-
Σωστο σε βρισκω!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Σε καθυστέρησαν στην σύνδεση?
Εμεινες χωρις τηλέφωνο και internet?Οχι ουτε ωρα , εαν το αποφασισεις , να προτιμησεις το πακετο με τα 35 ευρω , εχεις 83 καναλια τηλ. .Τα περισσοτερα ευρωπαικα με πολυ καλη ληψη.
Ξεχασα , η συνδεση ειναι ασυρματη. -
Γιώργο, δεν με ενδιαφέρει η τηλεόραση. Μόνο το τηλέφωνο και το internet.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Γιώργο, δεν με ενδιαφέρει η τηλεόραση. Μόνο το τηλέφωνο και το internet.Εγω δεν βλεπω σχεδον καθολου , αλλα αυτο διαφερει ,αλλωστε ειναι ασημαντη η διαφορα .
-
Ο χρήστης nightmare_S16 έγραψε:
Ο ξαδερφος μου εχει κανει αιτηση στη vivodi εδω και 5 μηνες, και καθε βδομαδα τον παιρνουν και του λενε η αιτηση σας προωθειται.Ήμουν ήδη συνδρομητής Full LLU στη Vivodi και ζήτησα να μου αλλάξουν πρόγραμμα. Τους πήρε έξι μήνες!
Μακριά από τους συγκεκριμένους, είναι απλώς ερασιτέχνες
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Θα κοιτάξω....έχω και φίλο στην On!Θα σε φτιαξει καλα...
Μακριά από τους συγκεκριμένους, είναι απλώς ερασιτέχνες
Οι επαγγελματιες του χωρου ειναι μολις δυο λενε...
-
ηταν 31 μαιου θυμαμαι....
-
Στις 33 μηνες του αλλου μηνα μου ειπαν θα σε παρουν...
-
περισσοτερο πιθανο ειναι να προσθεσουμε 2 μερες στο ημερολογιο..
-
Εκτος αν παραδεχτεις οτι βαθια μεσα σου εισαι γαυρος...
-
και σαρδελα και τσιπουρα...ολοι οι ανθρωποι ψαρια ειναι!
εχει ενα θετικο η αναμονη...δε πληρωνουμε το 768..
-
Σημειωθηκε...
-
Εγω ειχα απο το Σαββατο προβλημα με την HOL(κ καλα κανουν αναβαθμιση στη γραμμη απο 1 Mbps σε 4 )
Ευτυχως τουλαχιστον μπορω κ μπαινω τωρα γιατι για 3--4 ημερες δεν ειχα νετ...
Αλλα ακομα 1 Mbps ειναι η γραμμη....
-
να της δινεις 1 χαπακι σουπερμαντολινη 2 φορες την ημερα!
-
Π@π@ρι@ μ@ντολες ρε
-
Ο χρήστης garazotekno έγραψε:
Με 32 ευρω το μηνα, On Telecoms, με απεριοριστα αστικα, υπεραστικα και διεθνη σε 15 χώρες και ADSL με ταχυτητα μεχρι 16mbps (εγω συνηθως συνδεομαι με 10,2 - 10,8 και δεν εχω πεσει ποτε κατω απο 9,5 mbps). Επισης, φευγεις απο τον ΟΤΕ και διατηρεις το ηδη υπαρχον νουμερο.
Πληρωνεις τελος ενεργοποιησης 65 ευρω εφαπαξ στην αρχη, και αυτη γινεται εντος 25 ημερων.Τα 'χεις ολα σε ενα, βολευει πολυ και συμφερει ακομη περισσοτερο!
Αν φυγεις καποια στιγμη απο την On Telecoms και θες να ξαναγυρίσεις στον ΟΤΕ, τι παίζει απο χρήματα - ημερες και ο αριθμος παραμένει ο ίδιος;
-
Πρεπει να μεινεις 1 χρονο στην On για να σε αποσυνδεσουν χωρις καποιο fee. Αν το κανεις νωριτερα, πληρωνεις, αλλα δεν ξερω ποσο.
Για τα υπολοιπα, δεν γνωριζω λεπτομερειες.
-
Το αποφάσισα. NetOne!....Για να δούμε αν τα πρωτα θετικά δείγματα θα αποδειχθούν στην πράξη..
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Το αποφάσισα. NetOne!....Για να δούμε αν τα πρωτα θετικά δείγματα θα αποδειχθούν στην πράξη..καλοριζικη!
-
Θαααα δούμε!!! Κάτσε πρώτα να την φυτέψω!!!
Τι συνδεση ADSL και απο ποια εταιρια να κανω;