-
καλο θεαμα πολυ υγρασια...δε καταλαβαινω γιατι στο site αναφερεται στο ρεπορταζ οτι θεατες εφυγαν (!) εγω δεν αντιληφθηκα κατι τετοιο..απλα ενα μεγαλο ποσοστο αλλαξε σημειο μετα το πρωτο περασμα...
-
Στο περιβοητο http://www.ethea-live.gr γιατι δεν εχει κανενα αποτελεσμα?
Οι σενσορες ομως θα πληρωθηκαν -
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ ΣΤΑ ΚΥΠΕΛΛΑ!!!
-
Συγχαρητήρια σε όσους τερμάτισαν και σε όσους προσπάθησαν σε έναν πονηρό αγώνα όπως ο χθεσινός. Για την κορυφή, μιλάνε οι χρόνοι και οι διαφορές από μόνες τους.
Κρίμα για τον Ξένο και τον Σωτήρη (malsot) που ήταν πολύ μπροστά, αλλά στάθηκαν άτυχοι.Εμείς, δεν πήγαμε καλά και ένα λάθος στο τελευταίο χιλιόμετρο του αγώνα, κόστισε ευτυχώς μόνο σε χρόνο.
Ο el-em προσφέρθηκε να έρθει μαζί μου στις δοκιμές, μιας και ήμουν χωρίς συνοδηγό. Ανέλπιστη βοήθεια. Πολύτιμες οι συμβουλές του γενικά και όχι μόνο για το Αχαιός. Ευχαριστώ πολύ Λώρη -
Ο χρήστης Christos M έγραψε:
Συγχαρητήρια σε όσους τερμάτισαν και σε όσους προσπάθησαν σε έναν πονηρό αγώνα όπως ο χθεσινός. Για την κορυφή, μιλάνε οι χρόνοι και οι διαφορές από μόνες τους.
Κρίμα για τον Ξένο και τον Σωτήρη (malsot) που ήταν πολύ μπροστά, αλλά στάθηκαν άτυχοι.Εμείς, δεν πήγαμε καλά και ένα λάθος στο τελευταίο χιλιόμετρο του αγώνα, κόστισε ευτυχώς μόνο σε χρόνο.
Ο el-em προσφέρθηκε να έρθει μαζί μου στις δοκιμές, μιας και ήμουν χωρίς συνοδηγό. Ανέλπιστη βοήθεια. Πολύτιμες οι συμβουλές του γενικά και όχι μόνο για το Αχαιός. Ευχαριστώ πολύ ΛώρηΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΗΣΤΟ,ΕΓΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΛΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ .
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο el-em προσφέρθηκε να έρθει μαζί μου στις δοκιμές, μιας και ήμουν χωρίς συνοδηγό. Ανέλπιστη βοήθεια. Πολύτιμες οι συμβουλές του γενικά και όχι μόνο για το Αχαιός. Ευχαριστώ πολύ ΛώρηΠαίρνουνε τηλ και ρωτάνε αν τσακώθηκα με τον συνοδηγό μου και γιατί δεν πήγα για δοκιμές μαζί του και πώς βρέθηκε ο Λώρης μαζί μου ...
Δηλαδή που να ήμουν και πρωταγωνιστής
Ήθελα 2 περάσματα το Σάββατο κι ο συνοδηγός μου έπρεπε να λείπει, γιατί είχε δουλειά.Τώρα που το κάναμε φραγκοδίφραγκα, ελπίζω να λύθηκαν οι απορίες.
-
Χρήστο,ευχαριστώ για την αναφορά σου-κάτι είναι κι αυτό- μιας και ο Ν.Κούλης στις αναφορές του στο rally.gr μας μειώνει με το παραπάνω ! Στη μεν λέει ότι είμαστε'πολύ πίσω' και στη δε για το κλείσιμο του αγώνα λέει πως ο Δημήτρης (Τουλιάτος-μπράβο δικηγόρε,σου αξίζει το αποτέλεσμα)κέρδισε επειδή ο Ξένος(αεροπόρος-δεν πειράζει,οι χρόνοι λένε πολλά)βγήκε χωρίς καν να πει ή να ρωτήσει πως εμείς μετά από το 2ο χλμ του 2ου Κομπιγαδιού μαχόμασταν να βγούμε από την ειδική λόγω προβλήματος με το αμπραγιαζ....το οποίο εντέλει δεν μας άφησε να τερματίσουμε και την τελευταία ειδική!
Παρ'όλα αυτά ,από το 2002 που άρχισα να τρέχω έχω μάθει το εξής : Αυτό που γράφεται δεν ξεγράφεται....και εμείς δυστηχώς δεν βρισκόμαστε στα αποτελέσματα....!
Επίσης να αναφέρω πως όπως και στο ΔΕΘ τα συναισθήματα αντισταθμίζονται με την φοβερή παρουσία της αδελφής μου που μέσα σε 3 μήνες που ξεκίνησε τα ραλλύ βλέπει στα ίσια τον ανταγωνισμό και τον αδελφό ,το μαστορα ,την οικογένεια και την υπόποιπη ομάδα να 'κοκκινίζει' από χαρά και υπερηφάνεια!!!
Τέλος τα εύσημά μου στην Κωνσταντίνα Μακρή ! Άξια και στο μέλλον -με τον κατάλληλο συνοδηγό όπως στο Αχαιός- θα κάνει σίγουρα καλά αποτελέσματα ! -
Υπαρχει καποια καταταξη? Ημουνα στο Κομπηγαδι και τις δυο φορες, αλλα δεν εμαθα τα τελικα αποτελεσματα γιατι δεν πηγα τελικα στην απονομη
-
ΣΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ
ΕΝΑ ΕΚΦΩΝΗΤΗ..ΛΙΓΗ ΜΟΥΣΙΚΗ?
