-
Ο χρήστης tm έγραψε:
εσυ πες μερα, που να μην είναι 7, 8, 9 ή 10 Νοέμβρη.
-
Κυριακη 11 Νοεμβρη?Τι λετε?
Που να παμε ομως..
Για ριχτε καμια ιδεα..θα παμε Πατρα για φαγητα,καφεδες,ποτακια ή θα παμε πουθενα τριγυρω?
ή ολα μαζι? -
μη ξεχνας οι εκτος των αθηνων εχουμε και την επιστροφη...
-
Α οκ,ελεγα μηπως μενατε στο καταλυμα της Ναυπακτου!
Αρα να κανονισουμε κατι πιο συντομο..καφε-φαι ή φαι-καφε, κατι τετοιο!:hmmm:
Μηπως θετε να ρθουτε προς τα μερη μας εκειχαμου στην Ηλεια?
Ηλια εχεις καμια (ενδιαφερουσα ως συνηθως:yahoo: )ιδεα? -
μιλας για κυριακη μεσημερι για φαγητο και μετα καφεδακι και να γυρισουμε αθηνα?
-
Λογικά στις 11 θα είμαι Πάτρα και θα μπορώ
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
μιλας για κυριακη μεσημερι για φαγητο και μετα καφεδακι και να γυρισουμε αθηνα?Ξερω γω..?Ναι..αν σας βολευει παντα
Βεβαια..μην υπολογιζεις απο τις αλλες φορες, γιατι πλεον πριν τις 7.000 εισαι ψοφιος..
Ας δουμε τι εχει να πει και ο πολυμηχανος Ηλιας και βλεπουμε..μεχρι τις 11 εχουμε καιρο!
-
καλος!
ΗΛΙΑ! οπως βλεπεις ειμαστε σε κατασταση στεντ - μπαϊ -
Να ερθει και ο Dr.Boom ε?
-
ο δρ. μπουμ δε νομιζω να μπορεσει να ερθει.. εκτος αν το κανουμε μονοημερο... δεν το βλεπω.. λιγο δυσκολο.. θα του ριξω την ιδεα, παντως, να .. θυμηθουμε τα παλια και να κανουμε συγκρισεις!
-
καλα..για μονοημερο δε λεμε τοση ωρα ρε?
-
... o mr boom καθως και εγω ειμαστε δεσμευμενοι - πλεον, καταλαβαινεις πως ειναι καπως δυσκολο γιατι εχουμε και υποχρεωσεις..
εγω παντως, θα την ριξω την ιδεαedit: για οτι να 'ναι μιλαμε.. ΗΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!
-
Έ; Ποιός; Τι έγινε, ρε παιδιά, έπιασε καμιά φωτιά; Κάνας σεισμός και κοιμόμουν; Τι ... Αααααααααααα, εντάξει.
Για τις 11 Νοέμβρη, ημέρα Κυριακή, μεσημέρι, έ;
Να έλθουν και να ξαναπάνε Αθήνα, έ;
Μμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ
Απλούστατον: Κυλλήνη, για ψαράκια (ή ψαρονέφρια).
Θα κάνουμε και βόλτα στο Κάστρο, θα κανονίσω να έχουμε τα κλειδιά. Θα κανονίσουμε, πριν από το φαγητό, να ανεβαίνουμε από Λουτρά για Κάστρο με το Ζαφίρα, 7 μαζί μέσα, και να κατεβαίνουμε με το σ2000 (δυο - δυο).
-
χιλιομετρικες αποστασεις, παρακαλω!
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
χιλιομετρικες αποστασεις, παρακαλω!Θέλεις και συντεταγμένες?
-
Αφού σου λέω Κυλλήνη ρε, πόσο μπορεί να μην τις βρείς; Ούτε ένα χάρτη δε χωράει ο φάκελός σου;
Τεσπα, από Αθήνα πρέπει να είναι καμιά 280αριά χλμ, από Πάτρα είναι περίπου 40 - 45 λεπτά.
Στην επιστροφή μπορούμε να πάμε για καφέ (και, ίσως, άν δλδ κτλπ, μπόουλινγκ) στην Πάτρα.
Αν τα χλμ σας φαίνονται πολλά, μπορούμε να πάμε πάλι στην περιοχή του Αιγίου ή και ν' ανέβουμε Αθήνα, βρε αδελφέ!
Και μια και διαβάζει ο αχώνευτος, χάθηκε να βρείτε και καμιά ταβέρνα προς την Πελοπόννησο, ρε; Όλο Καλύβια και Καλύβια πάτε.
Να κανονίσω μια πανελλήνια κοψιδοκατάνυξη κατά Κιάτο μεριά; -
για στατιστικους λογους, ηλια.. δεν με προβληματιζουν τα χιλιομετρα!
ο κουκος με τις συντεταγμενες εχει γινει γραφικος..
οπως με το 'κοιταξε την τρομπα πιεσης' η πως_σκατα_το_λενε_αυτο_που_ειχε_η_mwb_και_δεν_επαιρνε_μπρος(ολα τα εβαλα!)
-
-
Κιάτο, θα κανονισθεί, οσονούπω, συνάντηση (με άλλον γνωστό εγκάθετο του Φόρουμ).
-
Ρυθμιστής πίεσης βενζίνης. Να σου δώσω συντεταγμένες να το βρεις?
-
-
...ξεφυγαμε!
εγω ειμαι μεσα και για κιατο και για οπουδηποτε και για μονοημερη και για γουατ εβερ!
ρε συ ηλια.. εκεινα τα μπαρ-μπεεεε-κιου που λεγαμε το καλοκαιρακι, μπορουν να πραγματοποιηθουν? -
Λοιπόν.
Θα κανονίσω με τον εγκάθετο που διαβάζει μόνο το WRC, για συνάντηση στο Κιάτο, ένα από τα επόμενα 3 Σάββατα.
Ο Πυργιώτης να ετοιμάζεται για Σ/Κ τον Νοέμβριο...
Meeting Πατρινών!{Εμείς και η Τεντούρα}