-
Αδερφοί μου,
Είμαι στην δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσω την αποχώρηση από αυτήν την μάταιη ιντερνετική ζωή ενός αγαπημένου μας προσώπου, φίλου, ενός χρήστη με σπινθηροβόλο πληκτρολόγιο!
Δυστυχώς - ίσως σε κάποιους να ήτανε γνωστό - έπασχε εδώ και πολλά χρόνια από ανίατη ασθένεια. Μία ασθένεια που γιατρειά δεν έχει! Έπασχε από ΡΟΜΑΝΤΙΣΜΟ με παράπλευρες εξάρσεις ότι μπορεί να αλλάξει τον μάταιο τούτο κόσμο. Είχε συγχρόνως ανεβασμένους τους δείκτες Humor και teasing που ταλαιπωρούσαν όχι μονον τον ίδιο αλλά άλλα και άλλους. Είχε και άλλα στραβά , την είχε δεί ποιητής , τραγουδοποιός, καραγκιοζοπαίκτης , είχε μιμηθεί τον Λαζόπουλο , τον Μποστ , όντως μπορεί να έβγαζε μιά κάποια αλαζονία , όμως ήταν πάντα στις επάλξεις!
Υπήρξε μαχητής , δεν σήκωνε μύγα στο σπαθί του ή ενδεχομένως στο πληκτρολόγιό του. Υπήρξε στοργικός και τρυφερός με τους χρήστες με ειδικές ανάγκες! Υπήρξε ευεργέτης όλων ήμών και υμών των ΑΝΩΝΥΜΩΝ χρηστών!
Τι να πρωτο θυμηθούμε! Τον Καραγκιόζη; Το Αλ τσαντίρι νιούζ; Τα τραγουδάκια; Τα ποιηματάκια; Το εκ του καταΔρομέως, το ανάγνωσμα; Συγχωρέστε μου τον κομπασμό στην φωνή μου! Είναι πιστεύω φυσιολογικό να συγκινούμαι! Συγκινήθηκα θυμούμενος κάτι που είχε γράψει:
'Κι όντε σου πουν κι απόθανα, λυπήσου με και κλάψε
και τα τραγούδια που'βγαλα, μες στη φωτιά τα κάψε...'Όμως πρόλαβε εκείνος και τα'καψε! Τα διέγραψε! Ευτυχώς όχι όλα. Περιεσώθησαν τινά ψήγματα. Ας τα διαφυλάξουμε οσάν παρακαταθήκη για τις επερχόμενες γενεές! Όμως αυτό καταδεικνύει ότι είχε προαισθανθεί ότι επέρχεται το μοιραίο , ξεκίνησε να διαγράφει όταν ο αμείλικτος μοντερέιτορ έκοψε βίαια την παροχή. Ενθυμούμαι όταν τον είδα στο νοσοκομείο Β.Α.Ν. (Βαρέων Αντιφορουμικών Νεοπλασιών) φέτος το
καλοκαίρι, μου έλεγε πόσο του λείπει το χαμόγελο.......Αυτός ήταν ο roadrunner_gr. Ένας απλός χρήστης με διαφορετικές κάλτσες και σίγουρα διαφορετική προσέγγιση στο φόρουμ! Ένας χρήστης που την είχε δεί Ρομπέν των Δασών, Ζορρό, προστάτης των πτωχών, υπερασπιστής των αδυνάτων, πολέμιος της αδικίας των μοντερέιτορς. Είναι αλήθεια ότι κάποιες στιγμές μπορεί να υπήρξε σκληρός , δεν υπήρξε όμως άδικος.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Ας μείνει στην μνήμη μας.
Καλό σου ταξίδι Αξιομακάριστε Αδερφέ ημών
Αιωνία σου η μνήμη Αξιομακάριστε Αδερφέ ημών
Αιωνία σου η μνήμη
Αιωνία σου η μνήμη
Υ.Γ. Αντί στεφάνου παρακαλείστε όπως καταθέσετε ανέκδοτα στο αντίστοιχο θρέντ!
-
Αδερφοί μου,
Είμαι στην δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσω την αποχώρηση από αυτήν την μάταιη ιντερνετική ζωή ενός αγαπημένου μας προσώπου, φίλου, ενός χρήστη με σπινθηροβόλο πληκτρολόγιο!
