-
70 πόντοι είναι πιό επικίνδυνο για εσάς απ' ότι για τη μικρούλα. Βάλε κάτι να ψηλώσει, asap.
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Koyk,
Έχω πάρει και σκρίνσοτς, ρεεεεεειιιιιιιι.
Τι με πέρασες, Πυργαίο;O Koyk μπορεί να κάνει edit και τα screenshots! Τι τον πέρασες? Αμαλιαδιώτη?
-
Τώρα με προβλημάτισες.
Πολύ, λέμε.
-
-
Άντε πάλι με τον Πύργο!
θα με πιάσουν τα νεύρα μου! -
-
έτσι έτσι το drifting
-
Η βόλτα με το καρότσι έχει καταντήσει βασανιστήριο !! ΟΤΑΝ καταφέρνεις να περάσεις στο απέναντι πεζοδρόμιο, βρίσκεις μπροστά σου ένα κάρρο εμπόδια, όταν πας να περάσεις με ΠΡΑΣΙΝΟ για τους πεζούς, επιχειρούν να περάσουν από πάνω σου. Το αποκορύφωμα χθες, όταν η γυναίκα μου προχωρούσε στο ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ, όταν ένα καθίκι με 'παπί' στρίβοντας ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ, παραλίγο να πέσει πάνω στο καρότσι (και στο παιδί) !! Τί να την κάνουμε τη συγγνώμη σου, ρε δολοφόνε ;; Το εξωφρενικό είναι, πως το 'κράτος' απλά δεν ασχολείται με το θέμα ...
Εσείς, πώς τα καταφέρνετε;
-
Τουλάχιστον σε πολλά σημεία έχουν μπει ράμπες για καροτσάκια και οι κλήσεις σε όσους τις κλείνουν πέφτουν βροχή. Όποτε βλέπω κάποιον να παρκάρει στο πεζοδρόμιο έτσι που να μην αφήνει χώρο για καροτσάκι, του τη λέω. Απλώς κάποιος θα εισπράξει στο τέλος την έκρηξη για όλους τους υπόλοιπους κάφρους, είναι θέμα χρόνου φοβάμαι.
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Η βόλτα με το καρότσι έχει καταντήσει βασανιστήριο !! ΟΤΑΝ καταφέρνεις να περάσεις στο απέναντι πεζοδρόμιο, βρίσκεις μπροστά σου ένα κάρρο εμπόδια, όταν πας να περάσεις με ΠΡΑΣΙΝΟ για τους πεζούς, επιχειρούν να περάσουν από πάνω σου. Το αποκορύφωμα χθες, όταν η γυναίκα μου προχωρούσε στο ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ, όταν ένα καθίκι με 'παπί' στρίβοντας ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ, παραλίγο να πέσει πάνω στο καρότσι (και στο παιδί) !! Τί να την κάνουμε τη συγγνώμη σου, ρε δολοφόνε ;; Το εξωφρενικό είναι, πως το 'κράτος' απλά δεν ασχολείται με το θέμα ...Εσείς, πώς τα καταφέρνετε;
Ζοριζόμαστε πολύ. Αυτήν ακριβώς την κουβέντα είχα με τη γυναίκα μου χτες το βράδυ, όταν βολτάραμε τον μικρό. Όταν γυρίσαμε σπίτι, ήταν αποφασισμένη να στείλει επιστολή διαμαρτυρίας στο δήμαρχο Αγίας Παρασκευής. Όχι ότι περιμένουμε να γίνει τίποτα, αλλά έτσι, για να λέμε ότι το παλέψαμε.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Τουλάχιστον σε πολλά σημεία έχουν μπει ράμπες για καροτσάκια και οι κλήσεις σε όσους τις κλείνουν πέφτουν βροχή. Όποτε βλέπω κάποιον να παρκάρει στο πεζοδρόμιο έτσι που να μην αφήνει χώρο για καροτσάκι, του τη λέω. Απλώς κάποιος θα εισπράξει στο τέλος την έκρηξη για όλους τους υπόλοιπους κάφρους, είναι θέμα χρόνου φοβάμαι.Τα τελευταία ΧΡΟΝΙΑ είναι ζήτημα να 'χω δει κάφρο πάνω σε 'ράμπα' να ΄χει φάει κλήση είτε από δημοτική αστυνομία είτε από τροχαία. Είναι πολλά τα μαγαζιά (και τα λεφτά) στην όμορφη γειτονιά μας (την Καλλιθέα)... Χαρακτηριστικό παράδειγμα, οι (πάντα ανενόχλητα) τριπλοπαρκαρισμένοι έξω από τον 'χόντο'.
