-
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ[/img]
-
καλως ηρθες
-
Γεια σας!Είμαι ο Απόστολος κάτοχος Grande Sporting,μέλος του puntoclub.Καλώς σας βρήκα!
-
Καλώς ήλθες Αποστόλη και καλά ποσταρίσματα.
-
Καλημερα σας
Νεος στο φορουμ,μα σχεδον ιδρυτικος αναγνωστης των 4Τροχων.Σαν πρωτη επαφη,μου αρεσει η ποικιλια των θεματων και ελπιζω εδω να μην συναντησω την εμπαθεια και την χωρις λογο προκλητικοτητα αλλων φορουμ.Εξ αλλου ολοι εδω ειμαστε για την ανταλλαγη αποψεων,γνωσεων και καθημερινης ευχαριστησης.
Φιλικα.
Βασιλης. -
Καλώς ήρθες!
-
γεια χαρα ρε παιδια και απο μενα,fun των αγωνων και σχεδον νεος στα ποσταρισματα.
Δημητρης.
-
Καλώς ήρθες Δημήτρη!
-
καλώς τον συνονόματο
-
scuderia monofaro & HENG FU καλώς ήλθατε.
-
Γεια χαρά κ από μένα καλός με βρήκατε
Με μια πρόχειρη ματια που έριξα έχετε ίσως ένα από τα πιο ολοκληρωμένα foym μπράβο
ΥΓ.Καλά θα περάσουμε κάλαα
-
Καλώς τον, και καλή παραμονή στο φόρουμ.
-
καλώς τον
tazie έχεις πάρει τη θέση του πάσχου ? -
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
καλώς τον
tazie έχεις πάρει τη θέση του πάσχου ?Όχι ρε συ ρεσεψιονίστ υπηρεσίας είμαι σήμερα.
-
Παιδιά καλημέρα,
το όνομά μου είναι Αχιλλέας.
Κάποιοι με ξέρουν, οι υπόλοιποι καλύτερα γι αυτούς να μη με μάθουν
Έχω φίλους σε υψηλά κλιμάκια και τρέμω στην ιδέα ότι θα με Μοντερειτάρρει ο Ευριπίδης και ο Λεμάνης. Τους αγαπώ παρόλα αυτά
Εχω ένα ΜΧ5, το οποίο σιγά σιγά φτιάχνω και γενικά έχω ένα πάθος με τις αγορές. Συνεχώς αγοράζω πράγματα τα οποία τελικά δεν βάζω ποτέ στο αυτοκίνητο και τελικά κάνω το σπίτι μου αποθήκη. Η συνέχεια επί του θέματος στις Μικρές Αγγελίες
Αυτά για αρχή, καλώς σας βρήκα.
-
Ο χρήστης nmwisima έγραψε:
Παιδιά καλημέρα,το όνομά μου είναι Αχιλλέας.
Tότε γιατί μας συστήνεσαι?
Καλώς ήρθες!
Αν θες να τύχεις ευνοϊκής αντιμετώπισης από τους παραπάνω μοντεράτορες, μπορώ να μεσολαβήσω εγω για εσένα, με το αζημίωτο φυσικά!
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Παιδιά καλημέρα,
Tότε γιατί μας συστήνεσαι?
Καλώς ήρθες!
Αν θες να τύχεις ευνοϊκής αντιμετώπισης από τους παραπάνω μοντεράτορες, μπορώ να μεσολαβήσω εγω για εσένα, με το αζημίωτο φυσικά!
Συστήνομαι από ευγένεια. Με χαρακτηρίζει πάντα στα πρώτα 5 ποστς μου και στις 5 πρώτες λέξεις μου. Μετά χαλάει η μαγιά.
Δεν θέλω τίποτα, είμαι λάτρης της ισότητας.
-
Ο χρήστης nmwisima έγραψε:
Παιδιά καλημέρα,το όνομά μου είναι Αχιλλέας.
....
Καλώς τον...
Χαίρομαι ιδιαίτερα που σε βλέπω στην παρέα μας.Ελπίζω να τα λέμε στο ίδιο υψηλό επίπεδο που τα λέμε συνήθως...
Και πάλι καλωσήρθες.
-
Ο χρήστης Euripides έγραψε:
Παιδιά καλημέρα,
....
Καλώς τον...
Χαίρομαι ιδιαίτερα που σε βλέπω στην παρέα μας.Ελπίζω να τα λέμε στο ίδιο υψηλό επίπεδο που τα λέμε συνήθως...
Και πάλι καλωσήρθες.
Γίνεται ή θα τρώω ban όλη την ώρα?
-
Ωπ!!!Διαπραγματευσεις βλέπω να εκτυλίσονται εδω;
Καλοσωρισες φιλε nmwisima.Τα 'μπάν' δε γινεται να τα τρως 'όλη την ώρα',οπότε μην ανησυχεις.Αυτα ειναι διαρκειας.Τρως ενα,και ησυχαζεις για καιρο.
Νέα Μέλη - Καλωσήρθατε!