥΠΕΛΛΑ ΛΕΝΕ ΠΑΝΟ ΡΑΛΛΥ ΑΧΑΪΟΣ, ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑΝΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑΝΕ. ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑΣ ΣΑΣ ΠΩΣ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ? ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ... ΧΩΡΙΣ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝΕ ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΚΟΥΝΑΕΙ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ? ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ. ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΘΜΕ ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΜΕ. ΛΑΘΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΣΤΕ. ΝΑ ΗΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΟΜΟΣ ΟΧΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΟΡΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΑΚΙΑ...............ΚΑΛΟΠΡΟΕΡΕΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΥΕΞΑΠΤΟΙ. ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ.
-
...
-
(τώρα τα τουρμπο κλπ-εγω δεν είδα-αλλά δεν υπήρχε και καταγγελία).Δεν ειδα.......Δεν ακουσα........Δεν ξερω........Καλά τό πάς
Ας είχε κερδίση ο Σ.......... και θα μάθαινες τότε.........
Ξέρεις πόσο εύκολα θα πήγαινε σπίτι του.......
Ψυχραιμία λοιπόν καί λίγα λόγια.
Κάποιοι σίγουρα ξέρουν...........
-
EΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑ ΚΑΡΑΚΑΞΑ ΜΟΥ η ΠΕΡΔΙΚΟΥΛΑ ΜΟΥ ΣΥΓΝΩΜΗ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΙ ΠΤΗΝΟ ΕΙΣΤΕ ΑΦΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο Σ......... ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΑΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΚΙΝΗΣΗ ΚΑΘΟΛΟΥ .
ΤΩΡΑΑΥΤΑ ΤΑ ΣΟΥ ΤΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΙΤΕ ΤΑ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΤΗΝΑ ΣΤΟ ΚΟΤΕΤΣΙ ΣΑΣ
ΡΑΛΛΥ ΑΧΑΙΟΣ