Δυστυχώς - ίσως σε κάποιους να ήτανε γνωστό - έπασχε εδώ και πολλά χρόνια από ανίατη ασθένεια. Μία ασθένεια που γιατρειά δεν έχει! Έπασχε από ΡΟΜΑΝΤΙΣΜΟ με παράπλευρες εξάρσεις ότι μπορεί να αλλάξει τον μάταιο τούτο κόσμο. Είχε συγχρόνως ανεβασμένους τους δείκτες Humor και teasing που ταλαιπωρούσαν όχι μονον τον ίδιο αλλά άλλα και άλλους. Είχε και άλλα στραβά , την είχε δεί ποιητής , τραγουδοποιός, καραγκιοζοπαίκτης , είχε μιμηθεί τον Λαζόπουλο , τον Μποστ , όντως μπορεί να έβγαζε μιά κάποια αλαζονία , όμως ήταν πάντα στις επάλξεις!
Υπήρξε μαχητής , δεν σήκωνε μύγα στο σπαθί του ή ενδεχομένως στο πληκτρολόγιό του. Υπήρξε στοργικός και τρυφερός με τους χρήστες με ειδικές ανάγκες! Υπήρξε ευεργέτης όλων ήμών και υμών των ΑΝΩΝΥΜΩΝ χρηστών!
Τι να πρωτο θυμηθούμε! Τον Καραγκιόζη; Το Αλ τσαντίρι νιούζ; Τα τραγουδάκια; Τα ποιηματάκια; Το εκ του καταΔρομέως, το ανάγνωσμα; Συγχωρέστε μου τον κομπασμό στην φωνή μου! Είναι πιστεύω φυσιολογικό να συγκινούμαι! Συγκινήθηκα θυμούμενος κάτι που είχε γράψει:
και τα τραγούδια που'βγαλα, μες στη φωτιά τα κάψε...'Όμως πρόλαβε εκείνος και τα'καψε! Τα διέγραψε! Ευτυχώς όχι όλα. Περιεσώθησαν τινά ψήγματα. Ας τα διαφυλάξουμε οσάν παρακαταθήκη για τις επερχόμενες γενεές! Όμως αυτό καταδεικνύει ότι είχε προαισθανθεί ότι επέρχεται το μοιραίο , ξεκίνησε να διαγράφει όταν ο αμείλικτος μοντερέιτορ έκοψε βίαια την παροχή. Ενθυμούμαι όταν τον είδα στο νοσοκομείο Β.Α.Ν. (Βαρέων Αντιφορουμικών Νεοπλασιών) φέτος το
καλοκαίρι, μου έλεγε πόσο του λείπει το χαμόγελο.......Αυτός ήταν ο roadrunner_gr. Ένας απλός χρήστης με διαφορετικές κάλτσες και σίγουρα διαφορετική προσέγγιση στο φόρουμ! Ένας χρήστης που την είχε δεί Ρομπέν των Δασών, Ζορρό, προστάτης των πτωχών, υπερασπιστής των αδυνάτων, πολέμιος της αδικίας των μοντερέιτορς. Είναι αλήθεια ότι κάποιες στιγμές μπορεί να υπήρξε σκληρός , δεν υπήρξε όμως άδικος.
Αιωνία σου η μνήμη
Αιωνία σου η μνήμη
-
Αδερφοί μου,
Αιωνία σου η μνήμη
Αιωνία σου η μνήμη
-
Αγαπητε πιστευεις στη μετεμψυχωση;
Ξερεις αυτο που επανερχεσαι στη ζωη με αλλο προσωπο;Ισως ο φιλος σου να γυρισε κιολας.
-
Εσυ, GeorgeTabs εισαι το φερεφωνο του?
Δεν εξηγεις και σε μας? -
GeorgeTabs
Που χαθηκες εσυ βρε φιλε; -
Ο χρήστης petrosR έγραψε:
Δεν εξηγεις και σε μας?ΝΑΙ ΡΕ ΦΕΡΕΦΩΝΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ !! ΤΡΑΒΑΣ ΚΑΝΑ ΖΟΡΙ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΩΣ ΠΕΤΑΓΕΣΑΙ edit [kouk]?
