-
Στο 5% κι εσύ ε?
Εμείς με το 9% βγάζουμε 3 βουλευτές αλλά του χρόνου θα είμαι κι εγώ στο 5% -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Στο 5% κι εσύ ε?
Εμείς με το 9% βγάζουμε 3 βουλευτές αλλά του χρόνου θα είμαι κι εγώ στο 5%εγώ είμαι στο 5%.........
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Στο 5% κι εσύ ε?
Εμείς με το 9% βγάζουμε 3 βουλευτές αλλά του χρόνου θα είμαι κι εγώ στο 5%Του χρόνου θα έχεις αντικαταστάτη στο 9%, μην ανυσηχείς...
-
37 κλεισμένα
-
25 κλειστά.
-
22 σε 45 μερες
-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
25 κλειστά.τι επιτόκιο σου δώσανε;
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
25 κλειστά.
τι επιτόκιο σου δώσανε;
-
Δεν θυμάμαι αν έχω ψηφίσει!
Θα ήταν πριν χρόνια... -
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Θα ήταν πριν χρόνια...Ρε! Αν βλέπεις αποτελέσματα, έχεις ψηφίσει. Αν όχι, ψήφισε!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Θα ήταν πριν χρόνια...Ρε! Αν βλέπεις αποτελέσματα, έχεις ψηφίσει. Αν όχι, ψήφισε!
Α, οπότε έχω φηφίσει, αλλά μάλλον δεν αντιστοιχεί πια η ηλικία μου στην ψήφο μου...
-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Α, οπότε έχω φηφίσει, αλλά μάλλον δεν αντιστοιχεί πια η ηλικία μου στην ψήφο μου...
Μπήκες στα 31 ε;
-
22 και παω 23 σε 1 μηνα αρα 22
-
14 Δεκεμβρη κλεινω τα 27.
Να παρει, πως περναν τα χρονια?
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Μπήκες στα 31 ε;
Η τελευταία ηλικία που σηκώνει πλάκες είναι τα 33 (ηλικία Ιησού Χριστού, γνωστή ερωτική στάση=πλαγιαστό πισωκολλητό, κλπ)
Με τα νούμερα που έπονται δεν βρίσκεις να κάνεις καμία πλάκα...
Τουλάχιστον το έτος γέννησής μου θα έχει πάντα πλάκα: 69! -
Ο χρήστης babis vas έγραψε:
14 Δεκεμβρη κλεινω τα 27.Να παρει, πως περναν τα χρονια?
Βρε δε μας παρατάς κι εσύ. Παίζεις με τον πόνο μας.
-
30 και θα μείνω για πολλααααα χρόνια εκεί, αφού πιαστηκα χαζη και δεν έμεινα στα 29 που ακούγεται πιο όμορφο...!
Δεν φταίω εγω...η αδερφή μου ομως επιμένει να μενει στα 28...ετσι δεν μπορώ να την προδώσω!!!
Οσο για το nickname μου παρακαλω τους μοντερέιτορ να επιληφθούν της υποθέσεώς μου......
-
Λοιπον επειδη ζουμε στην Ελλαδα, δηλαδη οτι δηλωσεις εισαι..........
Απο την αλλη μπορουμε να κανουμε και κατι αλλο, η ηλικια ελεγε καποιος σοφος ειναι ο συνδιασμος τριων πραγματων, 1) τι γραφει το πιστοποιητικο γεννησης, 2) Το ποσο φαινομαστε, 3) Το ποσο νοιωθουμε, τα προσθετουμε και μετα κανουμε διαιρεση -
δια του πόσο;
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
δια του πόσο;Δια του οσο.......μας βολευει
ΗΛΙΚΙΑ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ.