-
Ο χρήστης Corsadi έγραψε:
Τελευταια στιγμη καθε φορα το λες...!Να κόψεις τα ξενυχτια να ξυπνας νωρίτερα.
Μόλις γυρισα,ε,καλούτσικα ηταν,βρηκα και πολλούς παλιούς και χαμενους φιλους και γνωστούς
αυτα
-
E πες τπτ παραπανω...συμμετοχες,κατασταση πιστας,χρονους...
-
Συμμετοχες ήταν 75 χτες και άλλοι τόσοι σημερα.Εμπαιναν ανα δεκαπενταλεπτο,η πίστα είχε σημερα πάρα πολλά νερα (η πύλη ηταν πλυμμηρισμενη το πρωί,και το γεφυρακι που περναμε απο κατω λιγο μετα το φαναρι επίσεις) με μια λίμνη στην Κ5 και κρατημενα στην Κ7 και στα φρενα της Κ11,αρκετα χωματα απο μιικροεξόδους,ενα Πόλο τούμπαρε το πρωί στην Κ13
Τεσσερα αυτοκίνητα σπάσανε το 1:40:00,τό ενα είναι το γνωστο μαυρο ραλύ (ο ΠΥΡΑΥΛΟΣ) του Γιαννη,αλλα με τόσα νερα δεν ηταν και ασχημα
-
τουμπαρε πολο ειπες?
-
Για πες καμιά λαχταριστή λεπτομέρεια για αυτό.
-
Εγω οταν εφτασα,ήτανε ήδη τουμπαρισμενο.Απ'ότι είδα,ήταν τσαλακωμενη η δεξια του πλευρα όμως,αρα,εαν βγηκε όντως στη 13,τότε μαλλον πρωτα γύρισε με τον κώλο εμπρός και κατόπιν θα βγηκε στο χωμα,οπου και μαλλον δημιουργηθηκε 'μοχλικό' και τούμπαρε.
Μαλλον κατι τετοιο παίχτηκε.
Δεν χτυπησε το παιδί πάντως.Το αμαξι μαλλον πάει για πέταμα όμως,μιας και πρέπει να 'πήρε' ο ουρανος και οι κολώνες.Το προηγούμενο το πόλο ήτανε.
-
Κρίμα ρε γμτ...
-
Ωχ, τέτοια ν' ακούω για τις εξόδους...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Ωχ, τέτοια ν' ακούω για τις εξόδους...Δυστυχώς αυτη η εξελιξη μπορει να ερθει σε όλους μας Χαρη.Είναι ενα επικίνδυνο σπόρ,και τα ρίσκα συμπεριλαμβάνονται.
Φυσικά,εναλλακτικά,μπορούμε να ασχοληθούμε και με το πλέξιμο.Θα κανουμε και ωραία σεμεδακια.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Ωχ, τέτοια ν' ακούω για τις εξόδους...
Δυστυχώς αυτη η εξελιξη μπορει να ερθει σε όλους μας Χαρη.Είναι ενα επικίνδυνο σπόρ,και τα ρίσκα συμπεριλαμβάνονται.
Όντως. Το motorsport can be dangerous δεν πρέπει να το ξεχναμε ποτέ. Είναι μέρος της γοητείας, βεβαίως.
Απλά η τούμπα σε τέτοια περίπτωση είναι κάτι που δεν μπορείς να το ελέγξεις, νομίζω. Έτσι και φύγεις στα χώματα με πολλά, μάλλον είναι περισσότερο θέμα τύχης.
-
Γι αυτό φροντίζεις η ασφαλιστική σου να καλύπτει και πίστα και είσαι κύριος.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Γι αυτό φροντίζεις η ασφαλιστική σου να καλύπτει και πίστα και είσαι κύριος.Γίνεται αυτό στην Ελλάδα;
-
Αν έχεις μικτή φυσικά.
-
Μπορεις να ελλατωσεις τις πιθανότητες για τουμπα,αν μπορεσεις να βγείς με τη μούρη πρός τα εξω,οδηγόντας το δηλαδη σε εξοδο με τους τροχούς ίσιους να προχωρανε προς τα εμπρός.Να αποφύγεις δηλαδη το βγαλσιμο με το πλάι,με την υψηλή πιθανότητα να προκληθει μοχλικο μεταξυ ελαστικών και χωματος.
