-
Kid
ililias
Ολοι pmtm
Απο δουλεια σημερα σκιζομαστε ολοι (εγω θα πηξω μετα τις 11.30 )
edit: εξατμιση, αεροτομη προς το παρον Ευχομαι να σταματησει εκει -
Ο χρήστης tm έγραψε:
οταν ξεκινησα να το γραφω, ειχες ποσταρει μονο την πρωτη φωτο...
απλα επειδη ειμαι στη δουλεια, αργησα και στο μεταξυ ειχες βαλει ολοκληρη την πικτουρΝα κάνεις quote τότε, Κύριε. Και να ζητάς συγνώμη που, έστω για ένα κλάσμα του δευτερολέπτου, αμφισβήτησες την αξιοπιστία του φίλου σου.
Κι αν θέλετε να ξαναβρεί το θέμα το δρόμο του, στην επόμενη συνάντηση για εκδρομή με φαγητό στην Ηλεία μην έλθετε πάλι όλοι δεσμευμένοι, για να 'ρθει και καμιά φίλη μου.
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
edit: εξατμιση, αεροτομη προς το παρονΜόνο μην γνωρίσει τον Πάσχο, την έχασες.
Ντάφυ μπαααα, αν πάω σχολή τώρα θα με χώσουνε για δουλειές, δεν έχω και βάρδια, οπότε.. Το μεσημέρι θα πάω για εγκάθετες υποχρεώσεις.
-
εγω ειπα για κυριακη μια βολτα... αν εχει και καλο καιρο, τοτε ειμαστε μια χαρα..
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Kidililias
Ολοι pmtm
Απο δουλεια σημερα σκιζομαστε ολοι (εγω θα πηξω μετα τις 11.30 )
edit: εξατμιση, αεροτομη προς το παρον Ευχομαι να σταματησει εκειI feel for you, buddy..
Η πιο καγκουρε γκομενα που ειχα εγω, ειχε φαμπια το 100αρι με 17αρες ζαντες, καταμαυρα φιμε, μπουρι και αναρτησεις κουτσουρο...Ηλια, συγγνωμη, δεν ηθελα να σε αμφισβητισω...
-
σε swift 4X4
Hλια τι θα γινει μ' εκεινα τα pm;
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
...αυτο το τοπικ εχει χασει το δρομο του...Να δώσουμε συντεταγμένες!!!
Τώρα εσεις κάθεστε και πιστεύετε ότι ο Πυργιώτης βάζει -και καλά- φωτό από φίλη του!!!! Ναι καλά!.....Η αδελφή της Γιώτας είναι ρε ζαγαρια!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
...αυτο το τοπικ εχει χασει το δρομο του...
Να δώσουμε συντεταγμένες!!!
Τώρα εσεις κάθεστε και πιστεύετε ότι ο Πυργιώτης βάζει -και καλά- φωτό από φίλη του!!!! Ναι καλά!.....Η αδελφή της Γιώτας είναι ρε ζαγαρια!!!
δεν συνεχιζεις με το μιλιμετρε, λεω εγω?
-
Το ειχα καταλαβει οτι κατι σαπιο υπηρχε στο Βασιλειο της Δανιμαρκιας
Πυργιωτη Φλου, eat my dust
-
-
-
Τότε να στείλω την φωτογραφία αρμοδίως!
-
-
καλα, ασε τον κουκο.. υπαρχουν πολλες φωτο ακομα? να ξερουμε, δηλαδη..
-
@ Βασίλη
Τι να σου πω ... Θα της ζητήσω όταν ξανάρθει ν' ανοίξει μπροστά να ρίξω μια ματιά μέσα. Σήμερα δεν προλάβαινα.
tm
Λέω να βάλω άλλη μία.
-
Ρε!!!
Είσαστε με τα καλά σας!!!??? Παγίδα του Πυργιώτη είναι!!!!
-
Καμια εκτος Ζ δεν παιζει;
-
-
Η συνθήκη του '2' μπροστά;
-
καλα, αν ερθει η ωρα των αποκαλυπτηριων, στειλε πμ...
Meeting Πατρινών!{Εμείς και η Τεντούρα}