-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
φτανει ποια με τα chain mails...+30
ουτε καν τα ανοιγω πλεον
mail που εχει στον τιτλο chain mail, fwd /fw, ή που απλα γραφει κατι ηλιθιο οπως ερχεται φευγει
παιζει τοση σαβουρα που ακομα και ενα να αξιζει τον κοπο θα εχεις χασει τον χρονο σου με αλλα 67 τουλαχιστον
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
φτανει ποια με τα chain mails...Tα chain mails είναι πολύ καλά, επειδή σταματάνε σε εμένα....
-
Η Ολομέλεια της ΕΕΤΤ με σημερινή της απόφαση επέβαλε στην εταιρεία VODAFONE συνολικό πρόστιμο 19.100.000 ευρώ λόγω παραβίασης από την εταιρεία αυτή της τηλεπικοινωνιακής νομοθεσίας και ειδικότερα όρων της Ειδικής Αδείας της για τη λειτουργία δικτύων κινητών επικοινωνιών 2ης γενιάς. Η ΕΕΤΤ επελήφθη έπειτα από τη διαβίβαση προς αυτήν της υπ’α ριθμ. 5/2007 απόφασης της ΑΔΑΕ, με την οποία διαπιστώθηκαν παραβάσεις από την εταιρεία VODAFONE της νομοθεσίας περί απορρήτου των τηλεπικοινωνιών.
Επισημαίνεται ότι, ως προς την παραβίαση του απορρήτου των τηλεπικοινωνιών, η ΕΕΤΤ περιορίσθηκε να εξετάσει το κατά πόσον παραβιάσθηκαν σχετικοί όροι της Ειδικής Αδείας της εταιρείας VODAFONE, επειδή πρωτογενώς εκ του Συντάγματος αρμόδια για την επιβολή διοικητικών κυρώσεων για το ζήτημα αυτό καθίσταται η ΑΔΑΕ.
-
Για τα HTC τι γνώμη έχετε?
Σε σχέση με το iPAQ 614c που θελω να πάρω?... -
Πωωωω...
Καλά, δεν τα είπαμε;
Θα σου έλεγα να πας στο Πλαίσιο να τα παίξεις και τα 2, αλλά θα έρθουν οι εγκάθετοι και θα αρχίσουν.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Για τα HTC τι γνώμη έχετε?
Σε σχέση με το iPAQ 614c που θελω να πάρω?...για λεγε, για λεγε!
-
Δεν είχα ποτέ HTC, έχουν όμως πολλοί φίλοι και είναι υπέρ-ευχαριστημένοι. Από τον λίγο χρόνο που τα είχα στα χέρια μου μπορώ να πω ότι είναι πολύ ποιοτικές συσκευές -καμία σχέση με το ΜΙΟ μου.
Αν σκοπεύεις να το χρησιμοποιήσεις ως πλοηγό (well- duh!) θα σου πρότεινα να κάνεις μια βόλτα πρώτα από το forum της NGI.gr και να ρίξεις μια ματιά γιατί θυμάμαι ότι υπήρχαν κάποια προβληματάκια σε συμβατότητα μεταξύ HTC και Destinator (όχι ότι δουλεύει απόλυτα σωστά με οποιαδήποτε συσκευή -ας όψονται οι υπέροχοι χάρτες).
-
Μπορώ να βρω τα HTC σε πολύ χαμηλή τιμή, γι' αυτό το σκέφτομαι.
Ειδικά το Touch. Το Destinator θα ήθελα να βάλω Χρήστο!
WM6 δεν είναι κι αυτά? Ρε γμτ, το ΗΡ είναι αλλού από σχεδίαση, και, από όσα λένε, και από ταχύτητα. Να περιμένω ε?
-
Εμμμ, οχι HTC TyTN με Destinator εχω και παιζει μια χαρουλα.
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Εμμμ, οχι HTC TyTN με Destinator εχω και παιζει μια χαρουλα.Παίρνεις και sms Υδρόβιε?!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Μπορώ να βρω τα HTC σε πολύ χαμηλή τιμή, γι' αυτό το σκέφτομαι.Ειδικά το Touch. Το Destinator θα ήθελα να βάλω Χρήστο!
WM6 δεν είναι κι αυτά? Ρε γμτ, το ΗΡ είναι αλλού από σχεδίαση, και, από όσα λένε, και από ταχύτητα. Να περιμένω ε?
για εξηγησου!
-
-
δεκτα και πμ
-
Γιανα λάβω και εγώ κανένα πμ...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:whistlink:Κλεπταποδοχος ε?
Φαντάζομαι πως ξερείς οτι είναι ποινικώς κολάσιμο αν δεν μοιραστείς την πληροφορία μαζι μας Μπορούν να μας το διαβεβαιώσουν και οι δικηγόροι του φορουμ
-
Ας πούμε ότι η εταιρεία στην οποία εργάζομαι έχει δυνατότητα να μου δώσει μια καλύτερη τιμή σε προϊόντα HTC που θα ήθελα να πάρω για μένα!
-
....και απ'ότι βλέπω θα ήθελες 6-7 τεμάχια για πάρτη σου.....
-
-
-
Θα σου έλεγα να πας στο Πλαίσιο να τα παίξεις και τα 2
κανε και λιγο κραττει ρε συ!παιξε και τπτ αλλο ναουμ' κανα strategyκτλ εχουν βαρεθει να σφουγγαριζουν στο Πλαισιο!
για τον kouk:
αυτη τη στιγμη το P3300 μπορεις να το βρεις στα 500 ευρω καινουργιο(οποτε κανε τα κουμαντα σου με την εταιρεια)
Ειναι μικροτερο κι ελαφρυτερο απο το 610 και ερχεται με κομπλε σετακι για να το στησεις στ'αμαξι(κεραια,mount κτλ)
destinator κτλ και καθημερινες εφαρμογες τις τρεχει ανετα.Ισως ζοριστει λιγο σε raw(unoptimized ) βιντεακια αλλα υπερκλοκαρεται(sic) και τα καταφερνει και κει
(μεχρι τα xmas αναμενουμε αντικαταστατη με 400ρη cpu,3mp AF camera 128mb ram κτλ)
το 610 μεχρι τα 600 προτεινεται παραπανω ειναι κουκουλα για μενα.
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#3]