Υ.Γ.: μπορώ να σου υποδείξω ένα τυχαίο μισό τετραγωνικό χιλιόμετρο της αρεσκείας σου, στο κέντρο της Καλλιθέας και, αν περάσεις από 'κει, μπες στον κόπο να μετρήσεις πόσες (κατ' ευφημισμόν...) ράμπες είναι ελεύθερες... (Χωρίς παρεξήγηση, απλά θέλω να τονίσω πως η κατάσταση είναι τόσο υπερβολική, όσο την περιγράφω ...)
-
Στην Καλλιθέα είναι τραγικά τα πράγματα, ειδικά γύρω από τη Δαβάκη. Στον Πειραιά πάντως ρίχνουν στ' αυτιά.
-
Στη Ηλεία τα έχουμε ξεπεράσει αυτά προ 10ετίας: Νοικιάζουμε τα πεζοδρόμια σε μπαράκια και καφενεία και δεν μπορούν ν' ανέβουν τ' αυτοκίνητα.
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Η βόλτα με το καρότσι έχει καταντήσει βασανιστήριο !! ΟΤΑΝ καταφέρνεις να περάσεις στο απέναντι πεζοδρόμιο, βρίσκεις μπροστά σου ένα κάρρο εμπόδια, όταν πας να περάσεις με ΠΡΑΣΙΝΟ για τους πεζούς, επιχειρούν να περάσουν από πάνω σου. Το αποκορύφωμα χθες, όταν η γυναίκα μου προχωρούσε στο ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ, όταν ένα καθίκι με 'παπί' στρίβοντας ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ, παραλίγο να πέσει πάνω στο καρότσι (και στο παιδί) !! Τί να την κάνουμε τη συγγνώμη σου, ρε δολοφόνε ;; Το εξωφρενικό είναι, πως το 'κράτος' απλά δεν ασχολείται με το θέμα ...Εσείς, πώς τα καταφέρνετε;
ΠΕΣΤΑ, ΠΕΣΤΑ! Όταν αντιμετωπίζαμε το ίδιο πρόβλημα (τώρα έχουμε πλέον ξεφύγει από αυτό το στάδιο) και μάλιστα Χ2 λόγω διπλού καροτσιού για δίδυμα τα έλεγα και με κοιτάζανε σαν Ούφο. Δεν έβλεπα να δείχνει κανείς την παραμικρή κατανόηση. Φανταστείτε τι τραβάνε οι ανάπηροι που τους έχουν όλοι γραμμένους.
Δεν είναι μόνο ότι παρκάρουν στις γωνίες ή βάζουν το μισό αυτοκίνητο πάνω στο πεζοδρόμιο. Το πιο φοβερό είναι ότι το ανεβάζουν με τη μούρη και κλείνουν τελείως την διέλευση. Το πιο εξωφρενικό είναι ότι κάποιοι το κάνουν μπροστά στη ράμπα του γκαράζ τους επειδή βαριούνται να το βάλουν πιο μέσα ή επειδή βαριούνται να παρκάρουν κανονικά.Υπάρχει μονοκατοικία με πάρκιγκ στο Χολαργό σε δρόμο χωρίς πρόβλημα στάθμευσης που μονίμως αραδιάζουν δύο - τρία αυτοκίνητα κάθετα στο πεζοδρόμιο, ενώ το παρκιγκ τους παραμένει άδειο και σε ακτίνα 20 μέτρων υπάρχουν τρεις θέσεις ελεύθερες. Κλείνουν τελείως το πεζοδρόμιο και δεν περνάει ούτε πεζός. Κάποτε τους έβαλα στο τζάμι ένα χαρτί όπου με μεγάλα γράμματα έγραφα ότι εμποδίζουν την διέλευση καροτσιών, αναπήρων και πεζών και τους βάζουν σε κίνδυνο επειδή τους υποχρεώνουν να κατεβούν στο πεζοδρόμιο.