ΑΝΤΕ ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΤΗ ΧΑΡΗ ΚΑΙ ΠΑΙΞΕ ΜΕ edit [kouk]
ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΑΗΔΙΑ!!Δ.ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ
ΕΓΩ ΒΑΖΩ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΟ. ΔΕ ΚΡΥΒΟΜΑΙ edit [kouk]
ΜΗ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟ ΚΟΠΟ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ!
Είναι πολύ δύσκολο να μην βρίζεις ε? [kouk]
-
Προσοχή στον τρόπο που εκφραζόμαστε.
-
Ο χρήστης A-TEC έγραψε:
Δεν εξηγεις και σε μας?ΝΑΙ ΡΕ ΦΕΡΕΦΩΝΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ !! ΤΡΑΒΑΣ ΚΑΝΑ ΖΟΡΙ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΩΣ ΠΕΤΑΓΕΣΑΙ edit [kouk]?
ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΑΗΔΙΑ!!Δ.ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ
ΕΓΩ ΒΑΖΩ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΟ. ΔΕ ΚΡΥΒΟΜΑΙ edit [kouk]
ΜΗ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟ ΚΟΠΟ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ!
Είναι πολύ δύσκολο να μην βρίζεις ε? [kouk]
ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΒΡΙΖΩ ΚΑΙ ΣΥΧΝΑ! ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΕΧΕΙ ΕΞΑΝΤΛΗΘΕΙ Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΟΥ!! ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΟΥ (ΕΙΤΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΙΤΕ ΓΕΝΙΚΕΣ) ΑΠΑΝΤΩ ΜΕ ΗΡΕΜΙΑ , ΟΧΙ ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤ'ΕΠΑΝΑΛΗΨΙΝ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ (ΚΟΥΚ) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΜΟΝΤΣ ΕΧΩ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΤΕ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΑΠΟ ΑΝΩΝΥΜΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΣΥΜΠΡΑΞΕΙ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ .ΤΕΛΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ 5 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΧΑΘΗΚΕ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΟΣ! ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΣΠΑΝΙΟΤΑΤΑ!!
ΑΥΤΑ
Δ.ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ
-
ΝΑΙ ΡΕ ΦΕΡΕΦΩΝΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ !! ΤΡΑΒΑΣ ΚΑΝΑ ΖΟΡΙ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΩΣ ΠΕΤΑΓΕΣΑΙ edit [kouk]?
ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΑΗΔΙΑ!!Εσυ τι κανεις τωρα? Δεν πεταγεσαι? Κι αλλο φερεφωνο!
ΕΓΩ ΒΑΖΩ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΟ. ΔΕ ΚΡΥΒΟΜΑΙ
Ονομα βαζεις, υπογραφη ομως? Το ονομα μου ειναι Πετρος Ρηνιωτης.
Θεατης, και απλα γουσταρω τα συνδικαλιστικα.Δημοσιος υπαλληλος βλεπεις.ΜΗ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟ ΚΟΠΟ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ!
Ουπς!!! Μπηκα στον κοπο να σου απαντησω...
Μην συγχιζεσαι ομως γιατι πλησιαζει ο αγωνας σου την αλλη εβδομαδα! Εγω παντως θα ειμαι τη μια φορα στο αλμα και την αλλη στη γεφυρα. Θα σε καμαρωνω για πολυ ωρα....δεν θα μας δεινεις και αλλη επιλογη...Αν θες μπορω να φοραω και ημιψηλο καπελο να με αναγνωρισεις και να πιουμε κανα καφεδακι στη γεφυρα. Εχει ωραια θεαΦιλακια
ΠΕΤΡΟΣ ΡΗΝΙΩΤΗΣ
(για να μη λες δηλαδη) -
ΝΑΙ ΡΕ ΦΕΡΕΦΩΝΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ !! ΤΡΑΒΑΣ ΚΑΝΑ ΖΟΡΙ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΩΣ ΠΕΤΑΓΕΣΑΙ edit [kouk]?
ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΑΗΔΙΑ!!Εσυ τι κανεις τωρα? Δεν πεταγεσαι? Κι αλλο φερεφωνο!
ΕΓΩ ΒΑΖΩ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΟ. ΔΕ ΚΡΥΒΟΜΑΙ
Ονομα βαζεις, υπογραφη ομως? Το ονομα μου ειναι Πετρος Ρηνιωτης.
Θεατης, και απλα γουσταρω τα συνδικαλιστικα.Δημοσιος υπαλληλος βλεπεις.ΜΗ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟ ΚΟΠΟ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ!
