-
Kid
To μπασκετ 10 χρονια πριν ηταν ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΑΡΓΟ απο τωρα...οποτε μην συγκρινεις...
Για μενα ο παο ειναι η καλυτερη ομαδα της ευρωπης μαζι με τσσκα τα τελευταια 7 χρονια...
Απλα παλαιοτερα ΟΣΦΠ,ΑΡΗΣ,ΠΑΟΚ εχουν παιξει παρα πολυ καλο μπασκετ και στα στανταρ της αποχης τους ηταν μεσα στις 4 καλυτερες ομαδες της ευρωπης...πχ να μιλησω για την ομαδα μου ειχε 6 τελικους στα τελη 80 και ολη την δεκαετια του 90...ασχετα αν πηρε μονο 1...αυτο εγινε γιατι τοτε ειχαμε πολυ δυνατο πρωταθλημα...δεν ειναι οπως τωρα με 3 καλες ομαδες και μετα το χαος!
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Υπήρχαν πριν μερικές δεκαετίες εξίσου πλήρεις ομάδες όπως η περσυνή Ταού και ΤΣΣΚΑ? Επειδή εγώ έχω την εντύπωση ότι τότε ήταν πολύ περισσότερο 'one man show' από τώρα..Ρε kid αφού δεν έχεις ιδέα από τις τότε ομάδες γιατί κάνεις συγκρίσεις;
Ξέρεις πχ για κάποια ομάδα ονόματι Γιουγκοπλάστικα, που αντιμετώπιζε τότε ο Άρης; Ποια Ταού και ποια ΤΣΣΚΑ;
Ανάλογα αποτελέσματα με του τωρινού ΠΑΟ είχε ο τότε Άρης, με τη διαφορά ότι δεν πήρε ποτέ το πρωταθλητριών.
Τις δύο ομάδες δεν μπορείς να τις συγκρίνεις γιατί το μπάσκετ πλέον είναι τελείως διαφορετικό. -
Να μην πούμε για τη Ρεάλ του Σαμπόνις και αν ήταν ή όχι ομάδα ενός παίχτη...
-
Παλι πλακα κανουν οι ΕΛληνικες ομαδες στην Ευρωλιγκα;;
3/3
-
ΠΑΟΚ-ΠΑΟ 27-46 στο ημίχρονο.
Παρατηρήσεις:
α) Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται πλέι-μέικερ. Για να κατεβάζει με τρίπλα (το τονίζω ) μπάλα ο Τσιάκος και ο Σόντερς...β) Η FIBA πότε θα σκεφθεί να αυξήσει την απόσταση του 3πόντου; Και οι δύο ομάδες έχουν περισσότερες προσπάθειες για 3ποντο από ότι για 2ποντο. Και άντε, ο ΠΑΟΚ βαράει 3ποντα γιατί του μένει η μπάλα στα χέρια (βλέπε και α), άλλες ομάδες έχω την εντύπωση ότι θα πληγούν ανεπανόρθωτα αν π.χ. πάει στα 6,75 ή (φτου, κακά) στα 7,25. Έχει κλείσει η ψαλίδα που λένε...
γ) Ποιο τζιμάνι διαφημιστής σκέφτηκε να διαφημίζει ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς αυτοκίνητο και μάλιστα να οδηγάει ο ίδιος; Στην Αμερική, δεν έβγαινε η διαφήμιση, που να χτυπιόνταν ο Λευκός Οίκος!
Το ματς δεν αξίζει μια εν τω μεταξύ, πέραν μιας ωραίας φάσης Σπανούλη-Ζίζιτς και μιας πάσας του Γιασικεβίτσιους.
-
Πηγα μπασκετ σημερα να καμαρωση την ομαδαρα!!
Πραγματικο ο Παναθηναικος ειανι αλλη κλαση!
Οι παικτες εκαναν παρελαση μεσα στο γηπεδο.
Εγινε και κολαση στην 4η περιοδο, με τον ΠΑΟΚ να τα βαζει απο το σπιτι του και εμειναν ολοι ευχαριστημενοι!Πολυ πιο πολιτισμενος ο μπασκετικος κοσμος του ΠΑΟΚ. Ισως βοηθησε και η προφανης ανωτεροτητα του Παναθηναικου βεβαια..
-
το χουν παρατησει τελειως το μπασκετ...
με τα λιγα που ειδα δε θα χουμε προβλημα με κατηγορια...
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Πολυ πιο πολιτισμενος ο μπασκετικος κοσμος του ΠΑΟΚ.Ρε, μήπως πήγες σε άλλο γήπεδο;
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Πολυ πιο πολιτισμενος ο μπασκετικος κοσμος του ΠΑΟΚ.
Ρε, μήπως πήγες σε άλλο γήπεδο;
Οχι εχω παει πολλες φορες στην Τουμπα..
Επρεπε να δεις τι καθοταν διπλα μου -
Aν ήταν ξανθιά νεαρής σχετικά ηλικίας, ναι, είδα!!!