Βεβαια,ακόμα και με το πλάι,οι πιθανότητες για τουμπες δεν ειναι και πολλές εδω που τα λέμε,τουλάχιστον με τους φυσιολογικούς ρυθμούς που πηγαίνουμε οι περισσότεροι απο εμας.Δηλαδη,στις εκατονταδες εξόδους που εχουμε παρακολουθήσει αναμεσά μας,αυτη ήταν η πρωτη που εφερε αυτο το αποτέλεσμα.
Δεν είναι συχνο φαινόμενο,αλλα παραμενει πάντα υπολογίσιμη πιθανότητα να συμβει.
-
Ξέρετε λεπτομέρειες; Το κόστος πάει ανα τρακντέι;
Την έχω που την έχω την μικτή. -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Εγω οταν εφτασα,ήτανε ήδη τουμπαρισμενο.Απ'ότι είδα,ήταν τσαλακωμενη η δεξια του πλευρα όμως,αρα,εαν βγηκε όντως στη 13,τότε μαλλον πρωτα γύρισε με τον κώλο εμπρός και κατόπιν θα βγηκε στο χωμα,οπου και μαλλον δημιουργηθηκε 'μοχλικό' και τούμπαρε.Μαλλον κατι τετοιο παίχτηκε.
Δεν χτυπησε το παιδί πάντως.Το αμαξι μαλλον πάει για πέταμα όμως,μιας και πρέπει να 'πήρε' ο ουρανος και οι κολώνες.Το προηγούμενο το πόλο ήτανε.
τσαλακώθηκε το δεξί μπροστά φτερό και το πίσω αριστερό.έσπασαν επίσης μόνο το μπροστά δεξί παράθυρο και το αριστερό πίσω. κολώνες ίσως και να μην έχει πάρει,αλλά το αμάξι δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση.(ο ουρανός είναι σχεδόν ατσαλάκωτος!).
κατά πάσα πιθανότητα έφυγε με τα 4 στην αμμοπαγίδα,η οποία ήταν σκέτος βούρκος λόγο της τρελής βροχής και με το που πάτησαν οι 2 ρόδες εκεί μέσα, έκαναν μοχλό.Περισσότερες λεπτομέρειες απο μερικούς που πήγαν για βοήθεια.
p.s. corolla E111 1.3--> 1.51...κάτι, με το παιδί να μπαίνει πρώτη φορά πίστα
-
Μακαρι να φτιάχνεται εύκολα το πόλο,εμενα μου φανηκε οτι οι δεξιές κολώνες μετατοπίστηκαν προς τα μεσα πάντως.Δεν μπορω να πώ πώς το εξετασα αρκετα βεβαια
-
Πω πω ρε παιδιά αν είναι το Polo που νομίζω είναι ενός (internetικού) φίλου μου... Κρίμα ρε γμτ...
-
Το έχασε το αυτοκίνητο πρίν την στροφή πάλεψε για να το φέρει και βγείκε με στριμένες ρόδες στην αμμοπαγίδα.
Εκεί λοιπόν η εμπρός αριστερή βούλιαξε (λόγω αμμοχάλικου που είναι η αμμοπαγίδα.Νερό δεν είχε καθόλου), και γύρισε μια στροφή κώλο-μούρη και έπεσε με την πίσω αριστερή.Αν έβγαινε με ίσιους τροχούς όπως λέει ο Ανδρεά δεν θα είχε τέτοια εξέλιξη.Κατά τα άλλα το event ήταν πολύ καλό σε όλες του τις γραμμές.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Αν έχεις μικτή φυσικά.Δυστυχώς απ΄ότι ξέρω στην Ελλάδα καμία Ασφαλιστική Εταιρεία δεν καλύπτει τις ζημιές που προκαλούνται στην πίστα.
Εγώ έχω μικτή και στο συμβόλαιο έχει μια παράγραφο που το λέει. Συγκεκριμένα δεν μου καλύπτει ούτε την οδική βοήθεια αν πάθω στην πίστα κάτι.
Επισκέψεις στήν πίστα τών Σερρών (TDS-29/11 σελ 114)