Ουπς!!! Μπηκα στον κοπο να σου απαντησω...
Μην συγχιζεσαι ομως γιατι πλησιαζει ο αγωνας σου την αλλη εβδομαδα! Εγω παντως θα ειμαι τη μια φορα στο αλμα και την αλλη στη γεφυρα. Θα σε καμαρωνω για πολυ ωρα....δεν θα μας δεινεις και αλλη επιλογη...Αν θες μπορω να φοραω και ημιψηλο καπελο να με αναγνωρισεις και να πιουμε κανα καφεδακι στη γεφυρα. Εχει ωραια θεαΦιλακια
ΠΕΤΡΟΣ ΡΗΝΙΩΤΗΣ
(για να μη λες δηλαδη)edit [kouk] Σε προειδοποιώ!
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΚΑΝΕΣ ΛΑΘΟΣ! ΔΕ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΤΗ ΧΑΡΑ!
-
edit [kouk]
-
Υστερα απο μια σειρα απειλητικων και χυδαιων προσωπικων μημυματων που δεχτηκα απο τον χρηστη A-TEC, σταματατω να ασχολουμαι μαζι του γιατι πλεον θεωρω οτι κινδυνευει η σωματικη μου ακεραιοτητα
-
Aν όντως έχεις λάβει απειλητικά pm's (δεν έχω λόγο να σε αμφισβητήσω, απλά δεν είναι δυνατό να ξέρω τι συμβαίνει στο mailbox σου), δεν έχεις παρά να κάνεις ένα screenshot και να τα στείλεις σε κάποιον moderator για τα περαιτέρω...
Από εδώ λύση δε θα βρεις...
-
Υστερα απο μια σειρα απειλητικων και χυδαιων προσωπικων μημυματων που δεχτηκα απο τον χρηστη A-TEC, σταματατω να ασχολουμαι μαζι του γιατι πλεον θεωρω οτι κινδυνευει η σωματικη μου ακεραιοτηταπολύ αντρίλα ρε παιδί μου!
-
Υστερα απο μια σειρα απειλητικων και χυδαιων προσωπικων μημυματων που δεχτηκα απο τον χρηστη A-TEC, σταματατω να ασχολουμαι μαζι του γιατι πλεον θεωρω οτι κινδυνευει η σωματικη μου ακεραιοτηταΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ......
-
Ο χρήστης A-TEC έγραψε:
Υστερα απο μια σειρα απειλητικων και χυδαιων προσωπικων μημυματων που δεχτηκα απο τον χρηστη A-TEC, σταματατω να ασχολουμαι μαζι του γιατι πλεον θεωρω οτι κινδυνευει η σωματικη μου ακεραιοτητα
ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ......
Δεν κατάλαβα. Εχεις στείλει απειλητικό pm στον petrosR!?
Αν δεν το έχεις καταλάβει, αυτό είναι αιτία για ΒΑΝ. -
Τι είναι βρε παιδιά το ΒΑΝ;
Αυτό που προβλέπει και μετράει το σεισμό;
Πρόκειται να γίνει σεισμός;
Στείλτε ειδοποίηση βρε παιδιά. Μην πάμε έτσι άψαλτοι.
ΕυχαριστώΧωρίς υπογραφή
(λόγω διχασμένης προσωπικότητας) -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ......
Δεν κατάλαβα. Εχεις στείλει απειλητικό pm στον petrosR!?
Αν δεν το έχεις καταλάβει, αυτό είναι αιτία για ΒΑΝ.ΑΣ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΠΡΩΤΑ ΠΩΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΒΑΝ ΚΑΙ ΛΑΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ!
ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΑΛΛΟ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ! ΣΟΥ ΥΠΕΝΘΙΜΙΣΑ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΡΤΗ ΜΕ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΚΑΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΨΕΥΤΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ! ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΠΤ. ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ! ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΔΡΑΣΑ ΟΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΜΟΥ ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΙΣ ΜΕ ΒΑΝ! ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ! ΔΕ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ! ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΣΟΥΣ ΕΚΑΝΕΣ ΒΑΝ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ! ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ!!
ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ !
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ
Ο ΑΠΕΙΛΩΝ!! -
Bρες
Αλλο
Νickname
Επικήδειος Λόγος