ΤΣΑΜΠΑ Η ΑΠΛΗ ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΤΡΑ... -
ΑΑΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ..
ΣΤΟ ΑΧΑΙΟΣ ΕΙΧΑΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΣΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΡΜΠΟ,ΤΣΙΠ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΥΒΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ TYPE-R ΠΟΥ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ
ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ..? -
Ο χρήστης kostas christ έγραψε:
Υπαρχει καποια καταταξη? Ημουνα στο Κομπηγαδι και τις δυο φορες, αλλα δεν εμαθα τα τελικα αποτελεσματα γιατι δεν πηγα τελικα στην απονομηhttp://www.rally.gr/default.asp?menu_co ... ace_id=517
-
Ο χρήστης sebastien loeb έγραψε:
ΑΑΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ..
ΣΤΟ ΑΧΑΙΟΣ ΕΙΧΑΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΣΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΡΜΠΟ,ΤΣΙΠ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΥΒΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ TYPE-R ΠΟΥ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ
ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ..?εκει εχεις μεινει εσυ?εδω επιτρεπονταν τα αγωνιστικα
-
Ο χρήστης super_mario έγραψε:
ΑΑΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ..
ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ..?εκει εχεις μεινει εσυ?εδω επιτρεπονταν τα αγωνιστικα
ναι οκ, αλλα στις επισημες τουλαχιστον να ειναι ολοι σωστοι .
αφου κανεις επισημες να κανεις κ με επιτρεπτο αυτοκινητο..
στις παρανομες κανε με οτι γουσταρεις.. -
Συγχαρητηρια σε ολα τα παιδια που τερματισαν τον αγωνα(και περαστικα στους ατυχους!),απο τον πρωτο Λευτερη μεχρι τον τελευταιο.
Περασα μετα το τελευταιο σερβις μεσα απο το κομπηγαδι και διαπιστωσα οτι ακομα και εκεινη την μεσημεριανη ωρα οι συνθηκες ηταν πολυ δυσκολες και επικινδυνες με διαφορες υγρασιες να παραμονευουν .
Διαφορα τετακε που ειχαν αποτυπωθει στο οδοστρωμα σε ανοιχτες στροφες με,προφανως πολλα χλμ/ωρα, επιβεβαιωναν του λογου το αληθες. -
Πρώτη φορά είδα τόσα πληρώματα από Β.Ελλάδα σε αγώνα στο νότο.
Μαζεμένος ο αγώνας με λίγα χλμ ειδικών αλλά δεν ηταν και για περισσότερα τώρα που νυχτώνει από τις 5. Μην ξεχνάμε και την επιστροφή μετά.Ανύπαρκτη η προβολή του αγώνα στην Πάτρα, απαράδεκτη η απλή από τη μία ειδική στην άλλη. Η πανυγηρική εκκίνηση (με τις φόρμες)...άσε καλύτερα.
Ευτυχώς ο καιρός μας έκανε το χατήρι και δεν είχαμε λασπόλουτρα στο σέρβις.
Οι ειδικές καλούτσικες αλλά το φυσικό περιβάλλον δεν μας ενθουσίασε.Για εμάς (Καμπουγιάννης/Ντουφας citroenAX)ο αγώνας πήγε καλά. Όποιος θέλει να μαθει περισσότερα ένα κλίκ εδώ. http://sakinen.blog.com/
-
Η προβολή νομίζω ήταν σχετικά καλή αφού ο Sport fm Πάτρας έιχε και ολόκληρη εκπομπή παραμονές του αγώνα.
Κακός ο τερματισμός που δεν είχε ούτε εκφωνητή ούτε μουσική (όπως προαναφέρθηκε).Το Road Book είχε πολλά και απίστευτα λάθη. Για να βρεις το δρόμο για τον τερματισμό έπρεπε να ρίχνεις κορώνα-γράμματα σε κάθε διασταύρωση.
Καλές και γρήγορες οι ειδικές, αλλά λόγω των υγρασιών σε πονηρά ανήλια σημεία, ήθελαν πολύ προσοχή.
Χωρίς να υπάρχει λόγος πίεσης εμείς ξεκινήσαμε νωχελικά, χωρίς ρυθμό και παρακοιμηθήκαμε την πρώτη γύρα. ΣΤην δεύτερη προσπαθήσαμε να ξυπνήσουμε αλλά λόγω των συνθηκών δεν μπηκαμε σε ρυθμό. Τέλος καλό όλα καλά και συνέχεια στο Παλλάδιο.
-
ΑΑΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ..
ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ..?ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΠΡΩΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑ.
-
Ο χρήστης tezakias76 έγραψε:
ΑΑΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ..
ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ..?ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΠΡΩΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑ.
εγω ξερω οτι επιτεπονται ατμοσφαιρικα μεχρι 170hp κ μεχρι 2000cc
κ οχι τουρμπο.
ας με διορθωσει καποιος αν λεω κατι λαθος -
εγω ξερω οτι επιτεπονται ατμοσφαιρικα μεχρι 170hp κ μεχρι 2000cc
κ οχι τουρμπβο.
ας με διορθωσει καποιος αν λεω κατι λαθοςΣΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΙ. ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ.ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΓΙΑ ΤΑ ΤΟΥΡΜΠΟ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΑ 170ΗΡ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ.ΤΟ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ,ΕΓΩ Η Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΙΣΧΥΕΙ, Η ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ.
-
..
στις παρανομες κανε με οτι γουσταρεις..
ΡΑΛΛΥ ΑΧΑΙΟΣ