Τίποτα. Την άλλη μέρα ξαναέβαλα το ίδιο κείμενο. Σταμάτησαν να το κάνουν για κάμποσο καιρό αλλά σιγά σιγά ξεθάρρεψαν και ξανάρχισαν τα ίδια. Σημειώνω ότι το συγκεκριμένο σημείο απέχει 100 μέτρα από το αστυνομικό τμήμα.Αλλά δεν είναι μόνο τα αυτοκίνητα που εμποδίζουν. **Είναι και όλα αυτά τα καχεκτικά δεντράκια που φυτεύουν οι δήμοι στη μέση του πεζοδρομίου **που δεν αφήνουν χώρο να περάσει ένα καρότσι (πόσο μάλλον διπλό) ούτε από την μία πλευρά ούτε από την άλλη. Συν πιθανές στοίβες σκουπιδιών, μπάζων και βέβαια οι σκατονάρκες των ζωόφιλων!
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
...Υπάρχει μονοκατοικία με πάρκιγκ στο Χολαργό σε δρόμο χωρίς πρόβλημα στάθμευσης που μονίμως αραδιάζουν δύο - τρία αυτοκίνητα κάθετα στο πεζοδρόμιο, ενώ το παρκιγκ τους παραμένει άδειο και σε ακτίνα 20 μέτρων υπάρχουν τρεις θέσεις ελεύθερες.....Κάποτε στο Χολαργό, σε αντίστοιχη περίπτωση, μετά από διάφορα χαρτάκια στο παρ μπριζ δίχως αποτέλεσμα, του έβαλα γράσσο στο χερούλι της πόρτας.
Εγώ το έκανα για να μην τρίζει όταν την άνοιγε, αλλά ο HUNTER ακόμα με δουλεύει γι' αυτό.Λες να είναι η ίδια περίπτωση;
-
Τροχαία;
'(με ψιλή φωνή) Καλημέρα σας, είμαι με το μωρό στο καροτσάκι και κάποια κτήνη έχουν ανεβάσει τα αυτοκίνητά τους κάθετα στο πεζοδρόμιο, αναγκάζοντάς με να κατεβαίνω στο δρόμο με τους οδηγούς* (χοντρή φωνή) *να σπάνε τη 2α ...εχμ... (ψιλή φωνή) να τρέχουν σαν τρελοί. Κάντε κάτι σας παρακαλώ....!'
-
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
...Υπάρχει μονοκατοικία με πάρκιγκ στο Χολαργό σε δρόμο χωρίς πρόβλημα στάθμευσης που μονίμως αραδιάζουν δύο - τρία αυτοκίνητα κάθετα στο πεζοδρόμιο, ενώ το παρκιγκ τους παραμένει άδειο και σε ακτίνα 20 μέτρων υπάρχουν τρεις θέσεις ελεύθερες.....
Κάποτε στο Χολαργό, σε αντίστοιχη περίπτωση, μετά από διάφορα χαρτάκια στο παρ μπριζ δίχως αποτέλεσμα, του έβαλα γράσσο στο χερούλι της πόρτας.
Εγώ το έκανα για να μην τρίζει όταν την άνοιγε, αλλά ο HUNTER ακόμα με δουλεύει γι' αυτό.Λες να είναι η ίδια περίπτωση;
Μήπως το ένα αμάξι είναι παλιό επαγγελματικό Land Rover που διαφημίζει το κτήμα-ξενώνα τους κάπου στη Βοιωτία;
-
Παρκάρω στο parking του αεροδρομίου κάπου που να έχω χώρο να βγάλω το παιδί από το καθισματάκι (στη δεξιά πλευρά). Πριν προλάβω να βγω έρχεται SUV και παρκάρει με όπισθεν δεξιά στα 20 εκατοστά ενώ το μισό parking δίπλα του ήτανε άδειο. Κατέβηκα και τον παρακάλεσα να πάει λίγο πιο εκεί πριν σβήσει για να μπορέσω να ανοίξω τη πόρτα και να βγάλω το παιδί. Αυτός ατάραχος μου απάντησε «βαριέμαι» και έφυγε. Τελικά έκανα εγώ πίσω και έβγαλα το παιδί. Επειδή μπροστά στα παιδιά δεν μου αρέσει να κάνω ιστορίες τα έστειλα με τη μαμά τους. Τα μωρομάντηλα τελικά είναι χρήσιμα όταν λερώνεσαι με τις βαλβίδες από τα λάστιχα αυτοκινήτων…
-
Πόσες φορές δεν έχω σκεφτεί όταν μας κλείνει το δρόμο κάθετα παρκαρισμένο αυτοκίνητο να πάμε οικογενειακώς να πατήσουμε στις λάσπες και μετά να περάσουμε πάνω από το καπώ του.....
Αλλά δεν μου πάει να κάνω ζημιά ούτε στο χειρότερο γαϊδούρι....
FORUM Γονεων και Κηδεμονων...