-
κοσμοσυρροή πάλι στην πυλαία ε;
οι τρεις σας ήσασταν; -
οχι και πυλαια..
-
πως να το πω; 'λίγω πιο κάτω από τα Jumbo'
-
Ιβανώφειο, μια και στην Πυλαία είχε άλλες εκδηλώσεις...
Το οποίο και γέμισε παρεμπιπτόντως!
Και εγώ το είδα από την Τι-Βι, μια που το θυμήθηκα αργά (5:10)...αν ήταν Πυλαία θα την έκανα την κουτσουκέλα να τρέξω!
-
Το Αιγάλεω είπαμε το πρώτο φαβορί για φούντο;
Αρκετά καλός ο ΟΣΦΠ σήμερα κέρδισε δίκαια εκμεταλευόμενος τις αδυναμίες μας.
Πάμε Γαλλία. -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Και τι σε νοιάζει εσένα? Εσύ θα τα τσεπώσεις?Πάρτε το χαμπάρι ρε σεις, χαλάτε τη ζαχαρένια σας για τις τσέπες των φαρμακοτρίφτηδων, των θείων, των εφοπλιστών κτλ...
Ρε αδερφέ δε το λέω γι' αυτό. Απλώς δε θεωρώ υγιές να στηρίζεται μια ομάδα στις κ@ύλες ενός δύο ανθρώπων. Κοιτάω και το μετά και όσο να ναι αγχώνομαι λίγο. Να χεις έσοδα 7-8 εκατ. και έξοδα πάνω από 16-18!!!
-
Ο χρήστης babs1.6 έγραψε:
Και τι σε νοιάζει εσένα? Εσύ θα τα τσεπώσεις?
Πάρτε το χαμπάρι ρε σεις, χαλάτε τη ζαχαρένια σας για τις τσέπες των φαρμακοτρίφτηδων, των θείων, των εφοπλιστών κτλ...
Ρε αδερφέ δε το λέω γι' αυτό. Απλώς δε θεωρώ υγιές να στηρίζεται μια ομάδα στις κ@ύλες ενός δύο ανθρώπων. Κοιτάω και το μετά και όσο να ναι αγχώνομαι λίγο. Να χεις έσοδα 7-8 εκατ. και έξοδα πάνω από 16-18!!!
Αυτό σου εξηγώ ρε φίλε... και γιατί να αγχώνεσαι δλδ? Από την τσέπη σου θα τα βάλεις ή είσαι παίχτης και 'κινδυνευεις' (επίτηδες τα εισαγωγικά) να χάσεις το μισθό σου? ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ να αγχώνεσαι για τέτοιες μλκίες...
Πάντα φιλικά...
-
Και ρε παιδιά ένα σχόλιο για όσα γράφτηκαν πριν 5 μέρες σχετικά με το μπάσκετ 80ς-00ς -τώρα μπήκα ύστερα από μια βδομάδα. Για όλα τα αθλήματα ακούγονται ότι παλιότερα ήταν καλύτερα. Ο Λεμπ δεν είναι τόσο θεαματικός όσο ο Βατανεν ή ο Βάλτερ Ρερλ κ.α. αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δε ξέρει να πλαγιολισθαίνει. Είναι όμως ο απόλυτος οδηγός. Αλάνθαστος, γρήγορος με τέλειες γραμμές.
Όσο για το μπάσκετ, δε μπορώ να καταλάβω τι έχει να ζηλέψει η Μακάμπι του 03 από τη Μακάμπι που είχε αντίπαλο ο Άρης. Πολύ γρήγορη, πολύ αθλητική, πολύ ταλέντο. Σκεφτείτε ότι με αυτή έγινε μάγκας ο Πίνι . Μήπως να αναφέρω ονόματα; Φυσικά και δε μπορώ να συγκρίνω τον Άρη του 80φεύγα με το ΠΑΟ του 05-06. 60 από τους 90 πόντους του Άρη έμπαιναν από 2 παίχτες. Χώρια η άμυνα της εποχής. Όποιος γούσταρε έκανε ντράιβ στο καλάθι ανενόχλητος. Εξού και οι 100άρες της εποχής. Πληρέστερη ομάδα ο ΠΑΟ. Και ο Πάοκ μια χρονια είχε όντως ομαδάρα, με Λέβινγκστον, Τίγρη κ.α. αλλά έπεσε στο Κούκοτς .
Τη μόνη που δεν αγγίζω είναι η Γιουγκοπλάστικα και αυτό γιατί δεν την έχω δει αρκετά. Με τους παιχταράδες όμως που είχε μπορώ να φανταστώ. -
Το ΠΑΟ-ΟΣΦΠ την Κυριακη τι ωρα ειναι ?
-
Όχι ρε ταύρε δεν αγχώνομαι. Και να σου πω την αλήθεια για Μπερτομέου τα λέγαμε για πλάκα με τον αδερφό μου και 2 φίλους 1-2 μέρες πριν το ματς με τη Ρόμα και ήθελα να τους κάνω φίρμες στο φόρουμ .
Οι εραστές της σπυριάρας (αλλιως ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2007-8)