-
Ο χρήστης geolib έγραψε:
2 βοήθειες:
Επίσης ένα mp3-cut πέραν του Νero Editor...γιατί εκείνο κόβει μεν μια χαρά τα mp3 αλλά μου τα σώζει σε 80kbps ποιότητα...μπλιαχ!
thank u
Πήγες options -> Audio format settings ->Encoders -> Lamemp3 ->configure ;
δεν εχει το Lame...μέσω του Audio format settings ->Encoders ->mp3/mp3pro το κάνω...
-
Έβαλα Office 2007 σήμερα (πού έσκισα και τον φορητό). Υπάρχουν Proofing tools για το 2007?
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Έβαλα Office 2007 σήμερα (πού έσκισα και τον φορητό). Υπάρχουν Proofing tools για το 2007?Ωπα... βαλε οπισθεν... ριξε uninstall, και κατεβασε την σωστη εκδοση (ακα Ελληνικο Office 2007)
Λοιπον, πας στο e-mule γραφεις στο search 'office greek' και κατεβαζεις ειτε μονο τα proofing tools, ειτε ολοκληρο το Office GR.
Αν καπου κωλυεσαι πες...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Ωπα... βαλε οπισθεν... ριξε uninstall, και κατεβασε την σωστη εκδοση (ακα Ελληνικο Office 2007)
Λοιπον, πας στο e-mule γραφεις στο search 'office greek' και κατεβαζεις ειτε μονο τα proofing tools, ειτε ολοκληρο το Office GR.
Αν καπου κωλυεσαι πες...
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Να παρω το Mio P550+Destinator 6 με 450ευρω; Μ' ενδιαφερει σαν GPS, αλλα και για απλο σερφαρισμα με το Wi-Fi που διαθετει.
Εχετε να προτεινετε κατι καλυτερο;
(Σημειωνω οτι δε θελω να χρησιμοποιω το PDA σαν κινητο)ναι, το 550 χωρίς το destinator....
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Να παρω το Mio P550+Destinator 6 με 450ευρω; Μ' ενδιαφερει σαν GPS, αλλα και για απλο σερφαρισμα με το Wi-Fi που διαθετει.
Εχετε να προτεινετε κατι καλυτερο;
(Σημειωνω οτι δε θελω να χρησιμοποιω το PDA σαν κινητο)ότι είπε ο Βασίλης...
έχω το 350 (ένα 550 χωρίς wifi) ...είναι τσακμάκι. Αμεσα πιάνει δορυφόρους και είναι σταθερότατο.
-
Οκ, αρα να μην κοιταξω αλλου... (τα λεφτα ειναι οριακα)
Χωρις Destinator γιατι; Υπαρχει στην αγορα κατι καλυτερο; Εχει προβληματα;Σημ. Ειμαι ασχετος
-
έχεις pm...
-
Εννοούμε ότι θα σε βοηθήσουμε να βάλεις τυχαία το dest. στο pda.
Το οποίο, καλό θα ήταν, εφόσον δεις ότι σε βολεύει και δουλεύει ικανοποιητικά να το αγοράσεις όντως.
-
εγώ έχω αγορασμένο το 6.
το 7 δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα Ελλάδα...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Έβαλα Office 2007 σήμερα (πού έσκισα και τον φορητό). Υπάρχουν Proofing tools για το 2007?
Ωπα... βαλε οπισθεν... ριξε uninstall, και κατεβασε την σωστη εκδοση (ακα Ελληνικο Office 2007)
Αν καπου κωλυεσαι πες...
Ωπα, πρέπει να έχεις ελληνικό office? Δεν θέλω... Υπάρχει άλλη λύση?
-
A, και κάτι άλλο!
Στο κλείσιμο του laptop εξαφανίστηκε το 'Hipernate'. Εγκατέστησα του 'power saving' driver της Toshiba αλλά τίποτα. Υπάρχει κάποιο άλλος driver ή επιλογή?
-
cmarin
κάτι που έπιανε στις προηγούμενες εκδόσεις του Office ήταν το εξής:
σε PC με εγκατεστημένο το ΕΛΛΗΝΙΚΟ MS Office πήγαινες στο Program Files\Common Files\microsoft shared κι εκεί έβρισκες τον φάκελο 'PROOF' (~60ΜΒ, κρυφός, πρέπει να έχεις ρυθμίσει τον υπολογιστή από τα Folder Options να δείχνει τα κρυφά αρχεία), τον αντέγραφες σε ένα φορητό αποθηκευτικό μέσο, έβρισκες τον αντίστοιχο φάκελο στο PC με το αγγλικό Office, τον έσβηνες και στη θέση του έβαζες τον άλλο από το ελληνικό Office. Μετά είχες ελληνικό ορθογράφο (τα μενού παρέμεναν αγγλικά βέβαια).Το hibernation μπορεί να μην εμφανίζεται για διάφορους λόγους, ακόμα και λόγω προβληματικών οδηγών της κάρτας γραφικών. Βεβαιώσου ότι δεν έχει απενεργοποιηθεί στο Power Management από το Control Panel.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Το οποίο, καλό θα ήταν, εφόσον δεις ότι σε βολεύει και δουλεύει ικανοποιητικά να το αγοράσεις όντως.
Γιατι αυτο;
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Γιατι αυτο;
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Γιατι αυτο;
για να ενισχύουμε τις προσπάθειες που κάνουν ελληνικές εταιρείες όπως η NGi να χαρτογραφήσουν την Μπανανία μας.
(η μοναδική του είδους...για αυτό και το destinator έχει κορυφαίους χάρτες)
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Αν καπου κωλυεσαι πες...
Ωπα, πρέπει να έχεις ελληνικό office? Δεν θέλω... Υπάρχει άλλη λύση?
Υποθέτοντας ότι έχεις στη νόμιμη κατοχή σου και τα δυο πακέτα, ξεκινάς την εγκατάσταση του γκρ και του ζητάς να εγκαταστήσει μόνο την ελληνική γλώσσα και καθάρισες...
-
Spike
Δίκαιο
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
2 βοήθειες:
Επίσης ένα mp3-cut πέραν του Νero Editor...γιατί εκείνο κόβει μεν μια χαρά τα mp3 αλλά μου τα σώζει σε 80kbps ποιότητα...μπλιαχ!
thank u
Πήγες options -> Audio format settings ->Encoders -> Lamemp3 ->configure ;
δεν εχει το Lame...μέσω του Audio format settings ->Encoders ->mp3/mp3pro το κάνω...
Μήπως δεν έχεις αγοράσει τα σωστά plugins ; Το Mp3pro φτάνει τα 320 σε σταθερό ρυθμό. Επομένως μάλλον πρέπει να κατέβεις στην αγορά να ψωνίσεις.
-
geolib
για τι να κοιτάξω ; ...δώσε μου μία βοήθεια...(plugin)
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#13]